Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 898
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Пфууу, че нямам пожарогасител под ръка  ooooh!, от онзи ден съм се зарекла преди да вляза във форума задължително да е до мен за всеки случай, ама ей на - пак неподготвена сядам  ooooh! Mr. Green.
Копривче, успокой се и ти!  Hug Събрали сме се за добро, а не да се караме.

И аз апелирам най-добронамерено към укротяване на страстите  Naughty Thinking Mr. Green. Пепи, ние с теб като някои медиатори тука, все да има мир и любов  Mr. Green Laughing.

Айде сега малко да се " полигавя"   Wink - Пепче, айде чакаме да се похвалиш с първото зъбче на пухчето Анастасия  Hug. Блазя ти че си безциклена, аз днес за пореден път цъфнах, пфуу .

Сега пък да поспамя малко като сте почнали - Пепче  Laughing Mr. Green ( сигурно вече ще ме баннат  Sick) - ходили ли сте в " Трите диванета" с Настюхата? Дали става за толкова малки деца. Иска ми се да я водя, но не знам дали е удачен вариант. пък вие нали наблизо живеете, а и Гого сигурно го водите там, та да те питам.

Айде изгонихте Накри - на победителите честито.

# 586
Момичета, не ви ли омръзна да се заяждате и да спорите?
Защото на мен ми омързна да чета караници, скандали, кой е по-по-по-най по остроумие, образование и интелект.
То вярно са казали хората, че като събереш много жени на едно място, скандалът няма да закъснее. Mr. Green Ама не е много трудно (надявам се поне), да сме по-толерантни една към друга и да се държим възпитано. Айде стига толкоз, че прекалих и аз

Честита единайста медечинка на Йоана, Габриела и Карина

Ягодке, страхотни са ти станали мъфините, доядохами се и на мен
Ирко, много сладки бонбони имаш
Лорини, Катерина много е пораснала
Предлагам за разведряване на темата да сложим малко снимки на прекрасните си деца.
И да питам – как планирате да прекарате празниците? Чудя се дали да идем някъде, с детето или без или да заложим на домашни развлечения.

Хубава вечер  bouquet

# 587
Цитат
Олеееееее, Накри, не се захващай.. Копривата много пари   И тук много я обичаме всички, да знаеш. И ако те е страх да слагаш снимки в нета - ми махни ги бе, то лесно става. Абе всъщност не знам какво коментирам и защо го коментирам   много се обърках вече   Само още нещо - Лилии, много добре изглеждаш за възрастта си  . А вампирски зъби пробвала ли си? Много ще ти ходят, да знаеш  

[b]Сиси[/b],  Joy    bouquet  казвала ли съм ти, че те обичам! Ако не, сега правя публично признанието  Heart Eyes Стилът ти е единствен и неповторим!
Снощи май бях единствената представителка на нашата отчетна на "всефорумския" купон, но ще разказвам после, че съм доста омаломощена  Crazy 
Еспа, благодаля ти  Hug! На мен отдавна ми омръзна, все пак и моето търпение също има граници, и момичета, моля предварително да ме извините за офф-а и за това, че за първи път ще си позволя да бъда по рязка!  
Накри, бих ти препоръчала да се решиш най-накрая дали ще пишеш или не и да спреш с това "фръцкане", далеч не си първата, , която ни заплашва, че ще ни лиши от присъствието си, а и явно добре са те подковали на лични други, които се възприемат централно-вселенно разположени.  Досега не исках да се намесвам, изчаках около 3 седмици да започнеш да пишеш правилно четирибуквения ник на една от най-толерантните ни, тактични и уважавани съфорумки,  да се усетиш, че форумът не е ученически лексикон и да спреш да ни атакуваш с огромни постери с абсолютно всеки свой пост. В този форум има правила, достъпно написани и важащи за абсолютно всички! Едно от тях е и неуместността да тормозиш дългогодишни и уважавани съфорумки на лични, при това със стил,който коренно се отличава от публичните ти постове!  Клишето да се позоваваш на злоба и възраст не е извинение за интелектуални дефицити. Всички сме били, а някои и са на 20 години, какво извинява или какво определя това? Много сладко момиче си, но най-учтиво те моля да престанеш да опитваш да ангажираш интереса на всички ни! Невъзможно е да бъдеш харесвана от всички! Винаги ще има хора, на които допадаш и други, които не те възприемат.
Относно Лорини, мога само да кажа, че познавайки я лично, не смятам, че тя има нужда да й бъде адвокатствано по един псевдо-наивен и нескопосан начин.  Ако прецени и има нужда, тя ще го направи по своеобразен начин и с подобаващ стил, независимо дали опонентът й е конкреткен индивид или дружинка "Мафинка". bouquet

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 20:35 от Angelviolet

# 588
  • Варна
Цитат на: pepi_slanchogledche
Момичета, хайде стига  box tantrum bash #Sniper Пускайте косите! Не е хубаво толкова тежки думи. Форумът е за разтоварване

Абе, то и това разтоварва. Аз хубаво се посмях. Просто не знам, как от едно нищо и става кавгата. Прекалено лесно се обиждате.

Еспа - ние ще сме си вкъщи.

# 589
Нямам време да чета всичко, но от последните постове разбирам, че пак е станало интересно..... После обаче ще отделя време да се светна по въпроса....
Днес правихме прощъпулник на Георги! Тази сутрин започна да прави повече от 5-6 крачки към мен или баба си... Hug Сигурно ще е много умен Гого - хвана книжката! bowuu
Най-накрая си налях винце...Така ми се беше допило след разговорите тук Crazy Може да не пие моя мъж, ама мерлото му е страхотно! Party Ха наздраве! lovekiss

# 590
Аууу, Зари, не си ми се обяснявала в любов преди  Flutter. И за да си легнеш спокойно тази нощ, ще ти кажа, че и аз те обичам  Flutter Хайде разкажи сега за купона, на мен много ми се ходи на такива събития, ама напоследък все болести са ми в главата и не мога да се отърся нещо. Ноооооо като мине всичко почвам да си връщам старото купонджийско Аз  bowuu

Биляна, бързо! Искам ноу-хау за крачетата на питката!!! Много ме впечатлиха! Браво на Георги, че е взел книжката, дано прочете и пари за мама и тате как да изкара  Mr. Green  Hug

За виното - някой беше споменал мавруда на Асеновград... мммм - и на мен ми е любимо сред червените вина.. Ох, ще взема и аз да пийна пак  newsm53

Еспа, ние на Коледа сме пак в Бургаско - гъз път да види  Laughing. Ама ще сме там с нашите и със свекърите, тарапана да става. Аз по Коледа съм свикнала да сме 100 човека рода и ми е много приятно да е така, ако сме само тримата не мисля, че ще възприема както си знам празника. И все пак сме вкъщи де, няма да миткаме по заведения и разни тем подобни. А Нова година...  newsm78 хич и не съм я мислила, най-вероятно ще сме си вкъщи, у Софето тоз път, че нали скоро след това имам рожденик и трябва къщата да стягам  Heart Eyes.

# 591
Накри не спирай, МОЛЯ ТЕ!!!!!!! нека си пишат...явно им е доста безинтересен живота, щом след десет поста и теб почнаха...ама кво ти пука...има хора, които ти се радват...ако толкова ги дразниш да не четат и твоите постове, както ги призовах да не четат и моите...е явно сме интересни щом ни четат...ти си тук едва от месец, имаш 20-30 публикации, а се захванаха с теб защото реши да си кажеш мнението...давай смело...а си направим и ние ОТБОР ЧЕРЕШКА...можеше и ягодка, ама тя е заета...

за интелекта, годините и възпитанието...нали знаете мили мои...това си личи по децата ни...Аня Пенчева много точно го каза на Ивайла Бакалова във Вип Брадър...че нейната дъщеря много плаче...еми гледайте си децата... сега, ако някой се познае тук или по-горе да не се сърди на мен...все пак виждате себе си...

айде останете си със здраве...

Еспа
, Усмихнатото, Пепи, Елии останалите които запазиха мълчание май са единствените във форума напослеък, които показаха възпитание, интелект и образование...

за пълния и непълния член и правописа...никаква ме няма...така е на мен ми е в повече красотата, вижте от интелекта и характера ми е взето повечко...и за да не ме забравите, ето да се сетите колко прекрасна бременна бях...
[/color]

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 21:56 от lorini

# 592
Тука стана като в "Кой е по-по-най" ...... ние си знаем де. Само дето там са по-сладки героите.

# 593
УсмихнатотоHug
Ако пробвам с вампирски зъби сватята ще ме сдъвче, че зорлем се загрозявам...

Биляна, честити ходещи крачета, питката е убиец!

Еспа
, ние сме си у дома, още не знам и кога ще работи и кога ще почива Митко, но така или иначе с 2 деца, едното бебе...няма къде да ходим. Може обаче да си спретнем едно джамбуре на Нова година у дома, с приятели  Grinning, само да сме здрави. На Коледа, семейно.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 22:04 от доня КОПРИВА

# 594
  • София
http://www.vbox7.com/play:41b41d3e - По темата, за да съм възпитана  Rolling Eyes

На Бъдни вечер сме у свеки, на Коледа у нас(пак със свеки, че имаме именяци) На Нова година - в кумовете.

# 595
  • София
Лелеееееееее, не знам какво става, защото сега влизам Embarassed, ама надушвам разгорещени страсти. Защо така бе, сладури Naughty
Ама хич не ми се нрави тази обстановка SunglassesВъобще не мога да разбера за какво е всичко, защото трябва да изчета има няма 20 страници, ама каквото и да е станало, не ми допада посоката, в която се развиват нещата ooooh!
Само чакахте да се махна за седмица и какви сте ги сътворили само Confused
Аз първо искам да поздравя всички, които вече навършиха цяла годинка Hug Hug Hugи да пожелая много здраве и радост на малките юнаци и техните родители  bouquet
Много нещо съм изпуснала и не знам, откъде да започна.
Искам да се похваля, че Преслав вече не е кърмаче Laughing и съответно, аз не съм кърмачка Grinning GrinningНе беше много леко, но познайте за кого ShockedАко си милсите, че Преслав го изжива тежко-не сте познали. С два дена рев позабрави мамината ц--а SunglassesПри мен се получи неприятно, защото гърдата ми (нали само от едната си папакаше момчето) взе много да  боли и много да се пълни. Хич не исках да стигам до хапчета, но се наложи. Цедене, зеле, хапове ooooh!Болки страшни. На няколко пъти исках да продължа да кърмя, само и само да не се подлагам на тези мъки. Но реших, че трябва да стане изведнъж. Само не бях педвидила колко много мляко съм имала #CrazyПърво ми изписаха Бромокриптин, но от него много започна да ми се гади и го замених с Достинекс, като последният определено ми понесе по-добре. Трябваше да мина с 2 хапчета (продават се по 2 или по Sunglasses, но след като ги изпих, се оказа, че не са достатъчни и повторих с още 2. Слава Богу вече всичко  е наред.
Добрата новина е, че Преслав вече пие от беберон, но за малко да се дехидратира горкичкия. Взе да премрежва погледа една сутрин, а дотогава отказваше твърдо да пие от биберон. Добре, че таткото се сети, и веднага му направихме водичка с мед и милинкото така излочи за първи път цяло шише и грейна.
Обаче сега не знам с какво мялко да го храня малкия. Педи каза, че няма много смисъл от АМ и ме посъветва да давам кисело мляко, което "след два-три дена прокисва". Опитах да му дам домашно кисело мляко-тцъ. Опитах и с АМ-тцъ и тцъ Rolling Eyes
Единственото, което пие с удоволствие е вода с мед. Може ли според вас да му стане нещо от меда?!Слагам по една ч.л. на 200мл. Всичко изпива и така заспива newsm78 Сега ще пробвам с друго АМ, защото май се изсилих и взех 1 плюс. Моля ви да ме посъветвате, за каква възраст да купя newsm78 newsm78
Пропуснах да кажа, че вече твърдо спим тримата на едно легло. Пак се буди през нощта, но вече е само за биберона и много бързо заспива-смятам, че е гоям успех Hug
Леле, извинявайте за дългия пост, ама за голямото отсъствие ми се полага Blush
Бъдете здрави, усмихнати и за малко да забравя-Честит първи?! сняг  bouquet  bouquet

# 596
  • Варна.....
Ok победихте и аз излизам от форума/както направихте с много други моми4ета/.Целият си е ваш Wink
И няма да си играеш с нас??? Mr. Green

Другите глупости написани, дори и от хора от които не го очаквах,  няма да ги коментирам.
А за призниците- ами на Бъдни вечер сме у нашите- идва Дядо Коледа, носи няколко чувала с подаръциии, весело е.
На Коледа ще трябва до свекърите да се замъкнем, но един ден се трае.
Нова Година- вероятно у дома с приятели и деца, деца, деца.... Не знам дали е само при мен, но не ми оставят децата и да сме по купони без тях (само понякога да ги гледа баща им  Mr. Green)
Кажете ще ходите ли на ски? Че на мен все това ми е в главата- миналага година по обективни причини пропуснахме, но тази.... С бебо и баба съм го замислила (за вълка и агнето да сте чували? Heart Eyes) И ако ми препоръчате хотел на писта цена няма да имате.
monicк едва ли ще му стане стане от меда, щом вече си му давала, но пък дали е достатъчно хранително?Все пак са малки и имат нужда от мляко. Алекс така не искаше никакво АМ и го хранех с кис. мляко със захар.
Биляна, бързо да бяга и само по радисти да ходи   bouquet

# 597
Моник, много ме шокира с този мед  Shocked Малък е за мед. За млеката ( аз нали съм още кърмачка) не мога да те посъветвам, може би трябва да пробваш най- различни  newsm78, все ще хареса някое.
Билянче, много е хубава питката. Ти ли я направи?
И за Коледа, и за Нова година ще сме си вкъщи.
Ели, още не съм я водила Настюхата в " Трите...". Тя нали не може още и да пълзи, та мисля, че няма да й е интересно. Може да не съм права  newsm78, но все още не си я представям там, а и обикновено има по- големи деца, които не са много внимателни с малките.

# 598
  • София
Прясна, та чак пари - моя подстриган малък мъж

Моник,
че е малък, малък е....ама някакви си дни до годинката Wink Щом не е показал реакция - значи опасност няма. Ти си дала малко количество. Васи на Алекс не искаше мляко с биба и се оказа, че пие от чаша - пробвай и ти Thinking

# 599
Моник, до колкото знам не се препоръчва даване на мед до 1 год., защото може да предизвика ботулизъм. При всички положения според  мен, задължително и  необходимо е да се дава някакъв вид мляко - или АМ, или кисело. Може малко да го подслаждаш със захар(което също не е желателно). Над 6 мес. АМ. Някои са над 9. След като навърши 1 год. може да премине към прясно мляко. Пробвай да даваш от чаша, или с лъжичка. Успех!

За Коледа - друг ден, че днес не ми е вече коледно...

Общи условия

Активация на акаунт