Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Лелеее, Изида, ти инфаркт се опитваш да ми докараш, или що?  Heart Eyes
По повод коледното настроение. Малко коледен дух в стил Supernatural  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=kWFxIY_O300

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 12:58 от Злата с метлата

# 466
И отново коледно настроение, този път от Миша Колинс:

# 467
  • В средата на времето
Днес явно ще е ден на снимките  Grinning:

...и за да не е само снимков поста:

А питате ли го Дийн лесно ли му е да гледа как малкото му безценно братче е на път да стане демон (пък макар и от добри подбуди) и да загуби душата си, а той е безсилен да го спре и да го спаси.

Според мен, Дийн леко преиграва тук.  Rolling Eyes Все пак са на война, ясно му е, че в този "бизнес" с чисти ръце не може да останеш. Наистина, не е приятно брат ти да се превърне в демон, но според мен малко повече доверие в Сам нямаше да е излишно Peace Дийн е свикнал винаги да води и той да е на първата линия и някак си не успя да разбере, че Сам такъв, какъвто е, може да му помогне, да помогне на двамата...Освен това смятам, че ако Дийн насърчаваше Сам повечко в началото и му гласуваше повече доверие, Сам нямаше да тръгне по трудния път да се доказва на брат си колко струва като пие демонска кръв Rolling Eyes Един вид, като не става по лесния начин, ще го направя по трудния Rolling Eyes

Я дайде да погадаем дали ще пие пак демонска кръв или ще се окаже, че той има тия способности, независимо от нея. Аз залагам на второто, тя даже самата Руби му подхвърли, че всъщност не се е нуждаел от демонска кръв, за да убива демони.
И ако започне да ги убива без да пие кръв, то това ще го прави ли чудовище отново или не? Thinking

Аз пък винаги съм смятала, че Сам може да убива демони, просто демонската кръв подобряваше и изостряше силата на способностите му.. Rolling Eyes Но смятам, че ще пийне кръвчица все пак Mr. Green А пък току виж, намерил друга субстанция, която да приема и да го прави силен, като след пиенето на демонска кръв Laughing(нещо като Здрачните вампири) , но без допълнителната "екстра" - превръщането в чернооко чудовище Simple Smile

# 468
И отново коледно настроение, този път от Миша Колинс:

Shocked  Хич нямаше да се досетя, че това е той.

# 469
  • София
я, стана ли нещо

ама идва отдолу - явно лентичката е голяма newsm78

# 470
  • Някъде в търсене ............
Пише че е неактивен, сложи си друго гифче

# 471
  • София
Хм, мерси Деси
Ще сложа нещо времено докато си харесам

# 472
Дийн е свикнал винаги да води и той да е на първата линия и някак си не успя да разбере, че Сам такъв, какъвто е, може да му помогне, да помогне на двамата...Освен това смятам, че ако Дийн насърчаваше Сам повечко в началото и му гласуваше повече доверие, Сам нямаше да тръгне по трудния път да се доказва на брат си колко струва като пие демонска кръв Rolling Eyes Един вид, като не става по лесния начин, ще го направя по трудния Rolling Eyes

Така е, съгласна съм. Ако не беше преиграл с това предпазване на Самчо, можеше и да не се развият така нещата.  Simple Smile

Иначе аз много искам да видя Сам пак да използва способностите си, но без никакви помощни средства Laughing

# 473
И на мен ми се иска да го видя в действие Сами .Относно Дийн много е трудно от вечно грижещият се брат да станеш просто брат, според мен на Дийн му е трудно да приеме че Сам е пораснал и може да се грижи сам за себе си.

# 474
Относно Дийн много е трудно от вечно грижещият се брат да станеш просто брат, според мен на Дийн му е трудно да приеме че Сам е пораснал и може да се грижи сам за себе си.

Ами нормално е - при положение, че баща им цял живот го натиска да се грижи за брат си.
Помните ли серията със Стригата /или там оня вещер, който се хранеше с жизнените сили на децата/ - в нея Дийн си спомняше как като деца в един мотел му е доскучало и когато Сам заспал излязъл навън. когато се върнал видял Стрига надвесен над братчето си. в този момент влиза баща им и Стригата изчезва. От този момент Джон започва да го гледа с други очи. И когато Дийн разказва на Сам случилото се проличава колко му тежи това.

Лелеее, преразказах епизод 18, сезон 1  Laughing

# 475
А прави ли ви впечатление ,че Дийн се разбира с децата във всички епизоди , не знам защо преди очакванията са ми били че Сам трябва да е този който се разбира с децата?

# 476
А прави ли ви впечатление ,че Дийн се разбира с децата във всички епизоди , не знам защо преди очакванията са ми били че Сам трябва да е този който се разбира с децата?

Е Дийн си е детишняр, нормално е, отива му. Освен това е къде-къде по-привлекателно коравият брат, който се справя с всичко да се размеква при вида на децата Laughing
Сценаристите са направили образите им много типично симпатични Laughing

А по отношение на грижите, неведнъж се намеква, че Дийн се чувства безполезен и не може да си намери мястото, и си мисли, че никой няма нужда от него. Според мен в някаква степен той самият не иска да престане да се грижи за Сам.

# 477
Момичета, а пускали ли сме скрийн теста на Джаред за ролята на Сам? Гледах я преди малко и реших да я споделя с вас, ако е пускана вече, извинете  bouquet

Ето

Умирам от яд, че го няма скрийн теста на Дженсън Crossing Arms

# 478
Не сме , сядам да гледам после ще коментирам(ако мога :hahaha)

Аууууууууууууууууу, разкош и ми идват едни такива мисли Heart Eyes Embarassed Fairy съжалявам ,но не мога да се сдържа. Ето това ми хареса слабичък и тези трапчинки Crazy. Сори за объркания пост , но ми се загуби граматиката някъде Joy

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 23:35 от desi02

# 479
Оказа се, че има доста фенове на шоуто в Русия(открих топлата вода  hahaha). Имат много хубави сайтове за Supernatural с мнго фенарт. Прилагам няколко банера:

Общи условия

Активация на акаунт