Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 919
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Добър ден!
Вчера ходихме да снимаме маймунка за календарите, които ще са коледния ни подарък към бабите. Е, както предположих, не щя да се усмихне. Правихме се на маймуни с баща й, фотографката също й подвикваше: " Кари, Кари", но нашата само гледаше опулено. Поне не се разрева- и това е нещо. Аз на фотосесията си за годинката съм цялата червена и подпухнала от рев. Довечера ще ходим да вземем календарите и ще видим какво се е получило.
Ралче, страхотен аватар. Това от the Ring ли е? За киселото мляко: първия път дадох чисто около 4-5 чаени лъжички, после й го мешах с бисквити cici bebe или с пасиран банан за следобедна закуска, вместо каша. Не го харчи много, защото е кисело. Тези, които са по-приятни на вкус съдържат сухо мляко и не се препоръчват за бебета. Може тези, за които е споменала nakri да са по-хубави, но не съм купувала от тях.
Лорини, много е сладка Катерина.  Heart EyesТя без памперс ли е вече? И много хубава цикламена стена имате.
Ели Г, не се притеснявай толкова за Вигантола. Едва ли е погълнала много малката. Може да не й даваш известно време за твое успокоение. Аз така правя като цръцна повече капки- прескачам няколко дни.
Дони, изгледах ти видеото от прощъпулника, но без звук, защото Кари спеше. Явно ще си имаш малък доктор. Hug
Ягодка, мерси за рецептата! Купила съм 1 пакет и ще пробвам скоро.
И последно: днес ми пристигна столчето - Journey на Cangaroo. Аз подобно на Сладурчето / само, че тя гледаше да е по-широко/ се водих от това да е по-дълго, че кошницата й омаля на дължина.
И за любителките на мъфини, вижте какво открих и мисля да си поръчам:
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=179_180
Приятен ден, момичета! Сигурно у Kokonut кипи подготовка за утре. Нали Вики пораства..Признавам без бой, че рових в бременните ни теми от началото на януари 09..

# 421
  • Русе
 nbirthday на Рокси и Ирко!   bouquet   bigdance2  Gift  ura  costumed034
Вашите желания са мои пожелания!

# 422
Ееееех, Лорини, нито си ми на годините, а като гледам не си ми и на образованието, и на умствения багаж, че да можеш да ме засегнеш Mr. Green
Естествено, че ще си пишеш, когато поискаш, но ми е чудно защо все се включваш на поученията и проповедите...това да не е някаква характерна черта за психолозите?

Към всички останали - съжалявам, че разводних темата  bouquet

# 423
Честит рожден ден на Рокси и на Ирко! Да са здрави, щастливи и обичани!  newsm67

Лено, голям сладур твоят ходещ човек! Как обичам готвещи мъже! Heart Eyes Питката е чудна! Peace
Ванила, ти питаше за възглавницата - аз скоро няма да дам на Ивайла. Тя спи в чувал и заема най-различни(смешни) пози докато спи. Върти се из цялото легло, та възглавницата само ще й се пречка.
Доника, ми ти си само крака, а както видях и ц.ци, за какво ти е талия - всичко си имаш! Grinning Тиян много убедително го раздава с тия слушалки, даже и на вкус ги опита как са  Laughing. А свеки с тая брадва верно е допринесла за бързото тичане, видях го аз как тича - като торпедо! Laughing
Данинце, първата снимка ми стана втората любима(невероятна е, направо за аватар!), след онази, дето Йоанка е по коремче пред лаптопа(на около 3 мес.). Heart Eyes Но легенът определено е малък за Йоанка и куклата взети заедно.  Laughing
Ели, разбирам притеснението ти за вигантола. И аз като докторката ти мисля, че няма страшно! Ако не даваш 10-14 дни, всичко според мен ще е о.к. Peace
Пепи, благодарности и от мен за разяснението! Hug
Павлина, защо така рязко? Rolling Eyes

# 424
Ееееех, Лорини, нито си ми на годините, а като гледам не си ми и на образованието, и на умствения багаж, че да можеш да ме засегнеш Mr. Green
Естествено, че ще си пишеш, когато поискаш, но ми е чудно защо все се включваш на поученията и проповедите...това да не е някаква характерна черта за психолозите?

Към всички останали - съжалявам, че разводних темата  bouquet

Малиии колко злоба...Предполагам че дори и не се познавате. Лорини даде просто един съвет.lorini малката е голяма сладурана. Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 15:55 от nakri

# 425
Момичета, темата си върви, защо се карате?  Mr. Green Ако ще се надцакваме с образования - вадете дипломите сега  Mr. Green

Катерина е много сладка, а с тия гащи направо си прилича на голямо момиче вече  Heart Eyes

Ели, не се тормози, няма страшно - еднократно малко повече си й дала, ще се изчисти, не се притеснявай  Hug. Целувки за прекрасната ни снаха!  Heart Eyes

Лени, Виктор много прилича на теб! Много е сладък  Heart Eyes

Накри, за играчката - прецени си сама, мила.. Ето - Йоаната на Данинцето е много палава и пъргава и майка й каза, че ще обязди играчката веднага  Laughing. А Калоян например какъвто е съзерцателен тип, има да я оглежда, да я бута, да я рита... Ама докато се сети, че трябва да се язди...  ooooh! (отделно, че братовчедката има едно конче и съм го качвала 2-3 пъти - е нема такъв страх  ooooh!). Та всичко е до дете. Е, ако не му го вземете на Крис сега, ще му го вземете малко по-нататък Wink а пък ако го вземете и не го язди сега, ще го обязди по-нататък Wink Та все някога ще влезе в употреба  Laughing

Забравих нещо - имам неотворена кутия НАН ХА - 2ка. Някой ако я иска - да пише. Peace

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:13 от Усмихнатото

# 426
# 427
Защо ли само в нашата отчетна тема има такива караници и разправии?!? И само на мен ли ми се струва, че са инициирани от едни и същи лица ?!?
Между другото като сте тръгнали с уроците по правопис, не е ли най- добре да продължим с препинателните знаци ?!? С други думи, как се започва и завършва изречение.
Предлагам днес всички дружно да прочетем за точката и запетаята, а за утре да си оставим въпросителната и удивителната.
За по- напреднали: многоточие  Mr. Green
П.П. За другата седмица при успешно усвояване на материала, можем да продължим с абзаците  Whistling
Ето и линк, в който доста разбираемо е описано как се употребяват препинателните знаци в Българския език: http://www.motoforum-bg.com/index.php?topic=1494.msg10346
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:29 от bubchenceto

# 428
Lorini,   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Аз те харесвам и неграмотна  Wink
А за Катерина нямам думи, да си призная повече ми харесва от теб  Flutter

# 429
Момичета, много благодаря за хубавите думи за Вики и питката Hug. Сиси, теб специално  Hug, че рядко ми се случва някой да каже, че Вики прилича на мен  Simple Smile

За прощъпулника и аз бях чула, че се търкаля питка, ама тмного ми хареса рецептата за тази, която направих и реших да се пробвам к`ва съм майсторка (а и да се поизфукам във форума Embarassed Mr. Green)- та му се размина търкалянето  Mr. Green Просто я сложих до предметите - така каза и свекърва ми, пък тя нали обикновено всичко знае  Laughing

Данинце, много кротка мома си имаш Simple Smile Моя и 10 секунди не би останал в такова малко пространство Simple Smile Ох, и други имаше, които исках да спомена, ама чета на пресекулки и после не помня какво съм искала да кажа  ooooh! Но със сигурност всички дечица са много сладички и вече толкова пораснали изглеждат... кога мина тая година  Rolling Eyes

Да, за вигантола - Ели, съмнявам се, че е малката е глътнала повече - те децата не гълтат доброволна разни странни неща, които майките разсипват върху тях  Laughing  Hug Шегата настрана, но мисля, че си го разсипала около нея, така че няма страшно. Не и давай известно време за твое успокоение. Аз още не съм започнала да давам на Вики и се чудя, дали изобщо да му давам  newsm78 Има ли и други като мен?

# 430
Сетих се още нещо - някой знае ли къде в София правят хубави новогодишни календари с бебоци? )е и ние искаме такива да подарим на бабите.

# 431
Здравейте маминца и дечица Hug

Включвам се на бързичко с обещаните снимки от рождения ден на Денито.

http://media.snimka.bg/5041/016337726.jpg - тук с тати преди да дойдат гостите

http://media.snimka.bg/5041/016337729.jpg тук е с мен и отзад е украсата на стаята. Както добре се вижда още не съм си смъкнала излишните килца, че и още май съм понатрупала отгоре  Sad

http://media.snimka.bg/5041/016337735.jpg - това е тортата с принцеса за моята малка принцеска  Grinning

http://media.snimka.bg/5041/016337740.jpg - всички сме в прекрасно настроение

Благодаря на всички за поздравите и за хубавите пожелания

# 432
Лено, виж тук: http://print.bg/

# 433
Честита единайста месечинка на Преслава, Атанас, Тодор, Стела, Яна и Любов
Ирко, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава и обичана жена

Рокси, Честит Рожден Ден! Много любов, късмет и здраве!

Гледам пак караница станала ooooh!.
Мерси на всички които се включиха по питането ми за киселото мляко. Hug
Ралче, аз дадох първо 1 лъжичка, после 2-3  и третия ден май направо 100 грама омете Сами
Лено, страшна погача си омесила. Много е сладък маклият  проходил мъж. Дано не се разболее. Аз от скоро почнах да давам вигатнола пак, но съм адски несериозна къде през ден къде през два го давам
Ели, не се тревожи, не мисля че Александрина е изпила нещо в повече
Дони, много ти е сладък Тиян. И аз се опулих на жената с брадвата Laughing. И съм абсолютно съгласна с Ягодка ...то крака , то чудо си
Натали, много сладка картичка
Данче,  много хубави снимки от прощъпулника
Дани, много се радвам, че рецептата ви е харесала. Йоанка е толкова нежна към куклата, много е миличка Heart Eyes
green eyes, честити ходещи крачета
nevencheto, много сладък розов бонбон си имаш
Пепи, мерси за обяснението за правипоса. Аз съм адски зле по граматика ooooh!. Баба ми що усилия положи милата да ме научи /беше учителка оп български/ ама явно аз не отлепям, голям срам. Бубченце, много интересен и полезен линк
Лорини, много ти е сладка куклата.

Хубава и усмихната вечер  bouquet

# 434
Ирко, Рокси, честит рожден ден! bouquet
Честит рожден ден на патерици на Дени и Крисиnewsm67
Рокси, много са сладки близнаците! И много си приличат!
Натали, виж тук
http://www.frameshow.com/index.php и тук http://www.caption.it/photo.php
И Гого много обича да го мия в легена!  Laughing Когато не го къпя целия сме с подобно легенче - голяма борба пада докато го извадя - много му харесва! Hug
Ралче, аз всички храни давах смело! Добре, че нямаме проблеми Praynig, аз нямам нерви като другите мами да давам по лъжичка. Само в самото начало на захранването внимавах да няма в един ден повече от една въведена храна.

Общи условия

Активация на акаунт