Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ах, ах, ах ...  Naughty уж сте фенки на Сам ... тц-тц-тц  Crossing Arms Как така ви грабва в 4-ти и 5-ти!!! Мен още от първата серия ме грабваше ту Сам, ту Дийн...  Grinning
Смело твърдя, че в първите сезони, докато не са започнали сериозните епизоди с ангели и дяволи, и двамата са абсолютни лапещаци. И дори Дийн малко водише в тази класация с неговото свалячешко-детинско поведение. Сам беше представен като улегнало момче, насочено към професия и семейство, докато не му се объркаха нещата...
А и в първите серии ролята на двамата братя беше разпределена уникално просто - Сам разгадаваше мистериите, а Дийн приключваше с тях.
Та така, на два стана съм и не заменям никого срещу нищо  smile3534

# 676
Ммм мама кати Simple Smile Има резон Simple Smile Но Дийн винаги е бил по - големия брат. Онзи върху който пада отговорноста ако нещо се прецака. Сам още в началото е държан в неведение. Защо го няма тати ? КОга ще се появи? После избира друг начин на живот изоставя ги и поне за малко има шанс да е нормален. Дийн няма такава възможност... неможе да създаде връзки защото коя жена освен мен  Embarassed би се хванала с човек който казва, че вижда духове  newsm78 Или че трепе вампири и вещици и е виждал демони Simple Smile Ако позволи да мисли за семейство няма да може да върши работата си, а тя е 24 часа 7 дни в седмицата на повикване като лекарите Simple Smile Харесва ми поведението му към семейството. Малко като кръстника Simple Smile от коза ностра Simple Smile Абе май немога да се откажа от Дийн уффф.

# 677
WomanitKa, аз за това си го обичкам и Дийн - както казах на два стана съм  Laughing
Много си права - Сам е бил в невидение, Дийн е поемал задължението да се грижи за него от дете, Сам пораства и става независим, Дийн не иска да го признае. Все пак един възрастен човек сам е отговорен за действията си. Но по-скоро любовта към братчето го държи отговорен в грижите към него и сега, когато са големи. /аз също имам по-голям брат, който ме наставлява все за нещо  Crossing Arms/
Да си признаем - и двамата правят невъзможното да запазят другия- Дийн продава душата си на дявола заради брат си, а Сам се превръща в онова, от което се е пазил винаги да не бъде, за да върне брат си Peace

# 678
Ах, ах, ах ...  Naughty уж сте фенки на Сам ... тц-тц-тц  Crossing Arms Как така ви грабва в 4-ти и 5-ти!!!

Неееее, мен Сам ме грабна още от самото начало. Не толкова заради външността, колкото характерът му ми пасна много Grinning
При мен дилемата никога не е била Сам или Дийн, а Сам в началните сезони или Сам в крайните сезони Joy
Изи падна жертва на това да слуша нескончаемото ми чудене ми кой Сам ми харесва повече - този от първите два-три сезона или Сам от четвърти и пети. И падна бая люшкане, ма накрая се определих, и си отдъхнах Laughing

Уоми, щото Сам пък е могъл да създаде семейство, при него е още по-зле, приятелките му направо умират. Той още с раждането си е загубил всякакви шансове за нормален живот. Опитал се е, но се видя, че не става.
Иначе можем да поспорим на кой колко тежко му е било Laughing Според мен и на двамата им е било еднакво трудно, но по различен начин.  Peace

# 679
О определено не му е лесно и на Сам , но има няколко години успешен нормален живот ... имал е шанса да го опита да го вкуси докато дийн никога не е успял .

# 680
Fairy, искаш ме, не искаш, аз съм в твоя отбор Crossing Arms И мен Сам ме спечели в 4 сезон, в първите вярно е дечко.

Promiscuous Girl, силно адмирирам избора ти на отбор  smile3501. Права си  - за какво ти е този Дийн! И сега да си върна на Феъри и да иззлорадствам яко  newsm48

Уоми, добре дошла!  Hug
Много ми хареса мисленето ти от начало, но след това...
Абе май немога да се откажа от Дийн уффф.
...тц, тц, тц!
Защо ти е този Дийн, Сами толкова по-добър и силен, и красив, и магнетичен. Я пак си го погледни във ваната и вземи правилното решение  smile3503

# 681
И сега да си върна на Феъри и да иззлорадствам яко  newsm48

Как да ти кажа, Маракана все още не ви побира Mr. Green

# 682
В съседната тема за Здрач сложиха линкове с календари на нашите момчета, та аз ги пляскам тук, който не ги е видял, да им се порадва Laughing

Сам и Дийн

Дийн

Сам

# 683
  • В средата на времето
Тц, тц, тц..кви са тези календари..нито един бицепс, нито една коремна плочка, нито една бяла тениска или потник Crossing Arms Изида не е доволна, не е Naughty Mr. Green Да не говорим, че Дийн има къде, къде по-хубави снимки Naughty Кой ги е правил календарите? Laughing

# 684
Здравейте!!! Да взема и аз да се включа тук  Laughing  То като гледам повечето са все познати лица  Joy  Явно Здрач върви в комплект със Свръхестественото  hahaha

Izida , календарите са от сайта на една австралийска фирма, която организира фен конвенции - основно Здрач, Свръхестественото и Старгейт.  Но календари имаха само за братята.  Но пък бижутата им за Старгейст са супер.

п.п. - Само да вметна, че следя Свръхестественото от първия сезон още  Wink

# 685
  • Някъде в търсене ............
От календара с двамата най-много ми хареса август, Дийн  няма лоши, но нямам и фаворит, Сам- февруари Heart Eyes,юни септември и тази централната newsm03

# 686
За Изида не знам, ама на Феъри календарите много й харесват Joy
На Сам са нацвъкали повечето месеци с любимата ми фотосесия, така че забележки нямам Heart Eyes Има една-две, които не ми харесват толкова, че да припадна, а само въздъхвам Laughing

От общите пак ми харесват повечето, а на Дийн като го гледам календара, подозирам, че го е правила някоя негова върла фенка, която не иска да се увеличават редиците на последователите на по-големия брат Joy Мисля, че октомври ми хареса най-много Simple Smile

Неси-Веси, надявам се, че нямаш нищо против, че ги сложих тук календарите, ама да им се порадваме по-обстойно Laughing  bouquet

# 687
  • Някъде в търсене ............
Ако може после и на първа страница в следващата тема  love001

# 688
Неси-Веси, надявам се, че нямаш нищо против, че ги сложих тук календарите, ама да им се порадваме по-обстойно Laughing  bouquet

Естествено, че нямам - аз самата щях да ги сложа, ама нямах много време когато ги открих. Ако пак попадна на нещо интересно, вече след като официално съм тук, първо тук ще го качвам  Joy

Не знам дали това сте го пускали вече тук, но не пречи пак - има доста интересни линкове и  неща -
http://www.jensenacklesfans.com/index.php?option=com_content& … id=16&lang=en

И да допълня с илюстрация какво се случва с лошите свръхестестевни същества, когато си имат работа с братята  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:21 от Неси-Веси

# 689
Неси,  Hug

Горкото плюшено чудовище  hahaha 

Общи условия

Активация на акаунт