Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде в търсене ............
И аз така Grinning
Според мен в такива класации трябва Дженсън да е на първо място, а Джаред - на почетното второ  Laughing

А не ! Hug
 Просто и ясно и двамата си делят първото място  Naughty

# 346
  • Разпиляна във въображението
И аз така Grinning
Според мен в такива класации трябва Дженсън да е на първо място, а Джаред - на почетното второ  Laughing

А не ! Hug
 Просто и ясно и двамата си делят първото място  Naughty

Ъ-ъ, не. Не са близваци, че да си го делят. Важното е да са в първата десятка, а не Джаред да е на почетното....., кое беше newsm78 41???? Whistling

# 347
  • Germany
Снощи гледах серията със заешката опашка. Много забавна беше Mr. Green А предната беше за едно момченце, което много прилича на Дийн, но майката отрече да е негов син. Това наистина ли е така....невероятна прилика в поведението имаха Wink

# 348
  • Някъде в търсене ............
Аз си мисля че му беше син.

# 349
Аз си мисля че му беше син.

Нее, жената нали каза, че е сигурна, че не е негов син. Просто по някаква случайност приличаше на него Simple Smile

# 350
Ето тук има много хубави снимки на Дийн  Grinning
Още една  newsm78
На последната "една" е с някакво бебенце... OMG!!! 10 минути я гледах като хипнотизирана Grinning

# 351
Добро утро!
Изгледах 5-те сезона за по-малко от 2 седмици. И моля ви се, ще ви задам един тъп въпрос: как Боби се озова в инвалидна количка.  Confused В главата ми е каша и, убийте ме, не се сещам. Когато беше обладан от демон ли се беше случило? Направо ми се губи този момент.
5-ти сезон не е завършен, нали? Кога предстои да стане това?

# 352
Да,тогава се случи,май си заби един нож в крака...
Нова серия би трябвало за има на 21.01

# 353
Добро утро!
Изгледах 5-те сезона за по-малко от 2 седмици. И моля ви се, ще ви задам един тъп въпрос: как Боби се озова в инвалидна количка.  Confused В главата ми е каша и, убийте ме, не се сещам. Когато беше обладан от демон ли се беше случило? Направо ми се губи този момент.
5-ти сезон не е завършен, нали? Кога предстои да стане това?

Беше обладан от демон и демонът щеше да убие Дийн. И докато се бореше с Дийн, Боби отвътре успя да надделее над демона и насочи ножът към себе си, наръга се някъде в корема, не в крака Simple Smile. Така уби демонът, обаче повреди и себе си. Но пък спаси Дийн Simple Smile

# 354
Благодаря много. Ще се ходи на поправителен май  Wink А и до 21.01 има още време....
Сега си припомних това http://www.vbox7.com/play:abb03356   Joy Joy Joy

# 355
Ето тук има много хубави снимки на Дийн  Grinning
Още една  newsm78
На последната "една" е с някакво бебенце... OMG!!! 10 минути я гледах като хипнотизирана Grinning

Това бебенце е племенника на Дженсън - син на по-големия му брат. Ама и на него мнго му отива да гушка бебе  Mr. Green

# 356
Добър вечер!  Hug
Момичета, по probg дават "Майкъл" в момента  Laughing. Нашия архангел Михаил ми харесва повече от Джон Траволта  Crossing Arms

# 357
  • София
Добър вечер!  Hug
Момичета, по probg дават "Майкъл" в момента  Laughing. Нашия архангел Михаил ми харесва повече от Джон Траволта  Crossing Arms
хе, досега не съм се замисляла, че става въпрос за Михаил, а съм гледала филма няколко пъти.Много отнесен ми се вижда за Мишо Thinking

# 358
  • Ботевград
Веселко станало тук
По темата -ако Дийн каже, че ме иска, направо се развеждам  Joy
Запис, темата е невероятна, благодаря  Hug
И аз се развеждам, но четох, че се е сгодил .. викам да организираме масов бой, сватба няма да преживея ..

# 359
Момичета, Коледа наближава, да загреем подобаващо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт