ПРАГА - нова тема

• 108 914
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Има много хубав зоопарк, но е далече от центъра и е на огромна площ - трябва децата да не се уморяват от ходене. Хубави катерушки има в парка Вишехрад. Центърът е пешеходен, но пък е претъпкан с туристи.

Иначе не е нито по-добра, нито по-лоша идея за деца от произволна европейска столица Simple Smile

# 241
И аз искам мнение...добра идея ли е Прага за 2-3 дни с 2 деца 4 и 5 г?  Rolling Eyes
идеята е добра- както за всеки един друг голям град - има всичко

# 242
Центърът е пешеходен, но пък е претъпкан с туристи.

А имат ли значение дните в седмицата? Има ли шанс да няма толкова туристи и да не е претъпкан примерно през седмицата?  newsm78

# 243
Дните са без значение.
През зимата са по-малко туристите, но пък е студено и често вали. През май и юни е най-хубаво за разходки, често времето е по-хубаво, отколкото през юли-август.

# 244
Ние бяхме там 2, 3 и 4 ти май 2010.
Тълпите бяха Адски.

# 245
В Прага винаги е пълно с туристи, няма как - градът наистина е страхотен! Ние бяхме в средата на май и не съм очаквала да е друго, но пък и не съм била изненадана. От 5-те дни, в които бяхме - в два валя... Но там май често вали изненадващо. Ако децата са свикнали да обикалят, би трябвало да не е проблем да сте с тях. Аз не бих отишла с дете под 5 години, просто защото това означава да отделям всеки следобед няколко часа да го върна в хотела да спи и так авремето ми не се оползотворява добре. Но пък ако детето не спи следобяд или може да издържи цял ден - защо не Simple Smile

# 246
Да попитам феновете на Прага, някой ще ходи ли този Великден там? Приемам всякакви идеи за изгодни самолетни билети и самолетни екскурзии. Благодаря   bouquet

# 247
Сега има промоция на самолетни билети на чешки авиолини - 99 евро двупосочен. Ако намеря приличен хотел, ще се ходи...
Иначе и аз с дете на 4 и бате на 12. Малкия спи на обяд, иска да яде готвена храна и не обича дълги разходки  Mr. Green

# 248
  • София
Сега има промоция на самолетни билети на чешки авиолини - 99 евро двупосочен.
За коя дата, дай моля линк.

# 249
Резервация и продажба: 15-28 февруари
Дати за пътуване: 15 март - 15 юни

Обаче, нещо директният линк от мейла не ми се отваря в момента.

# 250
  • София
Резервация и продажба: 15-28 февруари
Дати за пътуване: 15 март - 15 юни

Обаче, нещо директният линк от мейла не ми се отваря в момента.
Благодаря

# 251
Аз тук гледам
http://secure.csa.cz/en/ibs/index.php?getvar_salePoint=BG&ge … amp;getvar_to=PRG

Има дни, в които цените са доста по-ниски.

# 252
http://czechairlines.bg/en/portal/bg_ozz/bg_prg_micro.htm?ref=bulgaria_mail

Още малко евтини билети за Прага, между другото, в това съобщение пише, че може да се плаща и кеш. Някой се беше оплакал тази седмица, че в офиса са го изгонили, защото офертата била само за онлайн резервации...

# 253
Здравейте!!!
Заминах на 15.02 и се върнахме на 17.02. Аз бях служебно и нямах кой знае какво време за разходки.
Пътувахме с чешкиге авиолинии с полета от 15,10 часа. Трае около 1,30 часа. Самолетния билет ми струваше 400 евро. В Прага бях настанен в хотел Radisson. Намира се точно на центъра и е много хубав хотел. За двете ми нощувки със закуски, сумата беше 298 евро.
Много ми хареса моста над реката. Там едната вечер седнахме в един ресторант на свещи и беше много романтично.
Много ми хареса и часовниковата кула с кукувичките, както и дволреца.
Купих един сервиц от магазинчетата за червено вино. Чашите са страхотни.
Между другото в тези магазинчета работят доста българи. Аз в две от тях съвсем случайно се запознахме. Много съм доволен, като разбраха че съм българин и ми смъкнаха от цените за подаръците.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт