Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 882
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Честито на мама Милена !

Колибри, мислия си за теб!  Heart Eyes Вълнуваща среща с Дамян утре   bouquet
ета   bouquet
Чузи, честит ти 9-ти месец. И лека бременност до края   bouquet

# 631
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА МИЛЕНА, ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е БЕБЧО МИХАИЛ Hug

# 632
Ох, и аз съм една вестителка... ooooh! Докато се прибера да съобщя и новината вече е факт.
Честито бебе на мама Милена1976. Да е здрав, послушен и късметлив!

# 633
Честит да е Мишо на Милена 1976! Леко възстановяване и много радост!

Ех, днес имаше доста бебчета!! Добро начало на седмицата!  Peace Heart Eyes

Благодаря ви, милички, много, много... наистина ме разтрогнахте и освежихте с хубавите си пожелания!  Hug Heart Eyes

Девичка, прекрасни стихове  Peace Grinning Heart Eyes

Лека нощ на всички!  Grinning

# 634
milena1976 честит син Мишо!

Collibri   Hug , утре живот и здраве много късмет, за да се сдобиеш с един прекрасен Дамян и да ни зарадваш с новината  Peace
Късмет и на всички мами, запътили се към срещата със своите същества  Peace

# 635
Жив и здрав да е Мишо на Миленка!  bouquet

Като гледам положението, не се знае кой за кого ще събува гащи! Моите специално ще са изути, за всички, които имат нужда!  Laughing
(Еличка май и тя скоро ще се похвали, тъй като я чета)

Колибри, сигурна съм, че си спокойна и ведра! Само така, утре всичко да мине прекрасно!  Hug

Сега и аз смятам да легна, че напрежението и безсънните нощи си казват думата - успокоих се и моментално ми се приспа.
Лека и доходна  Hug

# 636
Честито на новите мами и от мен  1stroller smile3525 smile3525
Да пораснат големи юнаци и да радват всички около себе си с щастливите си детски усмивки.

Ета, Колибри мнооооооооооооого късмет и кураж. newsm10

# 637
Мила Милена, честито щастие! Желая на малкия Михаил всичко най-прекрасно да го съпътства от тук нататък през целия му живот!

# 638
  • Варна
Честито на Сънифло и  на Миленка.
От сутринта не съм влизала и цели две бебчета. А може да има и още Thinking
Стискам палци на всички дето се гласят да раждат, да е леко и безпроблемнно.

Цели три са бебчетата ни днес Peace , поне научихме за три, а се родиха две Hug Hug

Честит син Миленка,да ти е жив, здрав, да бъде весел и духовит като мама!!!

Колибри, пожелавам ти късмет, търпение, много малко ти остана до срещата с малкия принц Hug Hug

Мамите с бебоци нещо се губят, хйде кажете как сте, как се справяте? Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 20:46 от She_R

# 639
Четити бебчета на мама Оска, Съни и Миленка! Много здраве и щастливи мигове заедно!
Collibri, аз също ще стискам палци за теб, сигурна съм че ще мине всичко леко, защото от постовете ти разбирам че си позитивен човек и заслужаваш всичкия възможен късмет и успех в начинанията си.
Сигурна съм, че ще се справиш.
На всички останали момичета, които очакват или пък бебчо ги изненада тези дни Ви пожелавам само хубави неща.  bouquet

# 640
Ехааа, имаме си трето бебе  Grinning

Честит Мишо на мама Миленка! Да е много здрав и послушен   bouquet
Колибри, стискам палци утре всичко да мине бързо и леко и да гушкаш Дамянчо  Peace
Ета, радвам се за сделката и най-вече, че вече си в кондиция и добро настроение  Hug

# 641
Честито бебче на мама Милена, живи и здрави и много щастливи    bouquet
Колибри  Hug
Ета, добре че сте разбрали с лекаря  Peace
Лека вечер на всички

# 642
Ех, че хубаво Simple Smile
Честити бебчетата на Сънифло, на Оска и на Милена1976!
Да са ви живи и здрави малките мъже и много да ви радват!

Колибри лека и спокойна нощ и прекрасен ден утре!
Етке, късмет!

Момичета как сте с глада, аз от една седмица изпитвам вълчи глад и ям непрекъснато.. не се трае...

Катрин стискам палци всичко да е наред и на следващия преглед с малкия!

# 643
Colibri, стискам палци за утре.. Да имаш най-незабравимата среща с малкия Дамян.
етке, и на теб.
FROLIC, къде се загуби толкова време? Как си?
Ние днес може да се каже, че уточнихме подробностите около секциото. Засега ще си премълча датата, по-нататък ще видим какъв акъл ще ми дойде. Така че и при мен започна обратното броене. От утре започвам да стягам багажа малко по малко. Бебка се очаква да е около 3-3100 към датата на раждане. И коремът ми е малък, каза докторката. Води и плацента - шест. Върви си точно по седмицата. Микробиологията ми е чиста, чревната флора  Mr. Green - също.
Катрин, дано да не е нищо сериозно с очето на Митето.
Nista., апетит нямам почти никакъв. Нищо не ми се прияжда, каквото и да хапна, ме погват киселините.
Аз пък днес се замаих в една аптека и в крайна сметка купих бебешката козметика на Avene. Да видим дали не се прецаках. И от няколко дни много ме сърбят зърната на гърдите, и се белят. Мацотя се с Гармастан.

# 644
  • София
Да не забравя - преди да напусна онлайн пространството за тази вечер - Колибри пожелавам ти една спокойна и безметежна нощ и утре в ранни зори да ни зарадваш с голям и хубав бебок Hug
Етке - ти също - ако не са ти турили некое хапче пък на Wink
Аз отивам да чакам Годо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт