В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 35 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Честит празник и от мен !
И честито на именниците !  smile3525
п.с. ние днеска сме на кръщене в Черноморец,в църквата Св.Никола.Някой да знае горе долу къде се намира?

# 196
Здравейте  Hug
Честит празник   bouquet
Честито не всички именници - живи и здрави   bouquet

# 197

п.с. ние днеска сме на кръщене в Черноморец,в църквата Св.Никола.Някой да знае горе долу къде се намира?

До плажа. Т.е. от стълбичките на централния плаж тръгвате по улицата нагоре. На върха на баира в ляво е църквата. Отличен избор  Peace  

Честит празник Бургазлии!!! Много смях и веселие!

Честито на именниците!!! Здраве и щастие за всички!

# 198
  • Бургас
Благодаря ИвеHug

# 199
Ивето и Живето, да си нацелувате и намачкате именниците!

Честит празник на Бургас!

# 200
 Мерси Кате  Hug Честита ти именничка и на теб със закъснение  Embarassed Сутринта разбрах, че вчера празнували съименничките й

# 201
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес   bouquet Много здраве и късмет!

Честит празник на всички БУРГАЗлии  Hug

... Тедка, ама туй не е тема по литература бе мила ... няма смукане на пръсти тук ...  Wink
Някой снощи да не е отишъл и да се е полутал сам.Кофти ще се е получило. И аз не отидох, тъй като реших, че ще съм сама ...  

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:43 от Ками*

# 202
  • Бургас
Честит празник на всички съграждани!    bouquet
Честит имен ден на празнуващите!
Иве, весел празник!  Hug
Кате, със закъснение, честито и на вас!

# 203
  • На морето!
Честит празник на всички именици! Да им е живо и здраво и здраво името и да си го носят с радост!
Днес в колко часа ще започнат тържествата на Тройката? Обещала съм на Симеон да го заведа, за да види как включват лампичките на елхата, но ми се струва доста непдходящо времето.

# 204
  • Бургас
В 17 ще запалят украсата на града и после ще има концерт!  Hug

# 205
  • Бургас
Честит празник и от мен , на малкия Ники на Ивето ,големия Ники К.  и всички други именници и съграждани !

Не е лошо да почнем да се броим от вторник -сряда ,че нещо хич не се получават срещите .То и аз нещо несериозно се представям в последната година

# 206
  • Бургас
Оооооо, празници, обичам празниците.

Честит празник на всички Бургазлии. Много риба и вино. (моето шаранченце доста мирише на тиня и пак бирата отворих  ooooh! )

Честито на всички именници, много са.  Crazy Да ви се слави името.

Гале, съгласна съм с предложението ти:
№1 - Елито
№2 -
№3 -

# 207
  • На морето!
В 17 ще запалят украсата на града и после ще има концерт!  Hug
Мерси  Hug Все пак ще пробваме да отидем.
(моето шаранченце доста мирише на тиня и пак бирата отворих  ooooh! )
Аз пък се представих добре, но със скумрия на скара и то готова  Mr. Green Няма шанс да се проваля.

# 208
  • у нас
Честито на всички именници - големи и малки!   bouquet

Честит професионален празник на банкерите, рибарите!   bouquet

И не на последно място честит празник на всички бургазлии!   bouquet

Ние бяхме на запалването на елхата.  Heart Eyes

Имам повод да почерпя днес

# 209
  • На морето!
И ние бяхме, но тази годината организацията беше ужасна- първо бяха обявили 17ч., а я "запалиха" в 18 и нещо, второ реда на излизане на участниците беше невероятно нелогичен, разпокъсан и дразнещ. Нямаше кулминация, озвучаването беше слабо, повечето изпълнения нямаха нищо общо с празника или въобще с града, или въобще нещо празнично. Имаше няколко силни момента с известни бургазлии, но дори кадрите с тях не бяха добре направени. Наблегна се на дечицата, което е чудесно, но ръководителите им ги бяха облекли нелепо и бяха подбрали слаби песни. Елхата запали Калата, чиито глас не се чуваше, но пък публиката му се радваше много, а и как няма  Heart Eyes
И накрая на този "хейтърски" коментар ще добавя, че елхата и светлините по главната са красиви. Имаше и хубава заря.

Общи условия

Активация на акаунт