Вчера ходихме да снимаме маймунка за календарите, които ще са коледния ни подарък към бабите. Е, както предположих, не щя да се усмихне. Правихме се на маймуни с баща й, фотографката също й подвикваше: " Кари, Кари", но нашата само гледаше опулено. Поне не се разрева- и това е нещо. Аз на фотосесията си за годинката съм цялата червена и подпухнала от рев. Довечера ще ходим да вземем календарите и ще видим какво се е получило.
Ралче, страхотен аватар. Това от the Ring ли е? За киселото мляко: първия път дадох чисто около 4-5 чаени лъжички, после й го мешах с бисквити cici bebe или с пасиран банан за следобедна закуска, вместо каша. Не го харчи много, защото е кисело. Тези, които са по-приятни на вкус съдържат сухо мляко и не се препоръчват за бебета. Може тези, за които е споменала nakri да са по-хубави, но не съм купувала от тях.
Лорини, много е сладка Катерина.

Ели Г, не се притеснявай толкова за Вигантола. Едва ли е погълнала много малката. Може да не й даваш известно време за твое успокоение. Аз така правя като цръцна повече капки- прескачам няколко дни.
Дони, изгледах ти видеото от прощъпулника, но без звук, защото Кари спеше. Явно ще си имаш малък доктор.

Ягодка, мерси за рецептата! Купила съм 1 пакет и ще пробвам скоро.
И последно: днес ми пристигна столчето - Journey на Cangaroo. Аз подобно на Сладурчето / само, че тя гледаше да е по-широко/ се водих от това да е по-дълго, че кошницата й омаля на дължина.
И за любителките на мъфини, вижте какво открих и мисля да си поръчам:
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=179_180
Приятен ден, момичета! Сигурно у Kokonut кипи подготовка за утре. Нали Вики пораства..Признавам без бой, че рових в бременните ни теми от началото на януари 09..