Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Моник, на мен вода с мед за вечеря на 1 годишно бебе не ми звучи добре. Трябва да пие някакво мляко, АМ или кисело най - добре. Ако не, пробвай и с прясно.
На мен пък ми е толкова смотано, че даже и драмата във форума не може да ме разсмее.
Днес толкова виках на Марти, че ми е тъжно сега.
Не пипай Дари.
Остави Дари на мира.
Не я тормози.
Нон-стоп. Като латерна бях. Rolling Eyes Наказах го накрая... ooooh! Тя милата къде му се смее, къде протестира, но по-скоро го търси и е забавно. Аз обаче откачам. #2gunfire
Не съм купила подаръци за Коледа и за РД.  Tired
Не ми се празнува. Sad
Имам работа за вършене. Whistling
А по цял ден се занимавам със слагане на маса, чистене, миене на чинии, простиране, подреждане, готвене, къпане.....Бляяяяяк.
Мога да зарежа на бабин дом само номер 1, но номер 2 е пиявица още...
Оплаках се. Не ми олекна кой знае колко, даже хич. Thinking
Не се чувствайте длъжни да ми повдигате духа.  Crazy

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:40 от Naneto

# 601
Такааа част поредна от РД на Вики отмина с подобаваща доза детски смях, рев, бягане, пълзене (който каквото може), балони, парти шапки с изгризани върхове  hahaha и ТОРТААААААА!  Mr. Green Последната определено обра овациите на големите, предизвика бой за нея и рев от страна на батковците и солидна доза омазване от най-малките  Joy Ето я и нея:

Майсторката всички я познават. Някои като много печен човек, други като твърде парлива, но тя все пак си остава вечната Коприва!  bowuu (ех, че рима!) Стара  чантааа, ама лаченаааа!  Laughing

# 602
Привет и от мен!
Моник, и аз имах горе-долу подобен проблем с отбиването. С Андрей се мъчихме повече от седмица да го научим да пие от шише. Ама то пусти инат, като го опита най- накрая и му хареса. В началото го излъгах с Хумана, защото има вкус на банани и ванилия (все едно е каша), а сега вече минах на НАН. Опуква си 210 мл от раз. Така се отби и постепенно и безболезнено. В началото му давах АМ само вечер, защото имах кърма колкото за едно хапване и си го пазех за сутринта (за да не ставам рано), но за седмица кърмата толкова много намаля, че малчо почна да ме хапе (изнервя се, че не пуска като шишето). Сега ми е гооолям рахат, от както е на АМ спи до късно, не се буди..даже днес спа до 10.30  Shocked Та така..пробвай с Хумана!
За празниците...мисля да ходим на гости на моите баба и дядо в Омутртаг. Ще се съберем цялата рода, ще хапваме вкусните гозбички на баба около печката на дърва, ще си спииим (там от чистият въздух много спим) и ще се порадшаме на снега (днес имало 20 см сняг  #Crazy). По този повод да ви питам дали има подходящи шейни за едногодишни?? Дървена или пластмасова да му вземем, че мисля да запознаем патето със снега в двора  Party?
Кокосче, дай снимки на Вики от празненството!! Много се вълнувам от рождените ви дни, че нали и на нас ни предстои (чак края на Януари де) и събирам идеи.Simple Smile
Дони, много сладък Гого. Сърдеше ли се докато го подстригвахте? Андрей пък има много малко коса, даже като го кръщавахме и попът се чудеяе от къде да го резне:)))

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 22:46 от babyboy

# 603
за меда една производителка на мед, която срещнахме на изхода на Дяволското гърло, опитвайки се да ме накара да дам мед на Катерина, която тогава беше на 8м. ми каза, че на нейните деца е давал след 40тия ден(този велик 40ти ден, след който всичко е позволено) и нищо им нямало...всеки дне по ена лъжичка в млякото  #Crazy #Crazy #Crazy, ако са неспокойни или болни и по повече...еми не ме нави, въпреки, че Коко и даде даси лизне...така, че и Катерина е захранена с мед...всъщност за нея няма забранени храни от моя гледна точка...с изключение на всякакви неща съдържащи захар и шоколад...
а относно млякото било то АМ или кърма...трябва да е около 75% основна храна до една годинка...според моите познания, разбира се...и имайки толкова богат избор от АМ, не виждам смисъл това да се дава друго мляко било то кисело, прясно или всякакъв вид други млечни продукти...АМ поне са пригодени за некърмачета...

# 604
ако обичате, Гого е ангаже, никой да не го заглежда, да не ставам лоша  Crossing Arms
мерси за вниманието  bowuu

# 605
  • София
Бейбиблу, Не вземай само такава http://www.moni.bg/eshop/?act=inside_product&product_id=693 - нестабилни са. Гледай задната метална част да е издължена, ако искаш дървена.
Иначе препоръчвам http://www.moni.bg/eshop/?act=inside_product&product_id=51 - по-скъпа е, но си струва  Wink
За прическата - той и не разбра какво става, завалията. Реших се, защото взе много да се поти. Беше ми жал за косицата  Confused
ако обичате, Гого е ангаже, никой да не го заглежда, да не ставам лоша  Crossing Arms
мерси за вниманието  bowuu

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:59 от Доника

# 606
Леле, наистина е било страшно..... Shocked Както казва е дин приятел:"Не мой с лошото, бееее!"
Питката е дело на свекърва ми, само крачетата са мое хрумване - нарисувах ги на тестото и ги изрязах с ножица! Далеч не е произведение на изкуството като поредната торта на Копривата   Hug Ей, софиянките, тая жена ще я побъркате тези два месеца! Wink

Дони, много е сладък адаша!
Моник, и Гого не искаше да пие предишното мляко/не помня какво беше Embarassed/, но сега пийва Нан2 така, че упорствай Peace!

# 607
Дониии, защо острига детето бе? Милото...хубавата косица. Е поне не е като ПреКраси..как го бяха огрозили милия, с малката ножичка бяха кълцали, кълцали... hahaha hahaha hahaha

Моник, вода с мед и без мляко...малък е още за това.
Ани не искаше да чу за АМ и биберон като я отбих. Ами много упорстване, инат и малко насила с риска да скандализирам пак форумското общество в ролята на майка садистка. Просто я стиснах, да не мърда и колкото и да писка и да се тръшка и набутах биберона в устата и то започна да тече, тя инстинктивно започна да го гълта, не е толкова глупава за да се задави..и така го пропи. Точно 2 вечери поред направих така и на третата си засмука шишето, на четтвъртата вече пищеше от кеф при вида му.При нас няма такъвфилм като "не иска". Ако сега я оставя да ми се налага и да ми се качва на главата какво ще правим като порасне малко и захитрее като брат си?

Та така...

Кокос, благодаря  Hug

# 608
Копривке, и аз си казвам "няма не искам", ама не мога да се преборя с моето от сега. Сутрин си хапва добре, но на обяд хапва 2 лъжички и после като стисне устата (аз се шегувам като кокошо дупе), нищо не може да му пъхнеш. Само го забаламосвам да си отвори устата (я да каве нещо или да се изхили) и му бутвам лъжицата. Сега чак се изхитри и се смее със затворена уста, стиска и стиска  ooooh! Явно не му харесва кухнята, защото на мандарини или бисквитка каква уста отваря....А ако му стискам ръцете пък реве и крещи и пак не иска да яде. Надявам се да е от зъб, а не капризи:) Ще си проличи скоро.
Дони, мерси за шейните. Май са още малки за шейни, не мога да си го предствя как ще седи кротко и аз ще го бутам.

# 609
ей, четох четох, добре че нямах време да пиша, но откровено да ви кажа спора от последните 3-4 страници ме отврати  Sick

Таис, какви ски бе жена  Mr. Green
Еспа, ние сме тук на бъдни вечер, сестра ми ще работи до късно и заради нея ще останем в сф да празнуваме. на коледа - при баба и родителите ми. за рд на спас още не знам. за нова година - в сф. но планове много не правя, само да сме здрави да може спокойно да празнуваме.
Дони, туй твоя мъж ли е, много различен изглежда, отива му  Heart Eyes
Нането  Hug има такива дни, радвай се че не ти се случва често.
Моник  Hug ще се нагласите.
Бейбиблу, препоръчвам тази - http://www.sportdepot.bg/products/winter-sports/sheini/sheini/2221-sheina , с коланче е, ние си я ползваме и вкъщи, голяма игра пада  Mr. Green
Биляна, страхотна питка, как направи крачетата ? (поправям се, сега прочетох как си ги направила, страхотно хрумване)
Мини, все се каня да те питам, къде се намират боите за сладки в метро ? не ги открих предния път като ходихме. миналата година си купих формички, тази - бои, току виж взема, че се престраша да направя Simple Smile

и да се похваля - днес си позволих скъп подарък, купих си страхотно палто, мъжа ми каза взимаме го - за новата работа!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:33 от Данче

# 610
Пепче, мерси за отговора. Абе ние ще я заведем да видим какво е положението и разбира се ако е удачно ще останем да се разведрим малко, че сега в това време излизанията ни са доста ограничени, основно с колата и до някой магазин да пазаруваме.

Моник, и аз като другите съм на мнение, че мед преди годинката не е удачно да се дава. но пък едва ли нещо му е станало на Преслав. да ви кажа и на мен като бебе са ми давали мед от крехка кърмаческа възраст - ей така върху биберона, да ми е сладко и да си спинкам  Mr. Green. Е нищо ми няма - нито алергии, нито каквото и друго да било, но аз съм категорично против - все пак е доста силен алерген.

Дони, честита прическа на Гого. И мен мъж ми и баща ми ме карат да подстрижа дългия бретон на Александрина, ама аз удържам фронта - как така без опашлета, ластичета и фибки ще е на мама момичето  Wink

Таис, ние ще ходим на ски определено. Живот и здраве целия януари, че може и февруари сме на Разлог и обезателно ще се качим Тодорка и Томба. За бебка ще вземем шейна, баща й да пуска белите писти, аз ще си пия чайчето с коняче на чайната  Drunk finger

За празниците - ще сме в къщи и на двата празника с детето, с най-близките хора. Имахме предложение да ходим на Катарино, много изгоден пакет за НГ, но искаме да сме с детето.

Данче, честита нова придобивка. Със здраве да си го носиш.

Кокосче, а снимки на Вики и компания няма ли  Crossing Arms

П.П. Лорини, и аз мисля, че изказването на Аня Пенчева по повод Бакалова и детето й беше крайно неудачно и не намирам логика в него.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 00:03 от elli_g

# 611
 Биляна, някъде повече да я побъркваме ЛилитУ? Тя си оди побъркана.

Коприво, как можа бе, това беше тайна... между нас... ти ме предаде. Реееееееееееееев! Да... Освен това му израстна косата, вече не се личи... много. На Ани колко и порасна косата от тогава?  Twisted Evil Не ти отива на годините така да предаваш така съседките си, от де у тебе това желание за предателство... Хлип. Няма вече да пиша тук!  Crazy

След заплахата, за всеобщо разочарование пак пиша:
Лорини, въпреки че не гледам риалити шоуто и съответно не черпя от извора на мъдростта, ти благодаря, че ме обяви за гениална. Имах подозрения в тази насока, но сега с това неревливо бебе мое и твоето обяснение на този феномен, разбирам, че съм в мен спи един гений... и все по-дълбоко заспива. За това, и за нетленната ти красота на, дръж, заповядай   bouquet

И аз празнувам, понеже е празник ви ощастливявам с тъпотиите си (поради, което Копривата ме тормози, това я активира).  bowuu

Този нов псевдоним ми го измисли Кокосът, понеже първите пет букви от клавиатурата затрудняваха НЯКОЙ (Пепи, нали не си мислеше, че няма да ти върна жеста) и понеже най-пълно описва крехката ми душевност.

Я да видим дали мога да бъда полезна:
 - мед не съм давала
 - млякото - НАН3
 - празниците (кои по-точно?) - дома (за съжаление)
 - много ми се ходи на ски и скоро ще си начеша крастата и някое друго борче, щото и има нови ски.  Sunglasses

Слуховете за тайни чатове са напълно неверни.  Mr. Green Няма нищо тайно в тия чатове.

# 612
Дзверила, ти си голямо гъзе бе...нови ски. Аз с моя стар Росиньол(минути за реклама) ще те издухам като куцо пиле домат, но първо ще вкарам  един юнашки чай за кураж. Знаеш ли от какво го правят? Не знаеш...ето, да  знаеш
1 част чай, 1 част ром, ч част коняк и няколко лимона Crazy  Mr. Green
Един такъв и черната е моя!

Аница е красавица и без коса и върти сина ти на малкия си пръст

# 613
Никога досега не съм се включвала в спорове, но и аз се отвратих от последния...Тъкмо да се включа и видях какво са писали Ангелчето и Сиси!   bouquet от мен  Hug
Лорини, Ирко, Дони, Бубче, Биляна много сладки снимки Hug
Моник, гуш за теб и Преслав  Hug
Коприво, ужасТна, ще ме откажеш да правя торти  Naughty Как ти идват наум тези красоти...А с тези торти и ако си търсиш още деца, може и на мен да станеш майка (има няма 3-4 години да ни е разликата, но на кой му правят впечатление тези неща щом има торта  Hug)

# 614
Бързо да наваксвам: честити празници на всички, които съм пропуснала! newsm51
Кокос, да ти е жив и здрав едногодишния мъж! Много идейна торта newsm10

Ние сме с гости от БГ-то, къщата е пълна, лудницата също, но малката е много доволна, че й се обръща внимание от много хора.
Резервирахме маса в един пъб, по който си падаме и тримата и ще се събираме там една тумба от 10-15 човека за рождения ден  на лигличка. Сега пиша покани, правя колажи...голямо вълнение, голямо нещо...

Еспа, много ми харесват мебелите, стилни и практични! Сами ще е момче с добър вкус!

За млякото- взех си на Хип от тройката. Не знам кога ще почвам да го давам, но нека да го има в шкафа. И като го купих, изведнъж много ми се прикърми. Дано има по-голям срок на годност!

За празниците- Коледа в приятели, Нова Година  пред телевизора- това е Планът понастоящем.

За меда- не съм давала, но някой ден, като ми кефне ще й дам да си близне.

Друго май нямаше...айде лека...

Общи условия

Активация на акаунт