Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Като заговорихме за песни, на мен любимата от сериала ми е тази, която я пускат в началото и в края на всеки сезон. Направо настръхвам като я слушам. Утре Злата с метлата като се появи, ще каже - даааа, и на мен Laughing Wink

Joy Joy Даааа, и на мен!
Другата ми любима песен е тази

Изи, благодаря за Music Guide-овете   bouquet А песента на Сами е върха  Joy Много се смях на - Сами, Сами, Сами, Дийн...

# 571
Та въпроса ми беше - забавно ли ви е като откривате сходства и прилики с други сюжети от други серали, защото на мен да Simple Smile

Много даже  smile3521 И не само приликите в сюжета с други филми и сериали, най-много се кефя на препратките към други филми. Например в The Usual Suspects (сезон 2, епизод 7), в който участва актрисата Линда Блеър (играеше обладаното от демон момиче в "Екзорсистът" , от който е култовата сцена в която тя повръща граховна супа)...Та на края на The Usual Suspects, когато въпросната актриса каза на Сам и Дийн да се изнасят бързо, докато не е дошла полицията, много се изкефих Дийн като питаше Сам - дали тя не му се струва позната от някъде и казваше, че му се яде грахова супа  Joy

Това, което най-много ми харесва в сериала (след Сам и Дийн, естествено Laughing) е, че е пълно точно с такива "закачки" с най-различни филми.

# 572
В The Usual Suspects (сезон 2, епизод 7), в който участва актрисата Линда Блеър (играеше обладаното от демон момиче в "Екзорсистът" , от който е култовата сцена в която тя повръща граховна супа)...Та на края на The Usual Suspects, когато въпросната актриса каза на Сам и Дийн да се изнасят бързо, докато не е дошла полицията, много се изкефих Дийн като питаше Сам - дали тя не му се струва позната от някъде и казваше, че му се яде грахова супа  Joy

Това не го знаех.  Grinning А е един о тлюбимите ми филми /истински кошмар/

# 573
  • Разпиляна във въображението
Да не говорим за препратката към "Здрач" Laughing

# 574
Даа - Здрач  Laughing Има много такива закачки с други филми -  Шесто чувство, Ловци на духове, Бъфи, Шепот от отвъдното.... Сега просто не мога да се сетя за повече, но сега като гледам сериала за втори път обръщам повече внимание на детайлите и им се кефя. Например някои от мотелските стаи, в които отсядат са уникални  Joy

# 575
Боже аз чак сега да видя темата  ooooh!Записвам се при вас  Hug

# 576
Добре дошла, Мечтание, виждам, че си подготвена  - аватари, подписи, всичко е на шест Laughing Wink
По аватара ти съдя и, че си от правилния отбор, браво, браво Laughing  bouquet

# 577
  • В средата на времето
Добре дошла, Мечтание, виждам, че си подготвена  - аватари, подписи, всичко е на шест Laughing Wink
По аватара ти съдя и, че си от правилния отбор, браво, браво Laughing  bouquet

Joy тц, тц, не можа да не се възрадваш мощно Crossing Arms

Мечтание , добре дошла сред отбора фенки запълващ "Маракана" вече Wink   bouquet

# 578
Добре дошла, Мечтание, виждам, че си подготвена  - аватари, подписи, всичко е на шест Laughing Wink
По аватара ти съдя и, че си от правилния отбор, браво, браво Laughing  bouquet

Joy тц, тц, не можа да не се възрадваш мощно Crossing Arms

Мечтание , добре дошла сред отбора фенки запълващ "Маракана" вече Wink   bouquet[/color]
Да видях че в този отбор е голяма навалица :Тя  Fairy затова се радва май  Laughing
че в другия отбор е по спокойно Laughing

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 15:18 от Мечтание

# 579
  • В средата на времето
Да видях че в този отбор е голяма навалица :Тя  Fairy затова се радва май  Laughing
че в другия отбор е по спокойно Laughing

Точно за това се радва тя Crossing Arms...Сакън да не би в нейния отбор да станат четири фенки на Джаред Mr. Green Wink

# 580
    Например някои от мотелските стаи, в които отсядат са уникални  Joy

Joy       И аз това забелязвам, но не ми беше дошло наум да го  кажа.
Препратките са забавни, но аз едва ли съм хванала всички, защото сериите съм гледала по един път.  Обаче ще преговорям по някое време.  

Точно за това се радва Феъри Crossing Arms...Сакън да не би в нейния отбор да станат четири фенки на Джаред Mr. Green Wink

Всъщност 4 и 1/2, защото аз съм на шпагат в двата отбора  hahaha

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 15:36 от lili0909

# 581
  • В средата на времето
Например някои от мотелските стаи, в които отсядат са уникални  Joy

В тубата имаше видео, в което говореха за мотелските стаи Simple Smile..Екипа имал на разположение само две помещение и за всяка серия, в която братята трябва да отседнат в мотел, предекорират наново едно тези две помещения Crazy

# 582
Мечтание, добре дошла!   bouquet

Мечтание , добре дошла сред отбора фенки запълващ "Маракана" вече Wink   bouquet

Мисля че и "Маракана" няма да ни побере вече  Joy, но ние ще се сместим да направим място за още един  Hug

# 583
Мечтание, добре дошла!   bouquet

Мисля че и "Маракана" няма да ни побере вече  Joy, но ние ще се сместим да направим място за още един  Hug
Hug Hug HugКогато бях бременна изгледах всички излезнали тогава сезони на Сврхестествно и си казвах Господи дано да имам син и да е толкова сладък като Дийн  Heart EyesРодих момченце и се надявам да стане чаровник като него Heart Eyes

# 584
В тубата имаше видео, в което говореха за мотелските стаи Simple Smile..Екипа имал на разположение само две помещение и за всяка серия, в която братята трябва да отседнат в мотел, предекорират наново едно тези две помещения Crazy

И аз съм го гледала това клипче, ето тука още едно, в което говорят за стаите.
Само тези снимки успях да намеря на които да се вижда повече от стаите:

Общи условия

Активация на акаунт