В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 620
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас

ani4ka благодаря, аз намерих кой да ми пусне   bouquet

Браво!!! Дано да няма забавяне, че като се сетя мин год какво чакане бешееее  Twisted Evil

# 556
  • Бургас
телефона е същия. Когато преглежда не го вдига, затова трябва да се звъни по-начесто и продължително.
Работи със ЗК, в понеделник бяхме на консултация при нея.  Peace
Извинявам се, че вече станах досадна, но нали вече не е необходимо направление за преглед при педиатър newsm78
необходимо е. Тя не е личен лекар.  Peace

# 557
LaDiDa  Hug благодаря за разясненията, останала съм с грешно впечатление, понеже се коментираше нещо за педиатрите и свободния достъп до тях, но явно не е точно така, както си мислех ooooh!

# 558
  Моля, разяснете каква е технологията на прането с течен прах.Мерси! Grinning

# 559
Наливам в чашката, която е към препарата и слагам направо в барабана при дрехите. Моля! Wink

# 560
  • Burgas
Аз пък слагам в отделението за прах,където слагах и другия прах  newsm78

ani4ka благодаря, аз намерих кой да ми пусне   bouquet

Браво!!! Дано да няма забавяне, че като се сетя мин год какво чакане бешееее  Twisted Evil
ooooh! не ми напомняй,4е един колет го 4аках по4ти 3 месеца,направо луднах,писах им поне 5 писма.

# 561
 Някой получавал ли е пратка от Ягодката след нова година?

# 562
Наливам в чашката, която е към препарата и слагам направо в барабана при дрехите. Моля! Wink
С чашката ли Mr. Green
Аз пък си изсипвам течния препарат в отделението за прах и през него се нарявам да слиза при дрехите ....  newsm78

Прибрах се  Laughing ... ама много ми е тъпо в тая София,

# 563
С чашката ли Mr. Green

Да... с чашката или каквото там му се казва на нещото!
После като вадя прането вадя и нея... bowuu

Ха добре дошла! Wink

# 564
  • Burgas
Аз пък нямам такава чашка,wish ти какъв препарат ползваш,а за бебето?Аз ползвам на Персил.

# 565
За бебето Тео, ама от няколко дни вече му пера дрешките с нашите, защото те май така си умаляват докато си стоят в коша за пране. Докато му събера мат'рял за една пералня ... те дрешките му колкото носни кърпи! Simple Smile Иначе Ариел, Персил, за цветното Первол или Рекс.
 http://i253.photobucket.com/albums/hh79/VASILINAM/persil.png - ето я въпросната чашка.

# 566
  • Burgas
Е аз защо си нямам такава чашка,ползвам същия препарат.

# 567
абе аз и чашки си имам, и съм гледала по ТВрекламите как става, ама не съм се престрашила да я пусна още тая пластмаса .... и каквото си баба знае, туй си бае е мойта работа  newsm78

# 568
Аз пък взех 2-3 пъти и все ми се струва, че по-бързо свършва или повече слагам?  newsm78
А иначе го наливам направо при дрехите докато пуска водата, ама моята е с горно зареждане.  Mr. Green

# 569
  • Burgas
На мен пък ми се струва,че течния е по икономичен от другия,пък май по добре изпира.

Общи условия

Активация на акаунт