Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
В тубата имаше видео, в което говореха за мотелските стаи Simple Smile..Екипа имал на разположение само две помещение и за всяка серия, в която братята трябва да отседнат в мотел, предекорират наново едно тези две помещения Crazy

Разправям аз на моя мъж, че тия мотели, в които отсядат са едни и същи само декорите малко сменени, ама той - не - всички мотели в USA си приличали. Откъде ли е толкова убеден като само на карта е виждал Америка  Whistling

# 586
  • В средата на времето
Откъде ли е толкова убеден като само на карта е виждал Америка  Whistling

От американските филми Wink...във всеки един филм мотелските им стаи наистина доста си приличат Laughing

# 587
Сигурно е така - като българските студентски общежития  Laughing
Но аз бях убедена, че е една или най-много две стаи, които предекорират. /то пък остава да ходят и от щат на щат да снимат в различни мотели.../

# 588

Жестокоооо Joy Joy Joy

Fairy, широко ли ни е на нашия отбор Mr. Green
Вече трябва да има тийм Импала(той и Сами беше Импала в един епизод....така че пак се брои може би Laughing)

Лили, как успяваш с тоя шпагат Mr. Green

# 589
  • Някъде в търсене ............
A мен къде ме забравихте, и аз съм от пакта с големите сърца.Joy,

# 590
Лили, как успяваш с тоя шпагат Mr. Green[/b]

Успявам аз, колкото успявам    Wink      Не питай, но гледам, че и ти не стоиш мирно  Joy

# 591

Лелее  Joy  Joy rotfImbo не мога да се спра от смях! от къде ги изнамирате тези песнички, момичета? Наистина е страхотна!  tooth
 Има още една малко по-дълга версия на The Sammy Song Simple Smile http://genesisofmind.wordpress.com/2007/12/06/the-sammy-song/

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 22:09 от Dana_Scully

# 592
  • В средата на времето
 Joy ето и песничката за нашето момче Heart Eyes
Тhe Dean Song

# 593
Тhe Dean Song

И тази е супер, но трудно мога да я "хвана" на някои места Simple Smile

# 594
Тhe Dean Song

Хехехе това трябва да са вече официални песни на отборите Joy
Очаквам и за Кас песничка Mr. Green

# 595
Та въпроса ми беше - забавно ли ви е като откривате сходства и прилики с други сюжети от други серали, защото на мен да Simple Smile

Много даже  smile3521 И не само приликите в сюжета с други филми и сериали, най-много се кефя на препратките към други филми. Например в The Usual Suspects (сезон 2, епизод 7), в който участва актрисата Линда Блеър (играеше обладаното от демон момиче в "Екзорсистът" , от който е култовата сцена в която тя повръща граховна супа)...Та на края на The Usual Suspects, когато въпросната актриса каза на Сам и Дийн да се изнасят бързо, докато не е дошла полицията, много се изкефих Дийн като питаше Сам - дали тя не му се струва позната от някъде и казваше, че му се яде грахова супа  Joy

Това, което най-много ми харесва в сериала (след Сам и Дийн, естествено Laughing) е, че е пълно точно с такива "закачки" с най-различни филми.

Да, определено "гъделът" от закачки с други филми си го бива. Снощи например засякох един момент, в който Дийн разправяше на Сам, че "бил по-секси от Дженифър Лов Хюит", която я знаем от "Шепот от отвъдното".
Определено много се смея, когато попадна на подобни сцени Simple Smile

# 596
  • В средата на времето
Супер клипче Joy
Castiel&Dean

# 597
  • Germany
Тази вечер щях да събудя малкият с цвиленето си. Гледах серията в която Дийн е заразен с призрачната болест и разбира се песента му накрая Laughing Много разпускащо ми дойде за края на деня. Поздрав и от мен, старо за вас предполагам, но класика Wink http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc

# 598
  • София
Хехе, отново доста сте поизписали. Тая има свършва доста бързичко, за разлика от предишната
Мечтание, добре дошла. Ако синът ти прилича на Дийн, ще го вземем за зет веднага Joy. Дъщерята засега пъстроока като Дийнчо, така че няма да има проблем да я хареса сина ти Mr. Green

# 599
    Например някои от мотелските стаи, в които отсядат са уникални  Joy

Joy       И аз това забелязвам, но не ми беше дошло наум да го  кажа.
Препратките са забавни, но аз едва ли съм хванала всички, защото сериите съм гледала по един път.  Обаче ще преговорям по някое време.  

Точно за това се радва Феъри Crossing Arms...Сакън да не би в нейния отбор да станат четири фенки на Джаред Mr. Green Wink

Всъщност 4 и 1/2, защото аз съм на шпагат в двата отбора  hahaha

Хехе - добре казано. И аз така, по-скоро и двамката ги харесвам, само Дийн ми е мъъъничко по-любим, но пък Сами е толкова сладък, че не вярвам да се сърди Wink

Общи условия

Активация на акаунт