В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Бъдете здрави, щастливи, обичани, обичащи, лъчезарни и пълни с емоции!!!

# 511
# 512
Аууу, никой няма, малко сте прекалили май по празниците  Rolling Eyes
Всеки се отдал да доизтрезняване и доспиване .......
Трупайте, трупайте нови сили, че се задават нови софри  Mr. Green

# 513
бомба паднала тука  madnoel

# 514
бомба паднала тука  madnoel

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 15:09 от tadela

# 515
Честита нова година!Желая на вас и на вашите блиски най-вече здраве,много любов и благоденствие!Дано новата година да бъде добра и за града ни!
3равейте.Можете ли да ми предложите някакъв ресторант или пицария за Ивановден?Да е с уютна обстановка и сносни цени?Мислих за пицария Зорници до ОРБ но не знам никакви впечатления от нея.Благодаря.Честита Нова Година!
Макаронче,последно тази пицария е посещавах преди близо две години и останох доволна.Иначе най-вкусните пици за мен правят в "На кея" и в "Луксор".Виж за цените не знам.

# 516
Честита Нова Година!
Здравейте.Можете ли да ми предложите някакъв ресторант или пицария за Ивановден?Да е с уютна обстановка и сносни цени?
Ако ти е удобно в "Славейков", бих препоръчала едно ресторантче, забравих му новото име, но е срещу "Била"/бившата"Калигула"/.

# 517
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 518
  • Бургас
Е, някои ще са на именния си ден на заведение...Аз ще посрещам у дома, утре си вземам отпуска, и се мятам на печката от сутринта.Завиждайте ми.

# 519
Честит имен ден, на всички празнуващи днес! Да сте живи, здрави и много обичани!

Вчера са отворили нова пицария в Славейков, но не знам къде е. Някой да знае?

# 520
За мн години, мацки!
Да сте живи и здрави и мн влюбени, че когато човек е влюбен др яче гледа на проблемите.  Mr. Green

Ние снощи се завърнахме от топлата Атина.
За първи път празнувам НГ по къс ръкав, вън на 20` градуса. Crazy
Мн беше готино...  Но добре, че бяхме само 10дни там, иначе щях да лудна Laughing
Мн народ, мн коли/мотори... Всеки ми говори нещо дето не разбирам.... И си е натоварващо. Rolling Eyes
Но не се отказвам от нови преживявания Mr. Green  Вече заглеждам оферти за Истанбул hahaha

# 521
Не се притеснявай и в България празнувахме на 18 градуса.

# 522
О Миче за много години  Mr. Green

# 523
  • Пловдив
Е, някои ще са на именния си ден на заведение...Аз ще посрещам у дома, утре си вземам отпуска, и се мятам на печката от сутринта.Завиждайте ми.

Адашче, честит имен ден, жива и здрава, другото го има по магазините    bouquet

3равейте.Можете ли да ми предложите някакъв ресторант или пицария за Ивановден?Да е с уютна обстановка и сносни цени?Мислих за пицария Зорници до ОРБ но не знам никакви впечатления от нея.Благодаря.Честита Нова Година!

Пицария Зорница не е това, което беше..Развалиха кухнята и надуха неоправдано много цените.

# 524
  • Бургас
Благодаря,адашче!
Много здраве и усмивки ти пожелавам и да те слушат двамата мъже у дома!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт