Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде в търсене ............
Ще се пробвам да го гледам тогава Peace

# 436
Изида, тази снимка ми е  особено любима, дълго време ми краси десктопа. А и цялата фотосесия с бялата ризка е разкошна  Heart Eyes
По повод десктопа...Днес на работата успях да си завируся компютъра (нали съм си талантлива). Опитах се после да поправя нещата, но съм с юзърски акаунт и бързо си изчерпах силите и възможностите   Mr. Green и трябваше да се обадя на системния администратор да дойде. Дойде човека, оправи всичко и като пусна пак моя акаунт естествено на десктопа цъфна Дженсън. Системния ме погледна, ухили се подло и ме попита - "Това съпруга ти ли е?"  hahaha Аз засрамено отрекох и се изчервих  Embarassed А после като се размечтах.... Blush hahaha

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:51 от Злата с метлата

# 437
Само да покажа какво точно имаше на десктопа

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:20 от Злата с метлата

# 438
На мен пък и двамата Дийновци ми харесват, отиват си Grinning

А тая снимка с бялата ризка на Изи е много хубава Heart Eyes Имам слабост към белите ризки явно Laughing

Злата, трябваше да кажеш - бъдещият ми съпруг е това, бъдещият Laughing

Тая къща на восъка и аз я имам свалена обаче не намирам сили да я пусна. Почнах я веднъж, изтъпанчи ми се Парис Хилтън, задавих се и го спрях Laughing
Ама щом казвате, че става за гледане, ще се прежаля Laughing

# 439
Тая къща на восъка и аз я имам свалена обаче не намирам сили да я пусна. Почнах я веднъж, изтъпанчи ми се Парис Хилтън, задавих се и го спрях Laughing
Ама щом казвате, че става за гледане, ще се прежаля Laughing

Споко, като видиш колко "красиво" изчезва от кадър ще прежалиш появата й  Mr. Green
Горката, не й върви да умира красиво - в Свръхестествено й отрезнаха чутурата, а тук ...  Laughing

# 440
  • Germany
Ей, настигам ви Sunglasses Сега тегля 4 сезон. Кой сезон според вас е най-добър?

# 441
Винаги първите сезони на всички филми  Peace

# 442
Ей, настигам ви Sunglasses Сега тегля 4 сезон. Кой сезон според вас е най-добър?

Ами аз предишният път казах, че се колебая между трети и четвърти... обаче сега гледам втори сезон и си говорихме със Злата с метлата, че абсолютно несправедливо сме го пренебрегнали, има страхотни серии, сигурно има 3-4 само, които не слагам в категорията "любими". Та не знам, май ще си променям мнението относно любимите, като изгледам отново и трети и четвърти ще изляза със окончателно становище Joy
Освен това още не мога да реша кой Сам ми харесва най-много, Изи е свидетел на постоянните ми лашкания - Сам от началото или Сам от края харесвам повече Laughing Таман бях решила вече, че все пак Сам от края и сега като го гледам във втори сезон и се разколебах сериозно Joy Да ми имате драмите hahaha

# 443
Аз определено харесвам Сам по всяко време - забавено ми е в началото, а следващите сезони го оправдавам за поведението му и се възхищавам как прави всичко за да не се поддава на "злото". Дори и да бърка го прави с цел да защити брат си.
Абе как мога да му се сърдя въобще!  Heart Eyes

# 444
Дори и да бърка го прави с цел да защити брат си.

Абсолютно. Вчера го гледах в четвърти сезон, когато започна отново да пие демонска кръв, ми как може да му се сърди Дийн като той го направи, за да оттърве кожицата на брат си и Дийн си беше заминал, ако Сам не беше нокаутирал демона Алистър Crossing Arms

# 445
На мен за това са ми толкова тежки 4-ти и 5-ти сезон. Направо ми е мъчно като виждам как Дийн губи доверие в брат си. Съмнява се във всичко и Сам се подтиска.
Обожавам забавните серии - когато си правиха номера един на друг, когато намериха заешкото краче /е, такъв смях няма просто  Joy, ти да си загубиш обувката в една шахта  Joy - не че не ми се е случвало нещо подобно де  Embarassed/

Нямам търпение малкия да заспи на обед и да се изплющя да гледам - серийка Supernatural, серийка true blood - да си поживея докато съм в майчинство  Mr. Green

# 446
ми как може да му се сърди Дийн като той го направи, за да отърве кожицата на брат си и Дийн си беше заминал, ако Сам не беше нокаутирал демона Алистър Crossing Arms
А питате ли го Дийн лесно ли му е да гледа как малкото му безценно братче е на път да стане демон (пък макар и от добри подбуди) и да загуби душата си, а той е безсилен да го спре и да го спаси. Да не говорим, че може да се наложи да го убие. Дийн си даде живота да върне Сам, представяте ли си как ще се чувства, ако трябва да го убие собственоръчно. Той по-скоро е съгласен да умре отново!

# 447
А питате ли го Дийн лесно ли му е да гледа как малкото му безценно братче е на път да стане демон (пък макар и от добри подбуди) и да загуби душата си, а той е безсилен да го спре и да го спаси. Да не говорим, че може да се наложи да го убие. Дийн си даде живота да върне Сам, представяте ли си как ще се чувства, ако трябва да го убие собственоръчно. Той по-скоро е съгласен да умре отново!

Сам прави това заради брат си. След отиването на Дийн в ада Сам се опитва да го върне. Руби го лъже, че договорът, който затваря Дийн го държи тази Лилит и за да може Сам да се справи с нея трябва да стане по-силен. Това го подвежда и се започват едни...
Аз не мога да взема ничия страна - и Сам и Дийн са силни личности - никога не е било само единия да отърва кожата на другия. За това като гледам друг филм с Джаред очаквам да се появи и Дженсън.  Laughing

# 448
ми как може да му се сърди Дийн като той го направи, за да отърве кожицата на брат си и Дийн си беше заминал, ако Сам не беше нокаутирал демона Алистър Crossing Arms

Така е, съгласна съм, но Дийн съди прекалено строго брат си.  А и реално Сам прави същото за Дийн - дава живота си и душата си, за да го спаси.
А като заговорихме за демонските способности, има спойлери, че докрая на пети сезон отново ще видим Сам да ги използва. Я дайде да погадаем дали ще пие пак демонска кръв или ще се окаже, че той има тия способности, независимо от нея. Аз залагам на второто, тя даже самата Руби му подхвърли, че всъщност не се е нуждаел от демонска кръв, за да убива демони.
И ако започне да ги убива без да пие кръв, то това ще го прави ли чудовище отново или не? Thinking

# 449
Искренно се надявам Сам да се отърве от това, което е в него.
За да убият една Лилит се беше превърнал почти в демон, а какво ли трябва да стане, за да се справят с Луцифер  newsm78
Умирам за нови серии... много...накуп  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт