ПРАГА - нова тема

• 108 901
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дали има някакъв комбиниран билет/карта за градски транспорт + някой музей?

# 211
  • София
Дами, включвам се да ви следя.   bouquet

Някой ползвал ли е rent apartments? Във Виена се оказаха много удобна алтернатива-много по-спокойно и комфортно. Ако може да дадете препоръки за такива с 2 поне 2 спални.  Peace

# 212
  • София
Върнахме се и ние от Прага, много ни хареса, много бира има, но не стигна времето да я опитаме всичката и да разгледаме всичко, явно ще се ходи пак, но когато е топло времето...

# 213
Здравейте!!!
Ще имам щастието от 15.02.2011 да съм в Прага. Осигурено ми е спането, храната и самолетен билет. Заминавам за три дни. Колко пари горе-долу ще ми трябват, как са цените там. А и как е най-изгодно, с каква валута да замина. Предполагам че в евро ще е най-добре.
Моля споделете ми някой интересни места в Прага.
А знаете ли къде има и стриптииз бар?

# 214
Здравейте!!!
Ще имам щастието от 15.02.2011 да съм в Прага. Осигурено ми е спането, храната и самолетен билет. Заминавам за три дни. Колко пари горе-долу ще ми трябват, как са цените там. А и как е най-изгодно, с каква валута да замина. Предполагам че в евро ще е най-добре.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 16:06 от Val27

# 215
Най-добре си купи крони от тук.
Прага не е много скъп град, но все пак всеки прави различни разходи и не мога да ти кажа колко пари ще са ти нужни.
Стриптийз бар не знам къде има.
Относно забележителностите- в темата е изписано доста- Карловият мост, Староместенският площад, катедралата Св, Вит... Прочети малко по-назад  Wink

# 216
Здравейте!!!
Защо никой не пише по темата?
това което питаш е изписано и то не веднъж - седни и прочети темата - всички отговори ги има...

# 217
  • Пловдив
Включвам се малко "след дъжд качулка" Grinning Резервирах тук http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274707-d276564-Reviews- … ague_Bohemia.html и много ми се ще да ми кажете, че мястото е ОК и е пешеходно до центъра.

# 218
Включвам се малко "след дъжд качулка" Grinning Резервирах тук http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274707-d276564-Reviews- … ague_Bohemia.html и много ми се ще да ми кажете, че мястото е ОК и е пешеходно до центъра.
мястото е ОК и става пешеходно до центъра Mr. Green

# 219
  • Пловдив
  bouquet

# 220
  • София
Здравейте!!!
Купи си крони от тук. Ето един линк за забележителностите. http://www.pragueexperience.com/sightseeing/sights_attractions.asp
Виж зоопарка, ако имаш време, заслужава си.
А за пари - зависи само от теб - какво ще искаш да си купиш, да видиш.
Ето няколко сайта да се ориентираш с цените.
http://www.billa.cz/akce/4/akce-4.php
http://www.itesco.cz/
12 крони са 1 лева

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 16:52 от verabel

# 221
  • Пловдив
А как стои въпросът с паркирането (живо ме вълнува районът около "нашия"хотел). Пише, че има в близост срещу заплащане, но като разглеждах установих, че има паркинги на главозамайващи цени из центъра - да знам какво да очаквам. Безопасно ли е също така да си оставиш колата?

# 222
Когато аз търсех хотел специално си настроих търсачката да вади само хотели с паркинг, и така лека полека намерих хотел с подходяща цена за нощувка + подходяща цена за паркинг. Иначе не рискувам. Предпочитам да ми е спокойно и този въпрос да е решен преди тръгването за всички места, където ще се ходи. С колата в самия център не сме си правили експерименти да слизаме, имахме трамвайна спирка точно до хотела. Но за ходене до търговските центрове беше много полезна.  Grinning

# 223
  • Пловдив
И аз такива търсех - за този пише, че има паркинг в близост срещу такса (не пише каква) и резервация не е необходима. Така и не са ми отговорили на мейла засега. Затова и питах, ако някой е наясно от опит, че да сменям овреме резервацията, ако трябва.

aunt Ogg, не от опит на място, ама от опит с резервациите - има прекрасни апартаменти на прекрасни места...обаче за грандиозни цифри (излизат ми 2 пъти по-скъпи от хотелска резервация) и обикновено имат проблем с паркирането (или цената му е от сорта на 30Е за 24 часа). Затова и резервирах хотел, в Будапеща и Виена букнахме апартаменти  Peace

# 224
В центъра на Прага няма къде да паркираш безплатно, а цените са много високи. Дори самите жители на центъра имат проблем с паркирането и им е скъпо. Дано в хотела ви има паркинг на поносшма цена.

Общи условия

Активация на акаунт