Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Изида, Hug, и двете клипчета са страхотни! Сутринта като дойдох премръзнала на работа и ги изгледах, направо се сгрях от смях  Joy Кас ми напълни душата!

Хехехе това трябва да са вече официални песни на отборите Joy
Чудесна идея! Гласувам с две ръце yesyes  Laughing

А като изслушах по-дългата версия на песничката на Сам и чух края - "Time for me to go to bed
And have dreams of Dean." - щях да се цепна до ушите от смях. Защото една приятелка, която също гледа сериала и харесва Сам ми разказваше, че веднъж сънувала Дийн. Така че, момичета от отбора на Дийн, няма никаква надежда да ограничим броя на новите фенки на нашето момче  no, щом дори и фенките на Сам го сънуват.  Joy

# 601
Добро утро  bouquet

Песничката на Дийн е страшна Laughing В следващата песен двата химна ще заемат достойно място на първата страница. Laughing
Момичетата, дето се опитвате да балансирате на двата стола, не забелязвате ли, че даже песен няма за такива като вас Joy Hug

Promiscuous Girl, тази серия ми е една от най-любимите, страхотна е.  Laughing И накрая Боби как бъзикаше Дийн, че това било страшна работа, сигурен ли е, че иска да я върши Laughing
И Сам като обясняваше на Дийн, че от тази болест се заразяват само тия, дето са гадняри и Дийн му казва - добре, ама и ти си гадняр, а Сам се  хили и казва - очевидно не Joy Въобще страшни бисери има Laughing
За момента измежду смешните серии за първенството в сърцето ми се бият тази, телевизионната и оная с първото появяване на фокусника Laughing
Измежду драматичните изобщо не мога да реша коя ми е любима, там са толкова много, че даже до три не мога да ги сведа Laughing

Айде сега, тя фенката на Сам погрешка е сънувала. След това сънува и Сам и Джаред за изкупление на греха Joy

# 602
Айде сега, тя фенката на Сам погрешка е сънувала. След това сънува и Сам и Джаред за изкупление на греха Joy

Късно, къснооо... Naughty

# 603
След това сънува и Сам и Джаред за изкупление на греха Joy
Как стават тези работи, хем Сам, хем Джаред - искам и аз Mr. Green

Клипчето за Дийн и Кас е страхотно Crazy Do you love me ла лала
Вие направо сте мастъри с тези клипчета, няма ли и за Самито Mr. Green

# 604
Как стават тези работи, хем Сам, хем Джаред - искам и аз Mr. Green

Неее, една вечер Сам, една вечер Джаред, да има, да се усеща разкоша Joy  Blush

# 605
Самито секси, биии!http://www.youtube.com/watch?v=N7Dxo5okvhk

А това мисля, че сте го виждали, но да преговорим http://www.youtube.com/watch?v=O6Ask2EWA8I&feature=related

# 606
Хехе, отново доста сте поизписали. Тая има свършва доста бързичко, за разлика от предишната
Мечтание, добре дошла. Ако синът ти прилича на Дийн, ще го вземем за зет веднага Joy. Дъщерята засега пъстроока като Дийнчо, така че няма да има проблем да я хареса сина ти Mr. Green

Съгласна съм  WinkАз затова харесах нашия тати защото имаше очите на Дийн  Heart EyesИ на малкия са същите Heart Eyes Клипчетата са страхотни  PeaceПостоянно си ги пускам  :loveи днес няма да свърша никаква работа  ooooh!Не мога да се откъсна от тзи момчета Heart Eyes

# 607
  • В средата на времето
А това мисля, че сте го виждали, но да преговорим http://www.youtube.com/watch?v=O6Ask2EWA8I&feature=related

Joy Joy Joy Аз не го бях гледала..Голямо благодаря, смях се със сълзи на края с тоз прозорец Joy

# 608
Fairy ми се оплакваше, че вече на няколко пъти прави безуспешни опити да загледа Gilmore girls и не й се получава, защото там Джаред е много млад и е (меко казано) далеч от вида в който го познаваме от Свръхестествено. Днес реших да го видя все пак и аз, намерих няколко клипчета в ю тюб и почнах.... Права е Fairy, не става  Crossing Arms Прилагам доказателствен материал  hahaha

После, обаче, реших че не е честно така - да се смея само на Джаред и потърсих Дженсън от Days of Our Lives. Два пъти повече смях  hahaha  hahaha Доказателство №2

Извод: няма сила на земята, която да ме накара да гледам тези сериали  Crossing Arms Laughing

# 609
Да, когато доказателствата говорят ..  Но момчетата се променят за всеобща радост. 

Самито си е много кекси, да му мислят Феъри и Цвети оттук нататък. Трудно ще го бранят  Wink 

Тези клипчета покрай сериала са толкова свежи и забавни. Благодаря ви, че ги дадохте за преговор, а някои са ми и нови. Колко се смея, не е истина.  Ей, Дийн и Кастиел, голям тандем  Grinning

# 610
Я стига сте се смели и забавлявали, ето ви едно клипче да поплачете Laughing
Много е сърцераздирателно, а е подбрана и такава музика, та съвсем ти къса сърцето Cry Laughing

Айде, добре, който е издържал да го изгледа докрай, получава две клипчета за повишаване на настроението  bouquet

Дийн и яденето Laughing

Сам и неяденето  Laughing

# 611
Нещо от мен  WinkИзвинявам се ако са били публикувани
http://img121.imageshack.us/img121/4323/n4871631241414380577322.jpg

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 22:37 от Мечтание

# 612
Fairy ми се оплакваше, че вече на няколко пъти прави безуспешни опити да загледа Gilmore girls и не й се получава, защото там Джаред е много млад и е (меко казано) далеч от вида в който го познаваме от Свръхестествено. Днес реших да го видя все пак и аз, намерих няколко клипчета в ю тюб и почнах.... Права е Fairy, не става  Crossing Arms Прилагам доказателствен материал  hahaha

Да, много смях Grinning Grinning

После, обаче, реших че не е честно така - да се смея само на Джаред и потърсих Дженсън от Days of Our Lives. Два пъти повече смях 

Тук вече неистово се смях. направо не прилича на себе си нашето момче, но си личи, че от малък се опитва да вкарва чупки и физиономии - много интересно бръчи вежди Simple Smile Явно това си е нещо от закачливата природа на самия актьор Дженсън, което идеално се вписва в образа на Дийн, обаче.. Simple Smile)

# 613
  • Велико Търново
Само да попитам трети сезон е 16 епизода нали? Когато Дийн отива в ада?

# 614
  • В средата на времето

Аз пък не разбирам защо се смеете? Rolling Eyes На мен и младият Джаред и младият Дженсън ми харесват Grinning Джаред ми мяза малко на Джейсън Донован Mr. Green, а пък Дженсън като го гледам тук и се сещам за Джоуи от "Приятели" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт