Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Smallville
Ха,Дийн Уинчестър има рожден ден на моя рожден ден Party Crazy

Мириел,поздравления за попадението,много ме изкефи Laughing

Това ми е любимо-

25. Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс със сервитьорката. Joy

# 331
  • Germany
Добре де, тез червени гащи от кой сезон са? Запалих се да ги видя Sunglasses Аз от скоро започнах сериала. Търсех си нещо с много сезони за вечерното ми кърмене, че само тогава ми остава време... и не знам, но този сериал все го пропусках, а братята били толкова готини. Определено съм фен вече Peace Сега започвам 3 сезон. Имам едно малко въпросче - годината дадена на Дийн от демона при сделката изтече ли в сериите, които са давали досега?

# 332
Добре де, тез червени гащи от кой сезон са? Запалих се да ги видя Sunglasses Аз от скоро започнах сериала. Търсех си нещо с много сезони за вечерното ми кърмене, че само тогава ми остава време... и не знам, но този сериал все го пропусках, а братята били толкова готини. Определено съм фен вече Peace Сега започвам 3 сезон. Имам едно малко въпросче - годината дадена на Дийн от демона при сделката изтече ли в сериите, които са давали досега?

Четвърти сезон, 13-ти епизод са червените гащи Grinning

До края на третия сезон ще изтече годината на Дийн, хората не се размотават, времето и при тях минава Wink

# 333
  • София
Мириел, тези факти съм ги чела някъде, но не мога да се сетя къде newsm78
Иначе любимите ми са

2. Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.
6. Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.
7. Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията, която иска.
18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Дийн Уинчестър.
23. Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.
31. Извънземнтите съществуват. Просто изчакват Дийн Уинчестър да умре, за да нападнат.

# 334
  • Разпиляна във въображението
NellyR, дала съм линк откъде съм ги взела Peace

# 335
  • София
Наште любимци са сред 100 най-секси мъже на 2009 http://impalastrunk.blogspot.com/2009/12/having-fangirl-moment-t … -sexiest-men.html   bouquet

# 336
Честит празник на всички, които са студенти или се чувстват все още такива!

Хахахаха, благодаря Джес за информацията. Ами то си знаем, че Дийн е по-секси от Сам Joy Това са 35 места бе хора ooooh!

Снощи се разтърсих за подобно инфо като това за Дийн, но не успях. Просто феновете на Дийн са по-фенове от тези на Сам Wink

# 337
Рали, обяснението за 41-вото  място на Сам е уникално - понеже е пиел демонска кръв и се е мотаел с Руби, е загубил чара си Joy Joy

И  понеже ме настъпваш по мазола, я виж кой оглавява миналогодишната класация Wink

# 338
Е, и??? Сам на първо, а Дийн на 7-мо. Разликата е 6 места, а в сегашната са 35 в полза на Дийн Wink

# 339
Е, и??? Сам на първо, а Дийн на 7-мо. Разликата е 6 места, а в сегашната са 35 в полза на Дийн Wink

Зла жена такава Joy Hug

# 340
  • София
NellyR, дала съм линк откъде съм ги взела Peace
Извинявай, не съм видяла Peace

# 341
  • Някъде в търсене ............
Може ли още такива класации Praynig, да си гледкам Embarassed

# 342
Да бе, и аз за класациите, такова    Mr. Green    Не знам защо нашите хора са назад все пак. Аз по-хубави и по-секси от тях не видях  Peace 

# 343
Да бе, и аз за класациите, такова    Mr. Green    Не знам защо нашите хора са назад все пак. Аз по-хубави и по-секси от тях не видях  Peace 

И аз така Grinning
Според мен в такива класации трябва Дженсън да е на първо място, а Джаред - на почетното второ  Laughing

# 344

И аз така Grinning
Според мен в такива класации трябва Дженсън да е на първо място, а Джаред - на почетното второ  Laughing

А не може ли обратното? Laughing Или поне всяка година да се менкат. Или да делят първото място, защото не могат да излъчат победител Joy Вие, фенките на Дженсън, въобще не мислите за нашето малко общество фенки на Джаред.  Cry Laughing

Общи условия

Активация на акаунт