Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Заставам зад думите на Мамакати и Деси - двамата и само двамата  Laughing

А иначе наминах да ви пожелая  ЧЕСТИТА  КОЛЕДА  И  МНОГО  ДОБРИ  ИЗНЕНАДИ  ЗА ВСИЧКИ    Hug

# 661
Добра нощ, включвам се по никое време, след като чинно изчакахме добрият старец да зарадва деца и възрастни с подаръци под елхата Laughing

Весела и светла Коледа ви желая, да бъде пълна с топлина, уют и свръхестествени емоции Wink Hug Heart Eyes

Мириел, той Дийн успешно замества Сам в мрънкането, моля ти се Laughing Цял четвърти сезон и половин пети мрънка - първо, че счупил оковата, после, че брат му не го обича вече... Joy

# 662
Честито Рождество Христово и Весела Коледа!

http://vbox7.com/play:5f0a4d12&al=1&vid=

# 663
  • София
 People SantaЧестита Коледа People Santa

Много здраве, щастие, любов,сбъднати мечти...и разбира се прекрасни подаръци под елхата ви желая  Hug

и ви багодаря за топлото посрщане в темичката Simple Smile

# 664
  • София
Весела Коледа на всички

# 665
# 666
  • Някъде в търсене ............
Всела Коледа!

# 667
  • В средата на времето
Весела Коледа на всички! Hug Да бъде щастлива и красива!

# 668
Ихихих крайно време е след толкова хвалене пред приятелки да се впиша и аз Simple Smile
Гледам Сам Simple Smile гледам Дийн гледам Сам във вана гледам Дийн ... Гледам 1-ви сезон Сам е като дечко там , обаче във 4-и и 5-ти оле майко....  #Crazy
Все повече започва да ми харесва ...
И за да не се тормозя опитвам да си щадя сърцето Simple Smile Ако се предлагат ги взимам и двамата + ангела за компания  Joy хич не е лош и той .

# 669
  • Някъде в търсене ............
Уоми , добре дошла Hug

# 670
  • Germany
Fairy, искаш ме, не искаш, аз съм в твоя отбор Crossing Arms И мен Сам ме спечели в 4 сезон, в първите вярно е дечко.
И да ви се оплача, но ми остават още съвсем малко серии до края...Много гадно, свикнах да си гледам по 2-3 всяка вечер.

# 671
Fairy, искаш ме, не искаш, аз съм в твоя отбор Crossing Arms И мен Сам ме спечели в 4 сезон, в първите вярно е дечко.

Laughing Ще се мръднем малко и ще ти направим място с Цвети в нашия отбор Hug Обаче, да знаеш, не приемаме такива, дето се опитват да тъчат на два стана Naughty Joy

Сам в четвърти сезон е нечовешки красив  Kissing Heart Аз тия дни гледах няколко серии от този сезон и отново ми подейства сърцеразбиващо както и първия път Laughing
Отделно, сега като го гледах, установих, че първият път го гледах някак си през очите на Дийн и цялото това "малкото ми братче се превръща в чудовище". Сега го виждам с други очи и определено мога да кажа, че ме радва още повече и си е същият Сам от първите сезони, само че пораснал Heart Eyes

И да ви се оплача, но ми остават още съвсем малко серии до края...Много гадно, свикнах да си гледам по 2-3 всяка вечер.

О, не се притеснявай, ще повториш, потретиш, почетвъртиш Joy Wink

# 672
Хмм Ако официално се откажа от Дийн мен ще ме вземете ли Simple Smile

Феъри верно си е, че Сам грабва когато става лошото момче Simple Smile Мен лично май ме впечатли, когато Дийн го намери след като възкръсна Simple Smile и излезе от банята полу гол  Crazy

# 673
Уоми, на теб само бани и полуголи ти се привиждат Joy  Hug Дийн като възкръсва и Сам го вижда, Сам си е облечен с тениска, само косата му е мокра. Но пак е замечателен де Laughing Wink
Всъщност той не става лошо момче, мен точно това в момента ме изненадва. Че в момента като го гледам, установявам, че си е същият добър, грижовен и мислещ за всички Сам, просто се налага да е малко по-суров. Тоест, мен суровият Сам ми грабва окото Wink

Иначе хич не си мисли да се опитваш да ни финтираш с тия али-бали, че ще се откажеш официално от Дийн Naughty Теб те знам с твоето безгранично голямо сърце, дето ги побира всичките, ще ни хвърлиш прах в очите и пак ще ги водиш в под строй в банята Joy

# 674
Ммм Нова Година нов късмет Simple Smile А и аз само си лая бе мила Simple Smile Иначе сърцето ми е твърдо не се дава лесно Simple Smile само очите лесно се лъжат ама как да си изкривя душата като са хубавци и двамата  Embarassed Все пак съм само жена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт