Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 948
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
irko, честит рожден ден! Жива и здрава да си!
Честит рожден ден и на Рокси! С пожелание за здраве и много щастие!

daninceto, много есладка Йоана! Все се чудя как е къпете в този леген - по-точно тя как стои мирно вътре?
elli_g, и аз украсих елхата, но Ани не й обръща никакво внимание. Предполагам, че понеже я сложих на секцията и не й е в полезрението, затова не й е особено интересна.

Благодаря за хубавите пожелания към Анчето! Тя снощи в чест на имения си ден направи първите си самостоятелни крачки и явно много се е уморила, че сега още спи!  hahaha

# 406
Ирко, Честит рожден ден! Да си здрава, да си щастлива мама и съпруга и все така добра зъболекарка с още  повече пациенти  Wink
Лорини, в каква връзка ни образоваш? Предполагам, защото се смяташ за най-големият експерт по правопис тук...

Павлинче, аз започнах с образоването, а не Лорини. Тя само помага , а не поучава  Wink Става дума за писането на рожденик и именник. Понеже Усмихнатото ме пита защо именник, като е имен ден, т. е не се спазва правилото за двойно н. Това е едно от изключенията и друго- освен прилагателното имен има и прилагателно именен, което става основа и за образуването на формите именно, именни. По този начин писмено различаваме и думичките имена ( мн. ч. на СИ име) и именна ( прил. име, например именна форма). В сайта, който Лорини е дала, също има обяснения.
 Аз преди направих уточнението, защото забелязах, че се допускат грешки при употребата на рожденик, именник, именни дни. Който се чувсва засегнат, да ме извини. Уточнението е с добри чувства.  Hug
Лено, много вкусна изглежда питката. Браво на теб!
Рокси, направо ти се чудя как се справяш с двамата малчовци. Определено заслужаваш похвала.  Hug

# 407
Ирко и Рокси честит рожден ден !
Пожелавам Ви много щастие, здраве , любов и късмет   bouquet
Рокси вие сега в Лондон или в Стара Загора сте ?

# 408
  • София
Честит рожден ден на Ирко и Рокси77- желая ви от сърце да сте здрави, щастливи и всички ваши мечти да се превърнат в реалност  bouquet  bigdance2
Данинце- Йоана е прелестна Flutter
Лено- страхотни снимки Hug
Рокси77- малчуганите ти са страхони слънчица Hug
Ох, ние пък още не сме купили столче, че мъжа ми няма време да отидем да поогледаме, ама е крайно време, защото на Йоанка вече доста й стърчат крачетата от кошницата Laughing
Тази сутрин тя направи своеобразен рекорд по спане и като заспа вечерта в 8 и половина, та тази сутрин до 9, не знам и аз как се излъга да спи толкова, та аз успях и кафенце да пия на спокойствие, само дето сега няма да иска да спи през деня и пак ще обикаляме из целия апартамент Laughing

# 409
Роски, Честит рожден ден и на теб!

# 410
Ееееей, Пепи, добре, че си ти! Никога нямаше да разбера, че е изключение от правилото  Embarassed А пък за това прилагателно "именен" хич и не се бях замисляла в какво словосъчетание може да съществува, та благодаря и на Лорини за сайта - там си имаше пример Simple Smile

Честит рожден ден на Ирко и на Рокси! Бъдете здрави, момичета!  Hug   bouquet
Отивам да чистя докато малчо е в що-годе добро настроение, че послеееее  #Crazy

# 411
Добро утро... Laughing
честито на Рокси и Ирко,
пожелавам ви много здраве, щастие и успех в живота. Wink
Ние с Криско си избрахме подарък за Коледа, но не съм сигурна дали не е още малък за тази играчка. Вие какво мислите? Rolling Eyes /Криси не ходи още/

# 412
Честит рожден ден на Ирко и на Рокси!Бъдете много обичани майки и съпруги и да не се отървете от здраве и щастие!

Благодаря за пояснението за именник,че аз съм една от тези,които се чудех защо анжик е така. ooooh!
green eyes Laughing и аз й се чудя на моето шило,но понеже я къпя отдавна права под душа,но един път се къпехме и двете едновременно и нямаше как да се изплакна и я сложих в легена Mr. Green и от тогава няма излизане,даже се опитва да пие вода от него докато седи вътре Joy (тя където не пие вода Thinking).Свеки ме кара да купим по-голям да й е удобно. Crazy
И честити ходещи крачета на сладурката  Hug
nakri,не мисля,че ще е малък Криско за тази играчка.Йоаница каквато е джасната,веднага ще я обязди Mr. Green
Ели,сакън,никаква кака в близките няколко години,че съвсем ще лудна Crazy.Иначе въпреки,че е коза,е много гльовна и нежна (като баща си). Flutter

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:15 от daninceto

# 413
Честит рожден ден на Ирко и Рокси!  bouquet

Пепи, нямам нищо против образователните мисии. Но Лорини не пише и не участва вече тук. И е малко странно как пък се включи точно, когато трябва да поучава. Явно дебне тайно.
А иначе, да - вие сте имали разговор и ти си отговорила на поставен въпрос - лошо няма. Но ти пишеш явно, не слухтиш... Laughing

# 414
  • София
Ей , Дони , ама ти голяма кльоща си била , сега пак ли си същата  , ако  е така  браво  Hug
Rolling Eyes Вчера по едно случайно съвпадение бях със същите дрехи  hahaha На мен краката са ми слаби, но корема е проблем. Той винаги си е бил де, защото структурата ми е такава и нямам ясно изразена талия Simple Smile

Дони,верно слаба, бе.А жената с брадвата? hahaha

ШШШШт, туй свеки. С брадва е, защото се "сече" във въздуха да не падало детето...За тичането - видяхте дечицата. Като се разчупи питката им се дава по едно парче и те трябва да тичат, за да може да тича като тях детето Simple Smile Във всеки край има различни вариации.
Надя, за играчката, която си показала, мисля че Крис в момента е малък, но след 3-4 месеца, когато е вече стабилен в ходенето ще е Ок.
И при нас е борба кой да се къпе в легена...Май ще трябва да купувам още един. Види ли, че батко му се съблича за баня, веднага търчи и той. Сакън да не остане по-назад. Къпя ги двамата, че така е и по-лесно. Онзи ден малкия ме пръска, а Хриси му се кара : Бебе, не плъскай майка ти, а те кажа на татко ти  hahaha
Елхата(или елфата Joy) у нас на всеобщо внимание - вече и не коригирам украсата. Гого дърпа играчките, Хриси ги реди и прережда...тяхна си е - да си е украсяват както искат. Друга коледна украса да слагам не смея. Надявам се след години Rolling Eyes
Олиии
, честита пешеходка и на теб Hug
И на края да честитя рождените дни и на нашите мами Ирко и Рокси. Да са живи и здрави Simple Smile

Почивката свърши - шефа се събуди Mr. Green

П.С Наде, кутията ти е пълна  Wink

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:11 от Доника

# 415
Честит рожден ден на Рокси! Много здраве, късмет и любов   bouquet!

Мюрвет, браво на Ада за това, че казва така добре името си. Децата късно научават имената си, пък нашето горкото с това дълго име сигурно като стане първи клас ще си го казва цялото  Mr. Green Александрина сега е на вълна говорене по телефона - хваща телефона, слага си го на ухото и почва - Ало, да, бълябъра и пр. Абе все едно си говори детето и така клати си главата, жестикулира, на мама малката телефонистка. Интересното е, че си наглася телефона на ухото както си му е реда - -в смисъл ако е обърнат, обръща го в правилната позиция.

Оли, честити ходещи крачета на Анчето, хубав подарък ви е направила точно на именния си ден  Hug

Пепи, аз пък ти благодаря за правописните съвети. Въпреки че никога не съм се замисляла как се пише рожденик и именник, просто ги пиша правилно, мисля, че няма лошо от това да се коригираме когато някой греши.

Сега да ви се оплача - тази сутрин като давах Вигантола, който давам от дъжд на вятър, но сега като няма слънце и не излизаме пак поднових даването по 2 капки по съвет на педиатърката. Та тръгвам да го давам - в едната ръка пипетка, обаче не бях оставила шишето на шкафа,а си го държа в другата ръката  #Cussing out, да ме пита човек що, уффф много ме е яд на мен. Навеждам се да капна и като разлях шишето върху детето  Sad, изля си някъде 1/3 от него, малко по носа, устата и повечето по бузата и съответно блузката, която бая се омаза, та си мисля, че повечето по нея се е изляло. Веднага я избърсах, чистих носа, не знам изобщо колко е погълнала и дали е погълнала. Звънях на докторката - каза, че едва ли по това, което й описвам е погълнала нещо, още повече, че не е течност , а мазна консистенция и едва ли е попаднала толкова в носа и устата. Каза да не давам следващите 10-на дни. Амам аз естествено съм много притеснена и ми е супер гадно, винаги съм толкова внимателна, а сега от какъв зор държах тъпото шише в ръката  Sad #Cussing out.

# 416
  • София
Danince- и аз загледах легена, още предния път, като беше поствала снимки Laughing
Ели- случват се такива неща, няма как, и аз съм правила подобни грешки, последната от която беше, че не видях едно по-голямо парче бисквита и задавих ЙоЙо Hug, предполагам, че наистина  Александринка не е погълнала много от консистенцията и няма да има проблем
Пепи- и аз не съм се замисляла как се пишат тези думи, добре, че си ти да ми се изясни и на мен
Накри- и на мен много ми хареса играчката, предполагам, че за ходещо човече ще е много интересна и ще му се радва
И накрая да попитам, тези от вас, които вече дават кисело мляко- как го дадохте, единия ден една лъжичка, на другия- две или може и малко по-смело да дам Rolling Eyes

# 417
Ванила, не се отваря този линк за храненето. На мен ми е голям зор  Tired, че ще се чудя какво да го храня в почивните дни. А колкото до картофеното пюре - то си е сухо /да не мислиш, че някой ще бели картофи до припадък/, Марти и без друго не яде второто.
Дани - направо я съжалих твойта щерка- да го наказваш детето в леген  hahaha. Аз го слагам в коритото да плиска колкото желае.
Аз давам вече всичко - кисело мляко, яйца, цитруси - всичко каквото ядем и ние - без свинско. Не съм се втилясвала много. Според мен, ако е имало нещо, щеше да се прояви в началото на захранването.
Нашата елха не буди любопитство, но пък всеки ден му пускам коледни песни и той пее с тях.
Хайде, че борба за клавиатурата.

# 418
ral4e Криско яде по 1, 2 кисели млекца след всяко ядене.Давай смело, но като за начало вземи от бебешките /плазмон,мелин,нестле/.Криси яде само тези на плазмон не смея още да му давам от другите. Wink

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:02 от nakri

# 419
Павлина пиша тук когато си реша, форума не е частна собственост на никой, така че мисля че мога да се включвам когато и както реша...не съм имала за цел да поучавам никой, тъй като съм една от най-малките във форума  и нито съм най-умната, нито се мисля за такава...ако си се засегнала, търси причината у себе си...просто Сиси Simple Smile ми е симпатична и заради нейното питане се разрових и намерих това, което я интересува...Пепи мерси  Hug Hug Hug
а сега пожелавам прекрасен ден на почти всички и за да не забравите прекрасната усмивка на Катерина ето една снимка

Общи условия

Активация на акаунт