Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Гледам, че се умълчахте, представяйки си г-н Бонд Laughing
Я да го видим заедно в няколко възможни образа Wink

Laughing

# 406
  • В средата на времето
Я да го видим заедно в няколко възможни образа Wink

Tова е моят доктор "Секси" Joy

# 407

А това е моят мечтан "колега" зад бюро  Blush

# 408
  • Germany
Ммм, тази тема леко "розов" привкус придобива с тези снимки Wink
Я да ви метна едно въпросче...Снощи гледах една серия с ония двамата смотаняци, които правят едно шоу "Ловци на духове"  Laughing Та, тия двамцата не ви ли приличат на Иван и Андрей? Laughing
А Ten Inch Hero е много сладко филмче.  Гледала съм го отдавна и чак сега разбирам, че Дийн играе там. Хех, доста добре се справя.

# 409
Снощи гледах една серия с ония двамата смотаняци, които правят едно шоу "Ловци на духове"  Laughing Та, тия двамцата не ви ли приличат на Иван и Андрей? Laughing

Абсолютно - КуКу и ПиПи  Peace

# 410
mamakaty, все забравям да споделя колко много ми харесва клипчето в подписа ти.   bouquet Джаред как налита на Дженсън, просто не е истина какви са идиоти  Joy

# 411
mamakaty, все забравям да споделя колко много ми харесва клипчето в подписа ти.   bouquet Джаред как налита на Дженсън, просто не е истина какви са идиоти  Joy

Нали!  smile3521  Направо ми се иска да ги познавам. Сигурно е супер забавно покрай тях.

# 412

Нали!  smile3521  Направо ми се иска да ги познавам. Сигурно е супер забавно покрай тях.

Със сигурност Laughing Нали Джефри Дийн Морган казваше, че това са двамата най-луди, пакостливи и симпатични младежи, които познава hahaha Предполагам, че са си заслужили титлата Laughing
Много ми харесва продължението на твоя гиф, където Дженсън казва примирено - I hate him Joy

# 413
Чудих се дали да не си барна този но ми идва l в повече за малкото ми сърчице  smile3503

# 414
Пускали ли сме трейлъра за следващия епизод?В болница ли луднциа ли е,не ми става ясно???
Мярнах го днес в ю тюб,но го изгубих....Ако някой го намери да го постен,че и името на епизода забравих #Crazy

# 415
Направо ми се иска да ги познавам. Сигурно е супер забавно покрай тях.

След като гледах за първи път Supernatural и Дженсън плени сърцето ми  Blush, започнах да разглеждам негови снимки в нета и попаднах на някакви снимки от купони от младите му години. Не знам кой ги е качвал, но изглеждаха като лични снимки на някой от присъстващите на купона. Там Дженсън изглежда толкова близък и достъпен, просто обикновено момче което си купонясва. Аз имам подобни дебилски снимки, предполагам и всеки друг също. И тогава си помислих същото - колко ли ще е готино да го познавам такъв, какъвто изглежда на тези снимки (много объркано стана, надявам се да ме разберете). На снимките от фото сесиите изглежда толкова невъзможно красив, че само го поглеждам и  smile3544 а вижте го на тези:

# 416
Злата с метлата , познати моменти. Изглежда като всяка една тийн компания.

# 417
Пускали ли сме трейлъра за следващия епизод?В болница ли луднциа ли е,не ми става ясно???
Мярнах го днес в ю тюб,но го изгубих....Ако някой го намери да го постен,че и името на епизода забравих #Crazy
Пускано е. Fairy го пусна веднага щом го качиха в ю тюб клипчето. Тя винаги се старае да сме добре осведомени   bouquet  Епизода се казва Sam, Interrupted

# 418
Извинете ме, обаче днеска съм много на снимкова вълна Embarassed
Тази е последна за днес, обещавам  Peace Обаче просто не се сдържам, толкова е сладък тука

# 419
Злата с метлата, може Дженсън да си е останал все същото земно момче. Някой продължават да ходят по земята, въпреки славата Grinning Снимките които си постанала са много сладки. Наистина прилича на един обикновен тийнейджър Crazy Все едно мои снимки гледам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт