Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Аз пък не разбирам защо се смеете? Rolling Eyes На мен и младият Джаред и младият Дженсън ми харесват Grinning Джаред ми мяза малко на Джейсън Донован Mr. Green, а пък Дженсън като го гледам тук и се сещам за Джоуи от "Приятели" Grinning

О, аз не ги намирам за несимпатични, напротив, сладури са, ама нямат нищо общо със сегашните. Джейсън Донован е симпатяга, но не ми действа като ритник в зъбите, ако ме разбирате, мадам Laughing Hug

Всъщност, аз понеже съм много упорита с Гилморските момичета и свалих последователно всичките сезони, установих в един момент, че дори и последните сезони, когато вече заприличва на себе си, не мога да го гледам, защото самият образ ми е напълно безинтересен Rolling Eyes
А иначе в началото Джаред ми е много смешен, защото изглежда като някакво малко момче, което е високо колкото Джаред и говори като Джаред, но иначе не е той Joy

Маринка, да, 16 са сериите от трети сезон Simple Smile

# 616
Само да попитам трети сезон е 16 епизода нали? Когато Дийн отива в ада?

Да, 16 са зарадти стачката на сценаристите от миналата година. Попретупали са го малко сезона, но пак е супер  newsm74

# 617

Аз пък не разбирам защо се смеете? Rolling Eyes На мен и младият Джаред и младият Дженсън ми харесват Grinning Джаред ми мяза малко на Джейсън Донован Mr. Green, а пък Дженсън като го гледам тук и се сещам за Джоуи от "Приятели" Grinning

О, аз не ги намирам за несимпатични, напротив, сладури са, ама нямат нищо общо със сегашните. Джейсън Донован е симпатяга, но не ми действа като ритник в зъбите 

Аз също си ги харесвам, просто са още много млади, та чак зелени  Mr. Green И бих ги гледала ако играеха в друг тип сериали. Напълно съм съгласна с Fairy, че самите образи са безинтересни. И не мога да кажа, че блестят с актьорските си умения и двамата, но пък като се замисля това може и да заради самите сериали - то колко пък да блеснеш в сапунка.  Laughing

направо не прилича на себе си нашето момче, но си личи, че от малък се опитва да вкарва чупки и физиономии - много интересно бърчи вежди

Вярно е, че не прилича, но пак ми харесва повече от Джаред (съвсем безпристрастно  Whistling). Джаред чааак от втори сезон на Supernatural е вече онзи Джаред по когото точа лиги, като я няма Fairy да ме гледа лошо  Laughing

# 618
онзи Джаред по когото точа лиги, като я няма Fairy да ме гледа лошо  Laughing

Joy smile3515
Аз ви казах - Моят Дийн си е мой, Феъриния Сам е на всички smile3516 Joy

Но си права, де, в началото, като загледах Свръхестествено, бях просто възхитена от характера на Сам и заради това го харесах него, иначе беше симпатяга, но по-скоро предизвикваше умиление в мен.  Laughing Тя Изи е свидетел на едни неподготвени изказвания относно звездите и нощното небе в тази връзка Joy Едва в началото на трети сезон установих, че всъщност Сам е и страшно красив Blush

Но може би е наистина от самите сапунки, щото да гледам треторазрядни хоръри не се спрях, а една ученическа история не можах да изгледам Rolling Eyes Laughing

# 619
Но може би е наистина от самите сапунки, щото да гледам треторазрядни хоръри не се спрях, а една ученическа история не можах да изгледам Rolling Eyes Laughing

Вярно! Но пък и визията им е по-добра в хорърите. Като ще е тъп филма, поне да има с какво да плакнем очите  Joy Особено от Петък 13, който се оказа извънредно тъп, освен Джаред друг спомен не ми е останал в главата  Blush Сега Fairy пак ще ме гледа лошо.

# 620
Срам нямаш! smile3516

Как пък не се впечатли от сексапилния убиец, особено лицето му беше толкова привлекателно Joy

# 621
  • Разпиляна във въображението
Не знам, обаче снощи у нас отново се разгоря скандал относно височината на Дийн. Някъде срещали ли сте информация за височината му освен  IMBD. Моя не вярва на написаното там, обаче вярва за височината на Сам Joy Не може да повярва, че Дийн е по-висок от него с 3 см. въпреки кривите си крака.

Страхотни клипчета, много се смях. Аз почнах от начало сериала Wink

# 622
Не знам, обаче снощи у нас отново се разгоря скандал относно височината на Дийн. Някъде срещали ли сте информация за височината му освен  IMBD. Моя не вярва на написаното там, обаче вярва за височината на Сам Joy Не може да повярва, че Дийн е по-висок от него с 3 см. въпреки кривите си крака.
Joy
Не знам дали това ще наклони везните в твоя полза, но в това интервю Дженсън сам казва колко е висок. Съвсем в началото, някъде около 1,15 минута е.
А в този фен-сайт е посочен същия ръст.
Надявам се това да убеди мъжа ти, въпреки кривите крака на Дженсън  Laughing

# 623
 Joy Мириел, искаш да кажеш, че може би ако му се изправят краката на Дженсън, ще стане по-висок ли Joy
Щом вярва за ръста на Джаред, какъв му е проблема, то е видно, че Дженсън е малко по-нисък от него.
още доказателствен материал привеждам, ако мъжа ти не вярва на Дженсън, понеже може да реши, че си измисля, за да се прави на по-висок hahaha
в един от всичките кънвеншъни Джаред каза, че Дженсън  е висок 6.1 фута. Мъжът ти да си го преобразува в сантиметри. И да му даде бонус няколко см за кривите крака Joy

Айде, понеже мъжът ти ми е симпатичен, го изчислих, 6.1 фута са точно 185,928 см Laughing
Значи имаме потвърждение на ръста от три независими източника Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 12:00 от Fairy

# 624
Оставям страницата така и ще му я покажа. Мъжка завист усещам аз Laughing

Току-що го изгледа и каза, че е лъжа - журналистът дори изглеждал по-висок, но аз изтъкнах, че журналистът се е изпънал, докато той седи отпуснат. Не, та не - всички в сериала изглеждали по-високи от него Crossing Arms

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 12:34 от Miriel

# 625
Оставям страницата така и ще му я покажа. Мъжка завист усещам аз Laughing

Току-що го изгледа и каза, че е лъжа - журналистът дори изглеждал по-висок, но аз изтъкнах, че журналистът се е изпънал, докато той седи отпуснат. Не, та не - всички в сериала изглеждали по-високи от него Crossing Arms

Това си е типично мъжка черта #2gunfire - като си е решил, че нещо е така и от девет кладенеца доказателства да му донесеш, пак няма да го убедиш. Нищо, остави го да си вярва, че е по-висок от Дженсън.  Whistling
Не, не, я по-добре кажи на мъжа ти да те прати при Дженсън лично да го премериш за по-сигурно smile3508. Все пак на теб ако не вярва, на кой дгуг  married

# 626
Хахаха

# 627
Не, не, я по-добре кажи на мъжа ти да те прати при Дженсън лично да го премериш за по-сигурно smile3508. Все пак на теб ако не вярва, на кой дгуг  married

Joy Тази идея много ми допада, даже можете да направите независима комисия от трима души - Мириел, Изи и Злата - и да отидете да проверите. На разноски на мъжа на Мириел, естествено Laughing

Мириел, добре, нали каза, че вярва за ръста на Джаред, ето, да вземе линийка  и да мери разликата между двамата Laughing

Освен ако не каже, че Джаред като добър приятел е приклекнал, та Дженсън да изглежда по-снажен hahaha

# 628
Докладвам

1. и аз мога да кажа, че съм 1.85
2. Лъжат в сайта
3. може да са излъгали за височината и на Сам Joy

# 629
 Joy ееее, стига бе, Джаред пък специално е очеизвадно висок, да са излъгали да са излъгали, колко - за два сантиметра, гледай го как стърчи навсякъде Laughing
Бих казала, че той самият казва, че е 1.95, но разбрахме, че тия доводи не важат пред мъжа ти, най-вероятно лъже, та да прикрива Дженсън, който всъщност е метър и 70 Joy

Ясна работата, ще трябва да пристъпим към план Б, отивате да го мерите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт