Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 905
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!

Сиси, много сладурско съчинение. Толкова е забавно и интересно как тече мисълта на децата, прескача, лети от тема на тема. Детската фантазия е направо необятна.

За килата свате - и аз имам да свалям още 5-6, които са се настанили комфортно около коремче, дупе и бузки  Mr. Greenи не щат да се махат и това е.  Аз кило и половина свалих за 2 седмици покрай активните ни разходки края на ноември. Правехме такива обиколки из града, обаче сега с това стоене в къщи, пък и от скука всеки ден правя нещо сладко или мазничко - баници, та ще ги наваксам не ами и горница. Ама здраве да е. И аз се успокоявам с кърменето, ама май няма нищо общо със завидния ми апетит. Една приятелка има близначки на 9 месеца, изключително на кърма и двете, обаче е толкова слаба, май по-слаба от преди да забременее. Та май кърменето поне за мен е оправдание за това да си хапвам порядъчно  Mr. Green

# 571
Нат, на Накри не съм се скарала, а въпросът ти е риторичен. Като е нова и не знае и не е наясно с взаимоотношенията тук да не прави квалификации иначе рискува да се изкаже неподготвена, както и стана всъщност.

За благотворителния маскарад, няма да има тази година, а предполагам и занапред що се отнася до мен. Лични проблеми и невъзможност да се захвана и с това, отново, а и мацката, с която ги правехме нещата също няма възможност. Жалко, добра работа вършехме, но всичко с времето си.

Еспа, забравих да ти кажа, че много ми харесват мебелите на Сами, като за голям човек, поздравления за избора.

Накри, ако мерим  умствения си капацитет, да, бих могла и майка да съм ти, но слава богу, че не съм. Както каза художествения ръководител на дружина Малина
Цитат
мммда... има описани подобни случаи хихихихихи но в Индия
и не може да им се вярва, понеже те и без това не могат да броят  Crazy

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 17:41 от доня КОПРИВА

# 572
Аз говорех за годините че може да си ми майка. Wink И продължаваш с обидите извинявай, но си просто много много невъзпитана... Sad Не ми се струва че аз съм си позволила да те обидя по някакъв начин, но сега вече не издържах.

# 573
Именно, и аз за това говоря...но както вече казах, не ти стига много за да го проумееш дори, това за което аз ти говоря, а коментар от теб за възпитанието си не приемам защото нито си ми на годините, нито на нивото, нито ме знаеш и познаваш.
Остани си със здраве, имаш чудесно дете, но ти трябва още доста хляб да изядеш...
Всичко с времето си, може и да се научиш някой ден!

# 574
  • софия
Тъй като темата пак се нагорещява,аз ще се пробвам да я разведря с малко снимков материал

Честит рожден ден на Вики !!!
извинявам се за голямото закъснение

# 575
Не знам какво да кажа щом човек е способен да прави толкова тежки обиди заради нищо представете си ако го обида наистина. За мен това не е нормално.Мен ме би било страх да публикувам снимки на детето си след като виждам колко злоба има тук и това което се чува по телевизията /колко ненормални хора има по света/.

# 576
Накри, когато използваш повторение на думи, следва да сложиш запетая между тях. Пример: "много, много невъзпитана". Но....това е за напреднали, явно.

А на колко години мислиш, че е Донята, та може да ти е майка? Или ти си на 15 и тя те е родила на 15? И ако е така младостта предполага уважение...

А за снимките....по-добре недей да слагаш, защото явно тук битува мнението, че всички, които директно изразяват несъгласие с нещо, вместо да се лигавят ежедневно, са ВЕЩИЦИ. И по цял ден варим нокти от кукумявка...

# 577
Вчера не съм влизала, че таткото нали в събота не е на работа, а баткото не е на градина и малко с тях да се позанимавам  Grinning
Някои доста са спамили  Laughing  Laughing  Naughty
Буболече мече, много е пухкава малката красавица! Да ти е жива и здрава!
Усмихнатото, мога да ти обясня за члена  Laughing, много е лесно.  Naughty Но този път на лични, че преди виж какво последва.
Лорини, много сте сладки и тримата.
Златното Мери, хубаво, че пак се разписа  Hug
Ирко, много са ти сладки момиченцата! Какви очи има малката кукла   Heart Eyes

Не знам какво имаш предвид и не знам знам защо ме обиждаш./още повече  не го очаквах от интелигентна жена като теб доня КОПРИВА, която спокойно може да ми бъде майка
 Shocked Е чак пък майка  Rolling Eyes
Накри, не ги вземай толкова навътре нещата. Аз , както писах, в началото много се връзвах на някои.
Копривче, успокой се и ти!  Hug Събрали сме се за добро, а не да се караме.
И да ви кажа Настюхата май скоро ще излезе от групата на беззъбите. Първият зъб е на път  Grinning  Аз обаче съм още при безциклените  Laughing

# 578
Не знам какво да кажа щом човек е способен да прави толкова тежки обиди заради нищо представете си ако го обида наистина

Знаиш ква става зла, мани, мани, веднъж се заядох се нея и сега ми се налага през ден да давам на щерка й да ми бие преКрасното сине. Мани, не се занимавай.  Twisted Evil И да знаеш, активира се от хорската тъпота. А си направил или казал нещо тъпо, а се е превърнала в "заразно зло". Препоръка от жертва към жертва, крий си тъпотията, ако не можеш крий се ти.  Twisted Evil Аз не мога и така си страдам...

Мамо Дониииии, искам шоколадче!  smile3541

ПС: Лоринче, видя ли, че за теб нищо не казах. Пфу ся казах... либов ще да е това, да знаеш.

Пепи, е сега, на НЯКОИ ли ще говорим вече. Няма да те играя вече.

# 579
Няма ли да викнете и някоя друга приятелка групичката още не е пълна. Wink Сега разбирам, че тази час от форума е на една групичка от майки,които не позволяват на новодошлите да изразяват мнения.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:02 от nakri

# 580
Няма ли да викнете и някоя друга приятелка групи4ката още не е пълна. Wink
Приятелските кръгове - НА ПРОКУРОР. Няма място за тях, ние се борим с корупцията.  Mr. Green

Баси, такъв спамър кат мене нема.  Crazy

# 581
Не можеш да си представиш какво е да имаш подкрепата на мнооооогоооо здравомислещи, образовани и не толкова млади приятелки Mr. Green

# 582

Пепи, е сега, на НЯКОИ ли ще говорим вече. Няма да те играя вече.
Приеми моите извинения!  smile3521 Ти определено се отличаваш от " някои", ти си НЯКОЙ  Mr. Green coolcool
Момичета, хайде стига  box tantrum bash #Sniper Пускайте косите! Не е хубаво толкова тежки думи. Форумът е за разтоварване , а не за  smile3511

Баси, такъв спамър кат мене нема.  Crazy
  smile3521 newsm24 newsm62

# 583
Олеееееее, Накри, не се захващай.. Копривата много пари  Mr. Green И тук много я обичаме всички, да знаеш. И ако те е страх да слагаш снимки в нета - ми махни ги бе, то лесно става. Абе всъщност не знам какво коментирам и защо го коментирам  Laughing много се обърках вече  Laughing Само още нещо - Лилии, много добре изглеждаш за възрастта си  Laughing. А вампирски зъби пробвала ли си? Много ще ти ходят, да знаеш  smile3521

Пепи, аз члена вече съм го усвоила напълно  bowuu  Joy Само отбелязах, че ми е бил труден. Е, правя грешки все още, ама то е щото не се замислям, а както вече споменах - труден ми е и е нужно замисляне. И дано по-неусетно излезе първият зъб на Настюхата!  Grinning

# 584
Ok победихте и аз излизам от форума/както направихте с много други моми4ета/.Целият си е ваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт