В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 35 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Точно от прозореца го гледам!  Joy
И не си и помислям да изляза!  bowuu

Ама не мож' отрече, че е красотица вън, нали? Wink

# 331
След малко като изляза да простирам ще ти кажа.  Crazy

# 332
Аз пък сега се връщам от снега. С дреб, с количката, с дъждобрана и прочие аксесоари. Уж за малко до поликлиниката мръднахме, едва прехвърчаше и като излязох после - изненада......
Много е готино!

# 333
   Уиш сега вече като побеля да и аз му се радвам та чак не вярвам, че се случи. Сутринта очаквах да прехвърчи само колкото да разкаля.

# 334
  Уиш сега вече като побеля да и аз му се радвам та чак не вярвам, че се случи. Сутринта очаквах да прехвърчи само колкото да разкаля.
Това е защото аз много стисках палци!  Mr. Green
Сега започвам да се надявам белотата да не е само до довечера, а утре да се събудим в кал... Tired

# 335
  • Бургас
То при нас сняг за дълго не остава, много е красиво, до края на работния ден ще се радвам,после-ще реша.
Утре си взимам един ден "снежни", и се отдавам на печене на сладки в къщи!

# 336
Ай пак ще има щастливи кучета в съседния комплекс.

# 337
  • Бургас
Хубаво сняг ама през прозореца.  Mr. Green И не ми е коледно пък  Tired Все за Коледа ни уволняват, аман.  Cry
И на всичкото отгоре час и половина ми отне маршрута център-славейков-център.  ooooh! А колко ударени коли и камиони. Сега на топличко в къщи, требе да се учи, предстои изпитванееее  Whistling

Опс забравих да честитя успехите на малките сладурковци - математици. Все така да продължават.  Hug

# 338
  • Burgas
Уиш продължавай да стискаш палци,много е красиво вън,бяло като в приказка,дано се задържи така поне няколко дена.

# 339
  Шушон  Embarassed забравих те, искаш ли да ти пратя това за което говорихме? И не знам колко ударени коли има, ама подозирам, че като тръгна да се прибирам с тия "летни джапанки" ще има още поне една ударена  Confused

# 340
ниЩъ сняг!
цял час се мъкнах с маршрутката от Зорница до М.рудник #Cussing out
направо си беше лудо изживяване, поне 8 пъти поднесе задницата, а аз точно отзад седях...
умрях си от страх и студ! #Crazy
Мразя го туй време! Искам да е ляяяяттоооо Mr. Green

# 341
  Шушон  Embarassed забравих те, искаш ли да ти пратя това за което говорихме? И не знам колко ударени коли има, ама подозирам, че като тръгна да се прибирам с тия "летни джапанки" ще има още поне една ударена  Confused

На някой после ако му трябва майстор за колата /тенекеджия - бояджия/ да свирка  Whistling

# 342

На някой после ако му трябва майстор за колата /тенекеджия - бояджия/ да свирка  Whistling

муахахахаха  Joy Браво бе, нали не ми го пожелаваш тоз тенекиджия  Mr. Green

# 343
Иве, то вече се поразтопи. Поне по главните улици е чисто. Аз се прибрах безаварйно,  bowuu ама одеве като валеше имам чувството, че карах с 10 Crazy

# 344
http://www.burgasnews.com/content/view/25629/485/

Приели са новите такси за градини и ясли, освен това се увеличава таксата за престой в отрезвителното и цената на гробно място... така че пийте по-малко около банкетите сега и бъдете живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт