Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Наминавам, за да не ме забравяте съвсем, пък и аз съм фенка на двойката. Макар да не си личи от пръв поглед  Wink    Чета всеки ден темата.     

Ще си заформя и за тях галерийка снимки, тъкмо мислех да започна със снимката по татуси и вие ми казвате, че не е истинска.  Rolling Eyes  Във сериала има един два  действителни кадъра все пак   Много е далече 21 януари, каква беше тази почивка, не е истина направо.

# 556
И докато чакаме новите епизоди, да се върнем на темата: "Кой от двамата е по-готиният." Еднозначен отговор няма да намерим, знам, но пък защо да не се насладим още веднъж на една много готина колекция от снимки на двамката хубавци - "интеракивен фотоалбум", която ми попадна в Youtube.  Heart Eyes
Страхотни са и двамата, признавам..... ooooh! newsm26
http://www.youtube.com/watch?v=fAtbcIjqAoo&feature=related

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 15:56 от Dana_Scully

# 557
Thanks! Hug Аз на Супернечъръл съм стигнала до онази сериья, където братята се върнаха в старата си къща и се появи майка им, която спаси една жена и децата й от полтъргайст / първи сезон /, но от 10 - дни не съм гледал, защото и мъжа ми държи да го гледа, а той все не намира време. Става ми все по-интересен филма

Бъфи, аз в началото го загледах филма, след първите няколко серии си казах - симпатично филмче, не блести особено със сюжет и оригиналност, но пък главните герои са симпатяги, става. След началото на втория сезон минах на - бре, каква интересна история се заплете, какво става нататък, нямам търпение да разбера, след началото на третия вече бях верен фен на сериала, а четвъртия сезон като го почнах, не спах две нощи - буквално - за да изгледам всичките серии, нямах търпение да гледам по една, по две на ден Laughing Така че, най-хубавото за теб предстои Wink

Лили, много ме ядосват и мен с тая почивка. Кой знае вече къде са запразнували празниците, а ние тук седим и ги чакаме да прекратяват Апокалипсиса Crossing Arms Laughing
Пък ти като ни навестяваш, пиши и по-честичко де, стига с тоя Здрач, стига с тоя Роб Laughing Hug

Дайте да си говорим за нещо, то бива снимки, бива красоти, ама ще стане само ах и ох темата Joy

# 558
Добре, момичета, докато чакаме новите епизоди (аз имам да гледам обаче още половин сезон 3, цял сезон 4 и каквото е излезнало от 5, юпиии!  Laughing ) Ако искате може да си обсъждаме кои са ни любимите епизоди дотук, какво ни е харесало, какво ни е изплашило и... какво в сюжета определено си е откраднато от други филми и сериали  Laughing (Да не забравяме, все пак, че Ким Манърс е сред основните продуценти на "Досиетата Х" и "Свръхестествено" на доста места препраща към "Досиетата" (който ми е другия любим сериал, ама това е друга тема). Та, ако случайно има сред вас и други фенки на Досиетата и сте гледали внимателно сюжетните линии там, не ви ли се струва, че половината 1 и 2 сезон на Свръхестественото е все случаи заимствани от "любимите Мълдър и Скъли" - малко попрефасонирани, разбира се, но пък и с доста сходни елементи - лова на вампирите, чудовището в изоставената мина и особено онзи епизод, където Сам е отвлечен от някакво семейство откачалници (The Benders), където Дийн споменава, че единственото "Зло, срещу което не може да се бори, е злото у хората?" Не ви ли напомня на онзи епизод, който никога няма да забравим - "Home" (или по-известен като епизода със семейсво Пийкок от "The X files"?
Би ми било интересно, ако подкараме дискусия в тази посока, а предполагам на останалите също Simple Smile

# 559
Dana_Scully, аз не съм следила с точнос Досиетата Х, но определено Supernatural взаимства от много разказани и изчетени истории. Усещала съм връзка с "То", с "Маймуната" /друг разказ на С. Кинг/, т.н. и т.н.
Но си е логично, едва ли има нещо, за което да не сме чували или чели /но слава Богу-поне аз не съм виждала действително  Laughing/.
дано да си схванала от "последователната ми мисъл"  Wink

# 560
ОК, съгласна съм, че наистина няма какво толкова ново да се измисли в сюжетите, но пък истинските фенове на хоръри няма как да не забележат, че дори визията на чудовищата ужасно много наподобява неща, които вече сме виждали - Блъди Мери е същата като онова същество от "Предизвестена смърт" (The Ring), което излизаше от телевизора и убиваше всеки, който го види, а подменените деца, които непрекъснато повтарят "Мамо, не ме ли обичаш вече" си е направо микс от: 1. Царевичните деца на Ст. Кинг; 2. Един японски хорър, който има американски римейк на име "Тъмна вода" (Dark Water) и там детето изглеждаше по същия начин и беше обсебено от майка си... Не знам дали ме разбрахте с тази "подредена мисъл". Simple Smile А - и един от любимите ми епизоди е този с Клоуна, което няма как да не ти навее асоциации с "То" и с Плашилото, което също е от разказ на Кинг... (Пак от Царевичните деца, ако се не лъжа). Та въпроса ми беше - забавно ли ви е като откривате сходства и прилики с други сюжети от други серали, защото на мен да Simple Smile

# 561
Здравейтееее  Hug
Направо се засрамвам, че не съм писала от 1ва страица, но наваксах Mr. Green(което беше изключително трудно заради всички сърцеспиращи снимки на Сам Heart Eyes Crazy)
Нямам търпение за новите епизоди, за да влезна пак в крачка Whistling
Fairy, добре пазиш отбора Mr. Green

И един музикален поздрав, само не помня в коя серия беше песента...цък

# 562
И един музикален поздрав, само не помня в коя серия беше песента...цък[/b]

Пети сезон, трети епизод - Free To Be You and Me Grinning Точно днес го гледах и затова помня, не че съм толкова добра в познаването на песните Laughing

Като заговорихме за песни, на мен любимата от сериала ми е тази, която я пускат в началото и в края на всеки сезон. Направо настръхвам като я слушам. Утре Злата с метлата като се появи, ще каже - даааа, и на мен Laughing Wink

Цвети, добра съм в пазенето, нали, къткам си го, наш си е Сами Mr. Green

# 563
Като заговорихме за песни, на мен любимата от сериала ми е тази, която я пускат в началото и в края на всеки сезон. Направо настръхвам като я слушам. Утре Злата с метлата като се появи, ще каже - даааа, и на мен Laughing Wink
И на мен, и на мен.  Mr. Green Страхотна песен.  Heart Eyes

# 564

Цвети, добра съм в пазенето, нали, къткам си го, наш си е Сами Mr. Green

Ностагия, носталгия...дърпам си от първи сезон пак да гледам Mr. Green
Вече ще си отбелязвам и песните, но всъщност винаги са ги подбирали хубаво!
Fairy, понеже знам че си свръхестествен мастър - я кажи в кой сезон беше епизода за клоуна, за да го пропусна, че ми побелява косата като си помисля, брррр.
Да ви кажа друг любим герой ми е колата Mr. Green Laughing

# 565
  • В средата на времето
И един музикален поздрав, само не помня в коя серия беше песента...цък[/b]

bouquet, много ми харесва тя Heart Eyes Така ми напомня на Скорпионс Laughing

Попаднах на едно малко ревливо клипче, докато търсех някакви песнички Simple Smile

И на нещо друго попаднах, което ако правилно съм разбрала, са песните събрани по сезони и може да се сложи на първа страница евентуално Simple Smile (не целите песни, а само фрагменти Simple Smile )

Supernatural Season 1 Music Guide
Supernatural Season 2 Music Guide
Supernatural Season 3 Music Guide
Supernatural Season 4 Music Guide

А това е Joy Joy
Тhe Sammy Song

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 22:26 от Izida

# 566
И на нещо друго попаднах, което ако правилно съм разбрала, са песните събрани по сезони и може да се сложи на първа страница евентуално Simple Smile (не целите песни, а само фрагменти Simple Smile )

Supernatural Season 1 Music Guide
Supernatural Season 2 Music Guide
Supernatural Season 3 Music Guide
Supernatural Season 4 Music Guide

[/quote]

Имам целите саундтраци от 1 до 4 сезон на всички песни, които пускат в сериите. Имам предвид целите песни, не е само демо. Ако някой се интересува, да ми пише на ЛС.

# 567
Fairy, понеже знам че си свръхестествен мастър - я кажи в кой сезон беше епизода за клоуна, за да го пропусна, че ми побелява косата като си помисля, брррр.
Да ви кажа друг любим герой ми е колата Mr. Green Laughing[/b]

В началото на втори, таман бяха свършили драмите с татко, значи примерно втори епизод Simple Smile

Импалата и на мен ми е любима, дааа Laughing
Много ми хареса как четох обяви за предстоящ кънвеншън в Барселона ипишеше участници:
Джаред Падалеки
Дженсън Екълс
Миша Колинс
т.н.
1967 Импала Mr. Green Joy

Ели, това сълзливото направо с пакет кърпички трябва да се гледа Cry Laughing

А песента на Сами е голям смях hahaha

# 568
  • Разпиляна във въображението
Ех, тази Импала, особено говореща с гласа на Сам и пускаща благодовонно масло от ауспуха Wink

Fairy, много готина песен, супер е. Аз съм си приготвила дисковете със сезоните за Бургас. Там ще си направя филмов маратон.

Fairy, Izi, готвя ви изненада. Hug

# 569

hahaha hahaha До края на деня ще си я пея и аз определено  Joy Joy

Сами Сами Диййн ...

Общи условия

Активация на акаунт