МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Elq, не мисля, че парите за фотограф за партито ще са повече от 3-4 лв. на дете, просто firebird няма да вземе повече пари. Peace

Ето ви малко снимки на Рая от събота да прецените как е фотографа. Laughing

# 361
Тони, снимките са страхотни! Много е хубава Рая!  Hug

# 362
Elq, не мисля, че парите за фотограф за партито ще са повече от 3-4 лв. на дете, просто firebird няма да вземе повече пари. Peace
ми то ще и събе ли някаква прилична сума така? Както и да е, аз си питах, защото си ме знаете какво съм,обичам да ги знам малко по отрано нещата.
Само се надявам да се забавляваме там.

за подаръците- ние на Елия ще вземем слончето на ФП, свеки ще вземе букварчето, братята ми вече и подариха уокър на ФП и мама ще подари спален комплект и нещо дребно за игра.

# 363
  • Варна
Тони, сериозната снимка е супер!
Албумите, по липса на възражения, вече са лични topicclosed      Паролата си я знаете.

За детските градини определено има нужда да се вдигне таксата. Допълнителните занимания нямат нищо общо и не виждам как за 20 лв/месец ще може да се включат в  програмата спорт, пък английски, пък плуване ....  Naughty  То ако имаше начин, едва ли някой би отказал да плаща само толкова, но реално погледнато няма начин. Колкото до допълнителното събиране на пари, то май си е до детска градина, директор и не е съвсем по правилата, доколкото знам.
Тедсан, забранявам ти да изчезваш пак! Аз на кво ш'са хиля  Mr. Green Hug Hug "Изразителни очи" ............  Mr. Green  Joy
Зеленко, щом още трябва, още стискаме Simple Smile
  ,

# 364
  • Ловеч
Аз пък ще продължавам да спамя по въпроса с таксите за ДГ и ДЯ/не е никакъв спам темата/.
Да я вдигнат и двойно, но да осигурят подходяща база и да има достъпност на услугата за всички желаещи да я ползват. Който пък не иска общинска - да иде в частно заведение, но да се осигурят места за всички данъкоплатци решили да дадат детето си в общинско заведение. Ще ми въвеждат точки и запетайки, за да направят системата за прием "прозрачна", да не говорим колко ДГ струва въпросната система, а тя направи единствено подкупите в пъти по-сериозни/обществена тайна/. А в годините назад продадоха и/или отдадоха много ОДЗта за ползване от най-различни структури и фирми. Сега се опитват да строят върху пясък  ooooh!
Досега как беше: 40лв месечна такса, 10лв месечно за материали и вода, 30лв. годишно за учебни помагала, 3-5родителски срещи годишно с единствената цел събиране на пари/общо поне 150лв/ , веднъж годишно около 20лв за хигиенни материали, поне по 6лв на месец за театър, коледно-осмомартенско-завършващогодината подаръци към 30-40лв, допълнително носене на храна за допълване на оскъдните порции 5лв на месец средно, тържества и инициативи от всякакъв вид/50лв годиншно/, допълнителни занимания поне 2 на брой 40лв на месец. Около 340лв годишно събирани за нещо/деля на 10месеца активно посещение и се получава по 34лв/, месечната такса излиза 56лв, допълнителни занимания 40лв. Или казано по друг начин поне 90лв на месец или 130лв/ако се запише детето на танци, футбол, рисуване, театър, английски или там каквото си пожелаете/.  Ето това ми показа скромната сметка, та нека я вдигнат таксата, но да не се събират допълнително за всякакви глупости.
На Косьо се опитва да му избие и второто зъбе/първото и то не е прорязало цялото/, венеца е почервенял, а той е адски много кисел. Като страничен ефект при зъбоникненето добавям: тежко подсичане #Crazy .
Слънце, благодаря за споделената бабешка рецепта/дано не се налага да я ползваме де/, да се оправя Симоната по-бързо. Ако не сваля температура може да дадеш няколко капки течен Аналгин или Хексалгин.
Гери Мур - в трета градска наистина са най-добрите кардиолози в страната. Дано успееш да уредиш преглед, ако трябва нещо да се ходи на място за записване драсни едно лс, мога да ида а е и близо до метрото.  
edit: Дез аз започнах Дюканстването на 62,5/трайно задържани/, след месец и половина на режима съм 57,3/тази сутрин Mr. Green/, като си позволявам бира почти всеки ден. Най-важното е да ядеш редовно, режимно и да пиеш много вода.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:56 от Айрис

# 365
Албумите, по липса на възражения, вече са лични topicclosed      Паролата си я знаете.
Супер си, Бухта!   bouquet Благодаря!

Имате поздрави от Шу - чухме се току що. Добре са, а Яна е такава сладка панта... не миряса за 1 секунда.  Joy

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 16:12 от Tony_st

# 366
  • Стара Загора
Тони снимките ви са страхотни!
Симона днес към 9 ч. имаше 38 Т и повече не я е вдигала. Дадох пак Панадол + оксцилококцинум+ коризалия и кърпи на челотои  ръцете оцет с вода. Говорих с лекарката по тел. каза ми, че 39,3 много и се виждало да е от събите - но пък знае ли човек. Вашите деца по колко градуса ви вдигат Т когато е от зъбите? После като се наобядва и излязохме навън да диша въздух и сега се прибрахме. Ходихме до ХипоЛенд и така. Аз се отказах от Уокъра - не за друго а защото е пласмасов и ще пада много лесно с него, докато ако беше дървен той тежи. Ще харесвам нещо друго за нея.
От днес официално сме записани на кухнята и от утре започваме да вземаме вече!

# 367
Здравейте мами,
доста отдавна не съм влизала във форума, бебо вече е голям и иска все да си играем, виждам доста мами са отпаднали... Надявам се всички да сте ок и бебоците да са здрави  Simple Smile
Преди дни даваха по ТВ за открадната снимка на бебе, качена в интернет и използвана за набиране на средства за лечение на детенцето от тежка болест...  Shocked
По този повод искам да изтрия снимките на Стефан от албумите.
Аз помня паролата в снимка.бг, но ме е страх да не изтрия по погрешка цял албум, МОЛЯ мама, която е по-веща да ми помогне (да ме насочи как да изтрия само моите снимки или направо да ги изтрие).

поздрави от нас   bouquet

п.п. след малко ровене - открих как...

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:35 от беба

# 368
Да ни отпишете от класацията.
Днес си имаме ръбче на зъбче. Та сигурно до края на седмицата ще се е поавило.
Елия  мрънкаше цяла нощ, та затова е било.
Друг е въпроса, че аз го видях като падна по очи и реших, че се е сцепилавенеца, защото имаше кървава резка.

# 369
Цитат

И на мен сериозната снимка най-много ми хареса!!! Но на всичките си е голяма сладуранка!!!

Лъчи още си поддържа температура до 37.5. Сополки от сутринта не е имал. Дали са зъбки незнам, но утре сме на проверка и ще видим на къде вървят работите. Стискайте палци!!!

Elg, честито ви първо зъбче!!! Пожелаваме ви още много бели и здрави зъбчета!!!

# 370
# 371
Здравейте!

Наминавам само,при нас нищо ново.Зъби-йок!Мернах някаква класация,та май сме за там. Grinning

Да споделя,че от както давам от тези лунички на Плазмон доста разреди среднощните будения и сутрин може да откара значително повече време докато и направя АМ(аз със ставането пия едно бързо кафе,иначе съм неадекватна). Crazy

Видях хубави снимки на Рая,и за пореден път се убеждавам колко е важна техниката с която се снима.Едната снимка,където държи и гледа една играчка е все едно пред мен стои,и тези в близък план също.Това с любителски фотоапарат(ка'т моя) не мож'се постигна.

А,да ви кажа за една прИмоция в Кауфланд днес-при покупка на джъмбо пак и мокри кърпички,след касата ни подариха одеало на Памперс,не е лошо. Peace

А как се изпокарахме с мъж ми вътре,и на касата като се ядосах и го оствих да се оправя с торбите и Ади в количката.Аз излязох отвън да пуша.Като излизаше мъж ми,и той много напушен беше. Mr. Green Малко тряскане на врати и няколко безмълвни часа в къщи,изкъпахме Ади и сега прави спагети.Аз първа се извиних че така го зарязах да се оправя сам,(продавачката се юрнала да му слага нещата в торбите),той също се извини и те така.. Simple Smile И двамата сме шашави,палим от четвърт ама ей на-скоро 8-ма година ще подкараме. Crazy

# 372
  • София
 Абе, как ги снимате тези деца до тези подредени рафтчета, с лампи върху тях и други неща? Laughing Laughing Моят човек в момента ми почиства гардероба, а рафтче непочистено вкъщи просто няма.
 Много сладки бебоци! Simple Smile

# 373
Багодаря, че оценихте толкова високо снимките на Рая.  bouquet
Ама то не само модела ми е хубав /щото си е моя/, ама и фотографа ни е супер. Mr. Green
На мен ми харесва страшно огряната Рая от слънцето - много свеж и нестандартен поглед има точно тази снимка. Peace

# 374
Toни и Цвети-много са хубави снимките! Hug
Днес моят човек слушал баба си, утре пак ще е там, че майка му ще ходи да пазарува-нали ще има кинти! Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт