Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ами и сега Иван Ласкин не изглежда зле  newsm78

# 226
  • София
Ами, алкохолът си оказва влияние Whistling

# 227
Ок, предавам се  Peace
Но красивото си е красиво.
Айде, лека нощ. Отивам да гледкам последната серия от 3-ти сезон

# 228
  • Някъде в търсене ............
Ауууу, 3 дни ме нямаше и сега трябваше да свърша още малко работа.... но след тези снимки трябва пълен рестарт . Забравих какво трябваше да правя hahaha. Благодаря ви за снимките, след гадната седмица имах нужда от това.
Честно да си призная с риск Изи и Файъри да ме ступат Wink и двамата са ми наравно, не съм алчна но не мога да ги разделя по никакъв начин Crazy.

Ок, предавам се  Peace
Но красивото си е красиво.

О да!

# 229
  • Разпиляна във въображението
и двамата са ми наравно, не съм алчна но не мога да ги разделя по никакъв начин Crazy.

Да бе, хич не си алчна Whistling

Аз да си кажа, заплювам Мехаил - две в едно- Дийн и архангел Wink

# 230
Деси, Феъри  Сам не го дели Naughty Laughing
Само с Цвети, но то е защото имам стройна система как да я елиминирам накрая Laughing
Иначе да, и двамата са страхотни, само дето на някои им трепкат сърцата само при вида на единия. Явно твоето трепка постоянно Laughing Hug

# 231
  • Разпиляна във въображението
Явно твоето трепка постоянно Laughing Hug

То това живот ли е?

# 232
Аз да си кажа, заплювам Мехаил - две в едно- Дийн и архангел Wink
Добре си се сетила newsm10 Умница!
На Fairy й е широко около врата, само с Цвети има да дели, ами какво да правим ние с Дийн.   33uu Как да го разделим, то вярно и на него сърцето му е голямо - има място за много, ама чак пък толкова...

# 233
  • В средата на времето

Пу за мен очите, устата и ръцете Mr. Green Grinning

# 234

Пу за мен очите, устата и ръцете Mr. Green Grinning
Да, бе, хич не си алчна  hahaha За мен кривите крака ли останаха  Mr. Green Май няма да се разберем така  argue Аз предлагам да му направим график - днес при едната, утре при другата и така... newsm53

# 235
Ето, затова съм се насочила към Джаред. Него никой не го иска и аз от добро сърце, пък и да не се караме Laughing

Между другото установих, че Джаред в ролята на Сам не е и наполовина хубав, колкото Джаред извън екрана Heart Eyes

# 236
Ето, затова съм се насочила към Джаред. Него никой не го иска и аз от добро сърце, пък и да не се караме Laughing

Кой ти казва, че не го иска. Снощи даже свекито дойде на гости докато гледах филма и вика за Сам: "Какво хубаво момченце"

# 237
Снощи даже свекито дойде на гости докато гледах филма и вика за Сам: "Какво хубаво момченце"
Joy
Той Сам е известен с това, че привлича дамите на по-зряла възраст http://www.youtube.com/watch?v=VSL7k_VIp40

# 238
  • София
Гледам за мъже се карате
Що не вземете и вие да се пренасочите към Кас, толкова ли не ви харесва Naughty
Ама ха

# 239
  • София
Гледам за мъже се карате
Що не вземете и вие да се пренасочите към Кас, толкова ли не ви харесва Naughty
Ама ха

Ааааа как никой не го харесва Simple Smile ами аз съм си го заплюла отдавна,...и си го признах даже скоро ама кой да чете назад Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт