ПРАГА - нова тема

• 108 822
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Май е най-хубавият сезон за Прага (често е по-топло и от юли-август, колкото и да е парадоксално)  Sunglasses
Каквото и да решите, ще ви хареса този град, обещавам.

# 61
Май е най-хубавият сезон за Прага (често е по-топло и от юли-август, колкото и да е парадоксално)  Sunglasses
Каквото и да решите, ще ви хареса този град, обещавам.
чудесно  Hug

# 62
  • Пловдив

Да попитам ...за Чехия трябва ли паспорт или може само с лична карта   Embarassed

# 63
Зависи с какво пътуваш. Ако е със самолет само лична карта, понеже Чехия е в ЕС.
Но ако пътуваш с автобус или кола се минава през страни, които не са в ЕС и трябва паспорт.

# 64
  • Пловдив
F_Diamond   bouquet

Със самолет  Peace
 Питам , защото паспортът ми е изтекъл  ooooh!

# 65
Значи нямаш проблеми  Peace

# 66
здравейте на всички

Ние си резервирахме една почивчица до Прага за 199евро,самолетни билети и 3 нощувки в три звезден хотел на центъра(като го гледам на снимките не е нещо кой знае какво но за тези пари е супер) със закуска.Надявам се ,че ще си изкараме супер ще разказвам като се върна

# 67
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Поздравления, Пепи! И аз искам така.
Да си изкарате страхотно и да се похвалиш после.

# 68
Ц-ц, 2 дни не се вяснах и хоп - една страница изписана - брависимо!
Мен също леко ме тревожеше студа, понеже имунната ми система не е от добрите, но пък тази романтика, за която говори belinda адски много ме привлича... Ходили сме в Египет, Мексико...искам малко да постудувам.  hahaha Медената ни седмица беше в Одеса, 1 седмица в началото на декември...не се прибирахме. Мерехме улиците всеки ден!
Дали Коледната украса в Прага все още ще си е на мястото?  newsm78
Мисля да взема 1 чифт резервни обувки и още 1 яке, в случай, че на първите нещо им стане (да се намокрят, например).

Има ли много сняг зимата?

# 69
Коледната украса и базара на Староместенския площад се махат на 4.01.
Така поне беше миналата година.
Колкото до студа... и аз не го обичам много.
Там обаче има толкова приятни местенца, където да се стопли човек... а и след 1-2 бечеровки (или греяно вино) кръвта буквално кипва  Crazy
В много заведения дори може да се седи навън, защото изкарват големи газови печки.

П.П. Сняг нямаше никакъв миналата Нова година. Прехвърча малко точно в деня, в който си тръгвахме, но не така, че да натрупа.

# 70
Момичета доста ви изчетох ,защото ми предстоеше пътешествие до Прага с мотор и искам да ви благодаря за информацията която получих от вас
Пътувахме края на август.Хванахме страхотно време
Чехия е зелена,красива и пълна с езерца и замъци
Запленана бях от Прага както и от Виена и Будапеща ето малко снимки от мен
http://crazyy.snimka.bg/travel/chechia-ungaria-2009.260363.16612384

# 71
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но вече имаме резервация за хотел в Прага в края на април и трябва до няколко дни да решим как ще пътуваме. Най-удобно е разбира се със самолет, но търся вариант на по-сносни цени. Лети ли някоя нискобюджетна компания до там? До тук попаднах само на Чешките авиолинии, но ми идват скъпички... Ще съм благодарна на всякакво инфо и съвети  Hug.

# 72
Малко зарибявки от вчера и онзи ден:

П.П. Елика, няма лоукост полети до Прага. Летеше Скай юръп за известно време от Бургас, но тя фалира тази година.

# 73
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но вече имаме резервация за хотел в Прага в края на април и трябва до няколко дни да решим как ще пътуваме. Най-удобно е разбира се със самолет, но търся вариант на по-сносни цени. Лети ли някоя нискобюджетна компания до там? До тук попаднах само на Чешките авиолинии, но ми идват скъпички... Ще съм благодарна на всякакво инфо и съвети  Hug.
Мога да ти предложа един вариант със самолет, но с прекачване. За двама души ще ти излезе около 400 лева без багаж. И двата полета са на Wizz air - летиш от София до Милано (Бергамо), след това хващаш полет от там за Прага. На отиване ще ти се наложи една нощувка в Бергамо или Милано. При всички положения излиза по-евтино от Чешките.

# 74
  • София
Благодаря момичета  Hug! Хм, това с прекачването е вариант  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт