Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • В средата на времето
Ето тук има много хубави снимки на Дийн  Grinning

Това е  smile3544 smile3544 smile3544 newsm03

# 211
  • Smallville
Мдаа...хубавец е,не може да спори Wink
Ето ви го като по млад http://community.livejournal.com/buntstifte/4373.html

# 212
  • В средата на времето

Дженсън е като виното от добра реколта..Още в началото, знаеш, че ще бъде омайно..а с годините става все по-дъхаво и пивко.. Heart Eyes Mr. Green

# 213
Мдаа...хубавец е,не може да спори Wink
Ето ви го като по млад http://community.livejournal.com/buntstifte/4373.html

Хехе, Дженсън още от малък цупи устни и бръчи вежди Laughing Не е чудно, че Джаред непрекъснато го имитира Joy

# 214
Ето тук има много хубави снимки на Дийн  Grinning

Ох, защо го отворих този сайт! Heart Eyes Амидала, ами  ти защо не предупреждаваш какво има вътре. Това не са "хубави" снимки, това са сърцеспиращи снимки. Днес трябваше да си напиша годишния отчет и тъкмо си бях приготвила всичко в стройна система и започвах да пиша и... отворих сайта  smile3544.... и написах отчета след 2 часа като се свестих   hahaha

# 215
  • София
Ех...как можах и аз да отворя снимките на Дийн. Ще ви дърпам ушите, карате ме да предам Миша/Кас...а не искам. Искам си негооо и само него. Но с снимките на Дийн ...едвам си написах доклада.

# 216
  • София
А гледали ли сте в Dark Angel с Джесика Алба - аз почнах да го гледам този сериал, но така и не го свърших целия

# 217
А гледали ли сте в Dark Angel с Джесика Алба - аз почнах да го гледам този сериал, но така и не го свърших целия
Аз съм гледала само качените в youtube клипчета, но там Дженсън е страхотен. Дано и сериала да става, защото снощи реших да гледам Смолвил по някоя от телевизиите и въпреки, че и там Дженсън е божествен не мога да се прежаля да го гледам.
Гледам, по-нагоре сте обсъждали Дженсън на млади години. Вярно, че сега е по-хубав, но има една снимка от моделското му минало, за което Джаред все го бъзика, на която не знам къде по-напред да гледам - в устните или в очите с тези неприлично дълги мигли

# 218
  • Berlin
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ В ТЕМАТА С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ХУБАВ ДЕН!!!

Ауууу! Ужас! Simple Smile Много лош монтаж!:D Те нямат нужда от подобно нещо, мисля Simple Smile))

# 219
  • Smallville
Аз го изгледах целия открай до край,но не съжалявай,че не си го изгледала,свършва наникъде Tired
А относно Дженсън,персонажите които играе и в Смолвил и в  Dark Angel,не са така впечатляващи както тази на Дийн,тук просто е великолепен и ролята му е много убедителна,все имам чувството,че той е същия човек,просто чертите му говорят така.

# 220
# 221
Искам да кажа, че Дженсън е китка росна на всички снимки като млад, в сравнение с неговия "брат", който е изглеждал така:

Joy Joy

Мъжете  колкото повече стареят, толкова по-хубави стават Laughing

# 222
Дженсън е гримиран като момиче, отврат. Малкият Джаред на мен ми е по-симпатичен.

# 223
Аз да си призная преди 15-16 години точно такива момченца бих харесвала. Кой ли не е харесвал момчетата от new kids on the block, или Take That или East 17 ... Признавам  Stop музиката не ми е харесвала, но детската ми стая беше облепена точно с така изглеждащи момчета  Laughing

# 224
  • София
е да - аз тогава харесвах и Васко да Гама Joy и Валери от Рицарят на бялата дама

Общи условия

Активация на акаунт