В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
То като му тръгне на човек само гадости, чудя се следващата каква ще е

Стигат за тая година,другата година без гадости   Peace  Мерси за консултацията  Heart Eyes

# 376
То и другата година ще е една борба............. Търся си работа -казвам на всеуслушание, някой ако има нещо в предвид да ми пише.

# 377
  • Бургас
И ти ли си търсиш работа. И аз съм безработна вече.  Tired

# 378
  • Бу-у-урга-а-ас
Ъъъъ, тази анкета горе каква е?

# 379
ЪЪъъъъъъъъъ smile3502  виж на Ками* предния пост.

# 380
Тъй като нищо не казвате за Дядо Коледа - аз си звъня и си разпитвам и така

1. За Дядо Коледа, намерих едно момче, на което предложих по 2лв на дете и се съгласи да дойде и раздаде подаръците, да си направи снимка със всяко дете.
2. Костюма ще мога да взема на 23.12 към 16ч. След малко пак ще се обадя. Остана чувал да намеря ....  Mr. Green
3. В повечето заведения 23 е задръстено от банкети, и май по- вероятно е да си намерим места на 24 за 10-10.30ч. Звъннах на Болярската къща, управителя го няма, но барманката ме осведоми, че на 23 е пълно, а по принцип на 24 май нямало да работят. Но въпреки всичко ми каза че след 17 мога да мина да разговарям на място
4. Искам телефона на МАРИЯ, ако някой го знае моля да ми го пусне, за да я питам за ДНА как стоят нещата

Трябва пак бройка със сигурни дечица, че ако искат детско меню да се знае горе-долу. Бебетата до 1г. естествено са без менюта, затова в скоби пиша бр дете+бр бебе  Peace
Започвам списъка, моля за помощ ...

Позакъсняхме с организацията тази година, но все пак вярвам, че с общи усилия че ще се получи все някакво парти Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 23:17 от Ками*

# 381
  • Бургас
аз +1 дете

може и още

За заведение ако не се намери мога да питам едни познати ,но е в  Славейков.

Мисля ,че сутрешния вариант е по-добре  Peace

# 382
А дискотеката/игрите преди да дойде Дядо Коледа, може да разнообразим като карнавал... ако някой има някакъв костюм може да се премени

Какво ще кажете ... да е весело  Mr. Green

# 383
  Ние ще пропуснем и тази година Коледното парти.

Да почерпя  за порастналия ми младеж  Wink

# 384
iveto_ да е жив и здрав! Много радости да ти носи  Heart Eyes
Поздрави и наздраве  Hug

съжалявам, че няма да успеете, нядявам се догодина поне, че вече четвърта година пропускаш - много са ти неизвинените

# 385
  Благодаря  Hug
  Мдааа много ми стана, ама раждах на неподходяща дата. Аз като казвам, че ще му преместя РД лятото ...  Mr. Green Сега като се замисля, ако е на 24.12 може и да успеем  Simple Smile

# 386
  • Бургас
Аз + 1 дете

# 387
  • Бургас
Мммм..аз ще изчакам да видя за кога ще остане. Ако е в 10 сутринта ...с мойта ранобудна мома може  да не сколасам  Mr. Green А иначе със сигурност ако дойда ще съм с 1 брой.

# 388
Ако е предиобед ме бройте и мен с 1 дете!

# 389
  • Бургас
Ооо, някои хора се завърнаха  Thinking. Щях снимки да искам, но май ще е по-лесно да дойда на място да ви видя  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт