някой ползвал ли е новата боя за коса brilliance на schwarzkopf?

• 7 335
  • 14
  •   1
Отговори
много се чудя дали да я пробвам-има хубави цветове....нооо искам да чуя малко отзиви преди това  Rolling Eyes
ако някоя от вас я е ползвала нека сподели какви са впечатленията й от тази боя
благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 1
Страхотна боя, преди три години се боядисвах само с нея, но в Испания бях страшно доволна. Преди 10тина дни се боядисах пак с нея, взех си я от Метро и съм пак страшно доволна. Косата става много мека и цветовете са и трайни. Определено мисля да се боядисвам с нея. Вземи си няма да съжаляваш.   bouquet

# 2
 благодаря ти  man4e1981  Hug мен ме интересува най-вече дали самата боя е агресивна,трайни ли са цветовете и най-важното  Naughty получава ли се самия цвят,защото никога не мога да получа цвета,който искам  Sad   надявам се и други да изразят мнение  Wink

# 3
Аз бях доскоро блондинка, сега от 1месец съм с тъмно червена коса. Последният път се боядисах с тази боя (забравих кой номер), цветът стана страхотен, всички много ме харесаха ... Определено боята ми хареса, но е 50мл + 50мл оксидант, така че ако косата ти е под раменете вземи си 2 бои защото е доста гъста като крем.

# 4
косата ми е тънка и не е дълга-в момента съм с прическа тип " каре",мисля че една боя ще стигне  Wink  все повече се навивам да си взема тазо боя -цветовете й много ми харесват.... а за палете делукс някой да каже мнение?колебая се между тези 2 бои newsm78

# 5
Палете де лукс също е красив и блестящ цвета, но е доста нетраен.

# 6
Аз се боядисвам вече два пъти с нея и съм доволна  Peace получава се страхотен цвят и блясък, които се запазват достатъчно дълго. Цветът който използвам е кадифено кафяв, не си спомням точно кой номер е това... 

# 7
ммм май  ще се спра на брилианс-а  Wink и все пак ако има още впечатления бих се радвала да ги прочета  Hug

# 8
 Stop NaughtyЗа по малко от месец се отми тази боя от косата ми.А казват,че е трайна!!! Мия си косата 2 пъти седмично,а цвета,който си взех (натурално кафяво мисля)беше с 1-2 тона по-тъмен от този с който бях тогава,но ми бяха израстнали корените.Сега се отми толкова че се вижда на пръв поглед предишната разлика в корените.Безкрайно недоволна съм!

# 9
Аз също не съм доволна. Ако имаш бяла коса,изобщо не я покрива.

# 10
То май си зависи от самата коса Peace индивидуално си е Wink Аз например втори месец се боядисвам с 10 минутката на Palette и съм изключително доволна Flutter може би ако не пробваш, няма как да разбереш Hug Hug

# 11
много се чудя дали да я пробвам-има хубави цветове....нооо искам да чуя малко отзиви преди това  Rolling Eyes
ако някоя от вас я е ползвала нека сподели какви са впечатленията й от тази боя
благодаря предварително  Hug Hug Hug
Аз се боядисах с номер855,но не ми хвана,белите коси въобще не се боядисаха и не съм доволна

# 12
И аз пробвах тази боя-руса,не помня кой номер,стана жълто-рижава Sick,повече няма да повторя

# 13
  • Зеленият рай в сърцето на България
Вече 2 пъти се правя с нея, синьо-черно. Доволна съм от резултата.

# 14
Аз я харесвам, покрива всичко, цветът е хубав и наситен.

Общи условия

Активация на акаунт