Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 909
  • 723
  •   1
Отговори
# 555

Леле Нането, откъде го изкопа този страхотен магазин... полудЕх... #Crazy Както мислех да не купувам кой знае какво за Коледа, сега... горките ми парици от майчинството Mr. Green

И добре, че чак днес прочетох как сте пиянствали вчера, така ми се допи... ама не можеше от сутринта... но довечера ще наваксам Mr. Green  Mr. Green

# 556
Честита единайста месечинка на Ивайло и Алексей
Честит имен ден  на всички, които го празнуват!
Благодаря ви за милите думи за Шушонската стая. Ние я избрахме, най-вече защото леглото става на го лямо с две приставки и по този начин с тези мебели сме го уредили малчо, до дет се зажени и му трябва спалня вече. Ама нея той сам ще си я купува Laughing
Ето и снимка на гордия собственик

ЯгодкеБиляна, благодаря ви Hug
Амелия, радвам се че се разписа, беше ми домъчняло за теб. Браво за ученето и за добрите резултати от изпитите. Да не забравиш да се похвалиш, като излезе резултата о математиката. Какво се записа да учиш, ако не е тайна. Дай малко снимки на Рая да и се полюбуваме
Ягодке, ще я изяма Ивка-усмивка
Ралче, честито столче.
Златна Мери, и за теб се бях затъжила. Много ти е готни аватара.
Мини, по-добре ли си днес?
Ванила, доколкото съм чела до три  годинки млечние продукти трябва да са минимум 500 мл в които се включват сирене, кис мляко, кърма, АМ и т.н
Бърборанче, мини пиците са върховни. Crazy
Ели, честити придобивки
Биляна, много карсиви сини очи има Гогата
Усмихнато, аз малко късно, ама да се включа, нищо няма да им стане на белтъците – ама ти сигурно вече си разбрала. Дай сега насам по една палачинка, че ми потекоха лигите  chef
Алекс, Вас имного пораснал

Отивам да давам елда с банан и да допека едни рогалах, които правя и после пак  bouquet

# 557
Ето я моята принцеска Simple Smile Малко се забавих със снимките, извинете Simple Smile http://bubolechkamechka.snimka.bg/baby/preslava-na-4-meseca.447448.16133332.big
Целувки на всички от нас! И няма да ви изпускам от очи! Simple Smile Весели и прекрасни празници ви желая! И честити първи рождени дни, малки слънчица!  Hug

# 558
Буболече, много е сладка. пу пу пу. Да е жива и здрава
merrygold, Тони вече ходи. Мн е сладък.
Определено се заиграва сам. Не е като сестра си. Даже като ги затворя двамата в детската стая имам спокойствие известно време. Игрите ни са от рода да танцуваме с пеещите играчки, да си подаваме топката, да говорим с тати по телефона. Да се гоним или той да ми се крие и най-забавната за него да увеличава и намалява осветлението в стаите (ключовете ни са такива). Опитвам се да го науча къде е лампата, но без успех. Но виж при свеки знае къде е кучето тик-так и там мн си харесва един кукуригащ петел. Който си го иска като казва нещо наподобяващо на прочистване на гърлото на възрастен човек.
Малко офффф - излизах целия апартамент и сега съм мортоз

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 16:53 от Evjeni

# 559
Бубулече, малката буболечка е същинска прелест. Да ти е жива и здрава! Прекрасни празници и на вас!
Златно Мери, преди време също питах за игри с децата. Намерих това - има много интресени игри подходящи по седмици за децата
http://www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/
Сами много се забавлява да го гоня пълзейки и да го хващам, даже се оглежда колко съм далеч, да се крия и да му казвам бау, да си търкаляме топка, да ми носи различни предмети, които поискам

# 560
мацки, от вас разбирам за именния ден на Дари. Срам. newsm78 Embarassed
Благодаря за пожеланията.  bouquet

# 561
Честито на всички празнуващи днес по всякакви поводи!

Ели, не се крия, бе. Просто така излезе снимката. Аз пък си мислех, че ще оцените фотографските ми способности  Crossing Arms Laughing. Нямам скорошна, на която да изглеждам добре - все съм си 100 кила. Като отслабна, може и да публикувам някоя. Laughing
Еспа, много сладък Шушонът!

А ето и да ви почерпя с шоколадовите мъфини на Еспа  Hug:

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:22 от yagodka

# 562
привет...викам да драсна някой ред, че много слаба активноста...даже не би могло и активност да се нарече...ама сигурно сте се скътали някъде, я с пинотаж, я с мерло...
ние днес бяхме на разходка и за всичките ни фенове ето малко материал и от нашето прекрасно семейство...ягодка и сто кила да бях пак щях да си публикувам снимка...к'вато съм самовлюбена  Mr. Green ...
отново с цикламено Simple SmileSimple SmileSimple Smile

и с прекрасния си баща Simple SmileSimple SmileSimple Smile

и тримата заедно...

айде стига толкова от мен, че имам да уча - правопис, краснопис, многотичия, запетайки, пък и разни вина да разучавам...абе ружинката дайте някоя нова задачка...
nakri къде се загуби  Hug Hug Hug

# 563
Лориниии, разкошни снимки  Hug Hug Hug! Много сте готини и тримата. Катерина е малко бижу, Коко е пич, а ти си цикламената принцеса  Heart Eyes Hug!
Я да ти поставя аз една задача щом пък толкова скучаеш - пълен и непълен член  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Много обстойно да го изучиш, че после ще те изпитвам  Naughty Naughty Naughty.

Ягодка, Ивка е намерила много удобен начин за спане. Трябва да го покажа на моята буба, може пък вечер да заспива по-рано така  Laughing.

Еспа, Сами колко е сериозен и наистина изглежда горд от новите придобивки.

Буболече, малката Преслава е много сладка, изписана и чаровна  Hug. Пупу, по - често ни показвай мъничето, че то нашите отхвръкнаха и вече са големи дечица, а твоето бонбонче още е бебешоче.

# 564
  • Варна
Еее, порадвахме се на сняг и ние във Варна:) И понеже не ставаше за разходка навън /бяхме се запътили, ама егати вятъра/, та отидохме в детски кът. Ходили ли сте? Елия пощуря от кеф. То едно такова с мека настилка и вървя, та вървя. Имаше много малко деца - 3-4, което идеално ме утройва, а момичето каза, че през седмицата са съвсем малко.

# 565
Добро утро!

Варненки се порадваха, пък софиянки пак останахме без сняг  Crossing Arms. И аз искам пък! От къде да си поръчам?  Laughing

Лорини, много сте хубави, а ти изглеждаш много добре. Аз не бих се облякла вече така, то едни телеса, едни чудесии от мен  Sick  Sad Но се надявам, че като спрем кърменето, ще отслабна. Което значи, че има да съм слон още бая време  Mr. Green

Свате, туй пълен и непълен член ми беше най-голямата мъка, да знаеш. С всичко останало съм го карала на нюх, никакви правила не съм учила, но за пълния член трябваше, просто не вдявах иначе как трябва да е  Whistling.

Буболече, малката е много сладка, каква е дебеличка  Grinning И направо не мога да си представя, че и нашите са били такива. Навестявай ни от време на време с някоя снимчица, че е хубаво да следим как расте  Heart Eyes. Много  Hug и целвки и за двете ви!

Нане, страшотен е тоя бухалски сайт! Много ми харесаха нещата, жалко, че нямам какво да харча  Whistling.

И като споменахте бухал, ето ви една стара, но смешна писаница  Laughing:

Детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж

Темата му е да се опише птица или бозайник: "Птицата, за която ще пиша, е бухал. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата. Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са, за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие. Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист. Но пък когато въздухът е чист, можем да видим как прелита през ясното нощно небе бухала. Друго за бухала не знам"

# 566
Ееееех, Лорини, нито си ми на годините, а като гледам не си ми и на образованието, и на умствения багаж, че да можеш да ме засегнеш Mr. Green
Естествено, че ще си пишеш, когато поискаш, но ми е чудно защо все се включваш на поученията и проповедите...това да не е някаква характерна черта за психолозите?

Към всички останали - съжалявам, че разводних темата  bouquet

Малиии колко злоба...Предполагам че дори и не се познавате. Лорини даде просто един съвет.lorini малката е голяма сладурана. Laughing

Има и още повече миличка ,нали ти казах, тук са все образовани и учени  Mr. Green,и умници с "боксови круши".
Язък   за свестните мамите ,които наистина уважавам и влизам да ги чета само тях ,броят се на пръстите на едната ми ръка.
И въпрреки това дечицата са ви прекрасни ,на всичките. Heart Eyes

# 567
Накри,[/b] за пореден път се изказваш твърде неподготвена,но явно толкова си можеш!! тя Дони ти е казала това, което и аз бих ти казала затова няма да я повтарям.

Не знам какво имаш предвид и не знам знам защо ме обиждаш./още повече  не го очаквах от интелигентна жена като теб доня КОПРИВА, която спокойно може да ми бъде майка/ Rolling EyesТова което е казала Дони не ме обидило по никакъв начин, напротив това което пише тя ми е винаги от полза.Това е и което исках да кажа на Павлина.Аз нямам нищо против нея /дори не я познавам/, но не мога да разбера защо правите такива твърди обиди след като дори не се познаваме.На мен лично този форум ми е много приятен и най вече много много полезен.Повечето от момичетата ги чуствам като от моето семейство и мразя, когато виждам обиди, след като можем да си пишем полезни неща. Peace Вярвайте ми повече уважение и обич и светът ще е много по добър. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 13:12 от nakri

# 568
А бе момичета..... гледайте по философски на нещата. Я се усмихнете!

Усмихнато, смяла съм се със сълзи с това детско съчинение. Страхотно е
Лорини, страхотни снимки
Малко Оффф загубила съм си картридер четеца и не съм сваляла снимки от един тон време

# 569
Ей забравих да ви кажа за пицата. Laughing Картофите се режат като за чипс и се пекат заедно с пицата./ако ви харесва пица мога да ви дам много други рецепти /. Wink

Общи условия

Активация на акаунт