С какви препарати почиствате килимите си?

• 7 738
  • 10
  •   1
Отговори
Направих грешката да си купя светъл килим и сега съответно е ужасно мръсен.  Sick През лятото го давах да го перат, но не видях кой знае каква разлика. Явно ще трябва собственоръчно да се заема с почистването му. Въпросът ми обаче е какъв точно препарат да използвам - и относно ефективност, и относно безопастност за здравето,/ тъй като съм с малко дете, което по цял ден е по килима/.  newsm78

Моля, споделете опита си!

# 1
С Медикс за килими.Аз си купих мукетени гръцки килими и в магазина ми казаха само с Медикс със студена вода.Сега на пазара има и сапун против упорити петна(немски е).Натриваш замърсеното място и след това избърсваш с кърпа.

# 2
С Медикс за килими.Аз си купих мукетени гръцки килими и в магазина ми казаха само с Медикс със студена вода.Сега на пазара има и сапун против упорити петна(немски е).Натриваш замърсеното място и след това избърсваш с кърпа.
1 въпросче и 1 молба:
Този Медикс става ли и за дамаски на мека мебел?
Можеш ли да дадеш името на немския сапун...
Мерси предварително!  Wink

# 3
В момента нямам Медикс за да прочета дали става и за дамаски ,но съм си купувала препарати за дамаски-питай в магазините и те ще те ориентират за такива.А сапуна е в прозрачна опаковка без надписи и е по-голям от обикновените сапуни.Би трябвало да го има във всички магазини за препарати,щом при нас в провинцията го има.

# 4
Pronobis,става! Peace

# 5
С Medix 2in1-почиства килими,мокети,тапицерии и дамаски.

# 6
С уговорката ,че моите са доста наситени цветове съм възхитена от первол колор.Има и един бежав  в спалня дето ми къса нервите .Пера го с тези избелващите на рекс горе долу веднъж месечно и седмица по-късно не е за пред хора.Ще се отърва от него при първа възможност.
Аз пера на терасата с четка с дълга дръжка и ми е много удобно,не ползвам услугите на автомивка.Въпреки това ми тежи ,че бежавия  ми килим толкова често е с безобразен вид.

# 7
С Medix 2in1-почиства килими,мокети,тапицерии и дамаски.

Да,и аз почиствам с него и килимите и дамаските.

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
прахосмуча и след това Стийм Моп.
Блесва.
Но не е светъл.

# 9
Здравейте.Мога да Ви препоръчам препарат,който е универсален и ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ(безвреден) от Американската фирма AMWAY.Това универсално чудо може да почиства КИЛИМИ ,може да се наторяват растения,може да се използва за миене на бани на подови покрития ,а също и за херпеси.Специално клиентите масово го използват за крака, защото маха всякаква миризма от тях.Изчиства всякакви петна но е задължително дрехите да са с трайни багрила. Аз лично много го харесвам и не оставам без него.Ако имате интерес към продукта ,който може още много чудеса пишете на jaklin98@abv.bg или на ЛС.

# 10
Представяте ли си: почистваш си килима, обезмирисяваш си краката, измиваш си банята, излекуваш си херпесите и с останалата мръсна вода си наторяваш цветята. Последователността е ваш избор. Страхотно пестене на вода и мат'рял. И е "еко"! Юруш, народе!

По темата: Медикс за килими върши добра работа, но ако положението на килима е много лошо го мия с прах или течен препарат за пране, предварително разтворен във вода, разбира се. Махат се петна, които Медикса не може да махне.

EDIT: Извинете, не обърнах внимание, че темата е отпреди месец, а госпожата преди мен я е вдигнала само за да си прави реклама на "чудото".

Общи условия

Активация на акаунт