Жената Овен/5

• 23 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Дубрютру !
УУУУУ тези нови тенденции....може ли аз да съм червеничка това е любимия ми цвят. /  изключение са политическите ми възгледи...там съм в друг цвят/
Вени мерси за закуската ! Дано никога не ти се налага да влизаш във болница вече !!!
Ели много рано са те вкарали в интрижки тези колеги...не ги е срам ! #2gunfire Може да те пробват дали ще се хванеш на въдицата....Трябваше да им кажеш каква зодия си да знаят с кого си имат работа .
Приятен ден на всички !

# 121
Брееей, цял ден тишина! Вени,почини си скъпа, имаш нужда. А и е хубаво да имате само ваше време с любимия  Grinning
Днес бяха много милички (интригантките) предполагам  разбраха, че удариха на камък  Twisted Evil

# 122
Ели, че колко колежки имаш, та вече и в интриги те вкараха бе? Лелееее, май вярно няма фирма без интриги и интригант/к/и, ужас! А най-лошото е, че обикновенно те работят най-малко и взимат най-много пари.

Вени, радвам се, че си по-добре, и е хубаво, че мъж ти си е взел отпуска, хем ще можеш да си починеш, а и да се видите, абе друго си е, когато любимия е на разположение  Wink

Аз пък синичко овне, това ми е любимия цвят, ама и червено харесвам....абе да е ярко и шарено  Grinning

Делте, то и на моя мъж не му е никак леко. Понеделник и петък ходи да помага на майка ми, и там взима по някой лев, другите вечери се занимава с рибите (развъжда риби и все нови и нови вкарва и никак не стига времето), и децата да види малко, че пък аз да си поема въздух. Абе...на никой не му е лесно, лесно няма. Важното е, че се разбираме и уважаваме, пък тия неща ще се наредят един ден Wink Е вярно, че ние овнетата искаме да стават нещата от днес за вчера, ама няма как Simple Smile

# 123
  • Varna
ОВНЕТАТА Hug
Какво става със вас?
Аз влизам едва сега но цял ден съм във приготовления и последни доизпипване по къщата, по манджата, по мене си дори, малко до магазина. Чакам си мъжО момичета, може би след около 2 часа и половина ще си дойде, Дай Боже. smile3548 Но ето не ви забравям, дори и вече каталясала. Крака, пак ме заболя днеска а уж се пооправи. От мъглата ли от влагата ли. Към три часа като отидох до магазина едва пристъпвах. Това ме измори, че си пазех крака. То не е и толкова умора а напрежение на десния крак и от там болката не е само долу а по целия до горе.
Вие как я карате. Никоя не е писала нищо.
ЦВЕТЕ- да ти е жив и здрав мъжО newsm10 Със каквото се захване, нека да му върви. Като добрата Фея му го пожелавам babydust7 Не само се разбирайте и уважавайте а и се Обичайте newsm10
Хайде на шампанското, че ми е еуфорично и щастливо все едно съм омахала вече една голяма чаша newsm47
НАЗДРАВЕ МОМИЧЕТА!!!

# 124
Делтичка ,честита ти радост и болежки всякакви сега забрави kiss

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 17:02 от Caroline

# 125
Eee, Делтичке-такъв прекрасен момент! Наслади му се на макс  Heart Eyes  Hug Нацелувай го, нагушкай го!
 Как живееете толкова време разделени, направо не знам..Аз съм като домашните котки, искам да се отъркам всяка вечер и ден в него, да ме гушне, да ме приспи..

# 126
  Добро утро банда  Simple Smile
  Делтичка честита радост  Hug 

Не съм ви чела тези дни, че хич не бях добре. Сега ще прегледам какво сте писали, но първо бързам да почерпя. Моето момче е именник днес  Grinning

# 127
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!
iveto, честит ти именик. Да ти е жив и здрав.
Делтичка, голяме преуморяване си направила на крачето ама виждам, че случая си заслужава.
И на мен нещо не ми беше добре тази седмица и за това не съм писала.
Целувки на всички.

# 128
iveto_, честит ви празник. Да ти е жив и здрав именника.  bouquet
Честит празник и на всички празнуващи  bouquet
Ще приготвяте ли риба днес, какви са ви плановете? Ние в нас сложихме едно шаранче пълнено да се пече, да видим какво ще излезе.

# 129
  • забравих си мисълта...
Здравейте Овнета,

аз тези дни не мога да се спра. То мен да не ме изпуснат от болницата, не  е лъжа, че съм като шило в торба. Вчера имах неуспешен опит да направя торта "дупе" за майстора за рождения му ден. Абе то направо стана срамна  hahaha  hahaha hahaha chef, но така е като човек гледа по мързеливия начин да мине. Вместо с марципанено покритие опитах със бял шоколад, но му прибавих и малко масло и то стана една да не ви разказвам. Станах за смях и на белите гарги, добре, че поне дупето черно. Днес ще опитам да я направя като хората, пък ако пак не стане ще направя нещо друго.
 Iveto_ , да ти е жив и здрав именника, дано Бог го дари с много здраве, радост, любов и щастие.
Делтичке, радвам се че съкровището ти си е вече тук.
Елинце, четох нещо за проблеми на работата, за което съжалявам много, но като тръгне мъжът ми пак на работа, обещавам, ще ви прочета от начало до край и ще ви пиша повече, за днес желая честит празник и много щастие на именниците и на всички останали прекрасен ден и много радост и здраве. Нали Свети Никола носел щастие, дано е така и да донесе на всички колкото им е необходимо.
Та днес ще си ядем тортата "дупе" ние, но да ви почерпя и вас, че цяло дупе, така ли се яде сам  Joy Joy Joy.

# 130
  • Varna
МАЦУРАНКИИИИИ Hug
Извинявам се, че чак сега се вясвам. Но трябваше да обърна внимание и на БаткотУ,  че снощи като се прибра не му освободихме багажа. Да пооправя малко у дома и след това на черква задължително заради него. После набързо обяд и до преди малко рибката, питката, салатката, и още някои други неща.
ИВЕ- Hug
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕННИКА И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИ ИМЕТО!!!  Хайде по чаша шампанско за негово здраве и щастие
ВЕНЧЕЕЕЕЕЙ Hug
много ми АресА Дупешката тортаааа, мнООООООО Hug
МОМИЧЕТА Hug МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА  bouquet Оставих бате да си поспи  и отскочих тука за мъничко да ви видя Hug

# 131
  • Кюстендил
Честит празник на всички именици!

Ние на обяд бяхме у маминка, на пастървичка и сега си отмарям Laughing

Делте, честита радост и на теб. И споко, има време да се отчетеш, сега Батко е на първо място Wink

Хубава вечер на всички Heart Eyes

# 132
Честит празник и от мен, и най-вече на синчето на Ивето, голям мъж да стане, много да ги радва, а те да го слушкат Simple Smile

Делте, благодаря ти за думите, и разбира се, че трябва и да се обичаме освен всичко друго. Радвам се, че баткУ вече си е при теб. Нацелувай си го и го нагушкай, а за нас като остане време, няма да се сърдим  Hug

# 133
Иве,честито ти именик-да ти е жив, здрав и буден!   bouquet
То и ние всички морски хора си имаме имен ден, че моренцето е част от нас. След малко мятам скумрията на скарата. Моите днес готвили, ама нищо вадено от морето  hahaha  chef
Вени, каква фантазия и умения имаш да готвиш-свалям ти шапка!Мъжа ми видя снимката на "дупето" и направо се влюби-иска и той и те поздравява!
Делтичке,представям си какво ти е хубаво сега Hug Радвайте се взаимно и нас не ни мисли-ще те чакаме, когато можеш да седнеш Simple Smile И да не счупите леглото,ей  Wink
Гледам Трепетче-пъстърва,Елиш-шаранче..мммм  Heart Eyes Моя мъж друга риба освен трицона и скумрия не признава. Онзи ден панирах една рядка риба и познайте какво яде-филийка..
Пепи,Цвети,Каролин-на всички ви едно голямо  Hug
Ако някой съм пропуснала-сори..наистина съм много изморена  Sad

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 21:29 от elica676

# 134
  • забравих си мисълта...
Делтичка, много ти се радвам за Баткото, да ти е жив и здрав и ти още повече.
Елинце, направих и втора торта "дупе". Уж щях да я правя с марципанино покритие, но не ми остана време, а и днес нещо много ме болят ръцете, затова пак по мързеливия начин, но този път без шоколадово и без марципанено покритие. Мисля, че стана по-добре. Във всеки случай с не толкова много козметични дефекти. Кажи на твоето съкровище мерси за поздравите, и на него ще му спретнем една за рождения ден, само да му мисли, как ще си хапва "дупе" пък макар и торта да е  Joy Joy Joy. А тази е за майстора, че става на 52 години, но ще му спестя вица за това къде си държат мъжете ръцете, а за тези, които не го знаят или са го забравили ще го разкажа набързо  Joy Joy Joy.
"Когато мъжете са на 20 години си държат ръцете отпред като футболисти, застанали пред врата при дузпа, защото няма какво друго да си пазят. Когато са на 40 си ги държат в джобовете, защото преди всичко си пазят парите, а когато са на 60 си ги държат на дупето, тъй като вече отпред няма какво да пазят, пари също нямат и дупето им единственото, което остава да си пазят.
На всички лека нощ от мен и утре ще ви покажа втората торта, не  е много по-различна, да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт