КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 32 025
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен !

Честит Рожден ден на Мими!Весел празник на семейството Ви Дидиа.  bouquet
Шпунц,много здраве и сили на твоята майчица.  bouquet
На патерици да честитя и на снахите на Римар и на малката кукла Вики на Яжка.На всички празнували-Честито.
Диди,честита придобивка на Веско.
Момичета,следя Ви,но не винаги мога да пиша.Компа ми отдавна е за чичо ДоФтор,но Фенчо се мръщи нещо,защото не сме знаели как да го ползваме Mr. Green.Поне,че все още се включва и тръгва,но и спира да почива много често. Joy
На всички Ви желая лек,приятен и усмихнат ден!

# 256
  • Пловдив
шпунц да ти е жива и здрава майчицата още мнооооооого години.

Фурийче и моя комп така правеше и го преинсталираха и сега е ток и жици  Mr. Green Joy

# 257
  • Географският център на България-Габрово
ДИДИЯ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКА МИМИ.ДА РАСТЕ В ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО,ДА БЪДЕ ВИНАГИ ПЪРВА НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО И ДА НЕ ПРЕДАВА СТРЕЛЦИТЕ

ШПУНЦ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТВОЯТА МАЙЧИЦА.ДОРИ И НА 100 ГОДИНИ СТРЕЛЦИТЕ СИ ОСТАВАТ БОРБЕНИ И ВОЛНИ ПО ДУХ.

# 258
ДОБЪР ДЕН,ДАМИ!Да ми е жива и здрава племенницата и все така да носи шестици! newsm18Ходи на тренировки за мажоретки и на волейбол topkaДидия, честит РОЖДЕН ДЕН и на твоята принцеса! newsm59Шпунц,честит РОЖДЕН ДЕН и на твоята майчица  newsm38Джейда,благодаря за поздрава и за кафенцето!Приятен ден на всички  bouquet

# 259
                   Благодаря ви,момичета!  bouquet Днес не ми е ден! Cry Всичко отново преминава пред очите ми и не съм в час изобщо.До сега си писах с едно момиче от темата за АП и светът ми е черен. CryОтгоре на всичкото и дедито ми се е тръшнал,а аз трябва да ходя на работа.Дано се възстанови до утре,че делото ни е от 14 ч и нали той ни е адвокат.
                   Лек и спокоен ден ви желая!  bouquet

# 260
Римарче,честит ИМЕН и РОЖДЕН ДЕН НА Андрияна да е весела и щастлива!!! nbirthday nbirthday  ura  ura Tada

# 261
  • София

Надежда да е щастлив празника на малката мажоретка!
 Ние досега си имахме гостенка,добре ,че Елина най после заспа ,та се видяхме на спокойствие.

# 262
Прибрах се и какво да видя, много празнуващи и днес.  Wink

Шпунц, честит рожден ден на скъпата ти майчица!!! Да е жива и здрава и още дълги години, дави подреща и ви се радва!!!

Дидия, честит рожден ден сладката Мими!!! Весело и щастливо детство и пълна чанта със шестици!!!

Дидия за теб.       

Дидия дано дедито се оправи, че да тръгнеш по съдилища, си е ходене по мъките.  Praynig

# 263
  • Пловдив
ЖАКИ води ли Дени на лекар newsm78 newsm78 какво казаха Rolling Eyes Rolling Eyes
ДИДИЯ знам че е трудно миличка ,знам и че не сте спирали да се борите  но продължавайте колкото и да е трудно .Вярвайте ,че ще има възмездие за хората осакатили детето и вярвайте ,че Мими ще се подобри значително.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 264
                       Зиче,то единствено вярата ни е останала , а аз не знам на кой свят съм точно. Cry Дали има възмездие  newsm78 вече се съмнявам какво има и какво няма.Като прочетох поста на девойката /24 год и със същата АП/ май загубих дори себе си.В момента всяка минута си представям къде съм била и какво съм правила преди 7 години. Confused

# 265
  • Пловдив
ДИДИЯ И АЗ Я ЧЕТОХ МОМИЧЕТО В АП ТОВА Е ЖИВОТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ... Tired
Поне човек  ще е малко по спокоен ,че е направил всичко възможно за детето пък то си е всичко божа работа ...

# 266
Привет  и от мен  във вече късния следобед !
Работа на корем Mr. Green Mr. Green

Пак имаме празнуващи Grinning Grinning Grinning

Честит рожден ден на племеницата на Надежда !!!  да е здраво и весело дете !

Честит рожден  ден на Мими на Диди! Hug Hug Hug
Пожелавам и здраве  и упоритост- за да постига това ,за което мечтае !!!

Шпунц - нека майчицата ти  да е здрава още дълги години,за да ви се радва ,а и вие на нея !!!!

Приятен остатък от деня !!!

Диди- стискам палци  за утре!!! Hug Hug

# 267
  • София
 Дидка всеки си получава възмездието рано или късно. Мими е едно прекрасно слънчево дете и видим недъг не се вижда. Къде по тежки увреждания има.
 И С Вели се не знае как ще е.... Rolling Eyes Cry
 Диди знам ,че колкото си дейна ,тунел ще прокопаеш ,но правда ще намериш.
 Радвай се и благодари на Бог ,че ви е дал това съкровище Мими. Heart Eyes Hug
 Нацелувай куклата и празнувайте един незабравим рожден ден.
 Жаки нека Дени бързо да оздравява. Praynig

# 268
                   Шпунц, Hug Hug Hug Благодаря ти за успокоителните думи.Понякога адски ми трябват. Cry

Блрагодаря ви ,момичета ,за пожеланията  и се радвам,че ви има!  bouquet  bouquet  bouquet

# 269

Дидка да ви е жива и здрава рожденничката.
Много щастие и късмет.

за най борбената и всеотдайна баба Диди.
Шпунц да ти е живо и здраво майчето.

Общи условия

Активация на акаунт