Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
аааааа Simple Smile ми харесвах Дийн ...ама откакто се появи Кас  не обръщам внимание много на Дийн
съгласна съм, защото така ще има повече Дийн за нас. Миша ми е малко нисичък, не че Дийн не е, но ще го преглътна Mr. Green

# 181
Миша ми е малко нисичък, не че Дийн не е, но ще го преглътна Mr. Green
Как ти е нисък! 1.85 е! Ама нищо, де, ако ти е нисък на мен ми е точно колкото трябва  Wink

# 182
  • Разпиляна във въображението
аааааа Simple Smile ми харесвах Дийн ...ама откакто се появи Кас  не обръщам внимание много на Дийн

Още някой няма ли да се отлюспи Crossing Arms

# 183
Никакъв шанс за отлюспване  Naughty вярна на Дийн до гроб  Heart Eyes

# 184
Миша ми е малко нисичък, не че Дийн не е, но ще го преглътна Mr. Green
Как ти е нисък! 1.85 е! Ама нищо, де, ако ти е нисък на мен ми е точно колкото трябва  Wink

Е, то на фона на Джаред всеки изглежда нисък Joy

# 185
  • Smallville
И аз това щях да напиша,дип са си добре и двамата Crazy

Блазе им на тез фенки Blush

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 07:42 от danibaby

# 186
Чудно ми е как въобще сте пристрастни към някой! За първи път да лапна по двама на веднъж

# 187
  • В средата на времето
Чудно ми е как въобще сте пристрастни към някой! За първи път да лапна по двама на веднъж

Когато Джаред ме погледне с такъв поглед и направи тази бръчка между веждите, тогава може и да се замисля Grinning

Дийн ми е легнал на сърцето и туй то..няма място за друг просто Joy Mr. Green

# 188
  • София
Добро утро дами Simple Smile Ами Миша изобщо не е нисък за мен, страхотно си изглежда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже в офиса ми той ми краси десктопа  Heart Eyes И ако съм ядосана така добре ми действа после. Преди бях в отбора на Дийн, ама вече не пък и така ми е добре. Сега остава да си намеря бг двойник на Миша и ще си падна веднага по него

# 189
  • Smallville

Ааа,виж сега ,да не почна да изброявам,е не са от този сериал,но все  пак,да ми се чудиш какво сърце голямо имам Whistling Embarassed

# 190
Izida, точно и аз за това,де  Wink А представяш ли си да си така между двамката

# 191
Данибейби, тия не са фенки Grinning Те са някакви, дето го красят преди филм, а това е снимането на петък, 13-ти Peace  Не че и на тях не можем да кажем "блазе им", де Joy

Laughing Laughing

Трябва да има избор все пак, не може и двамата, да не бъдем алчни Laughing

# 192
Izida, точно и аз за това,де  Wink А представяш ли си да си така между двамката
Много соломоновско решение Laughing харесва ми. Представям си се и още как  Blush Също като Изида и моето сърце принадлежи на Дийн, ама пък какви ръце има Сам  Heart Eyes мечти...

# 193
  • Smallville
Аха,не знаех,но пак блазе им Crazy

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ В ТЕМАТА С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ХУБАВ ДЕН!!!

# 194
ама пък какви ръце има Сам  Heart Eyes мечти...

Долу ръцете от ръцете на Сам smile3515
Ненаситница! smile3513

Общи условия

Активация на акаунт