Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 952
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Честит рожден ден на Деница и Криси! Честит имен ден на двете Анита  Hug
Пожелавам им много здраве и безгрижно детство  Hug

# 391
Ехааа, още две деца стават на една годинка   bigdance2 Да са живи и здрави Деница на Невенчето и Криси на Ели Георгиева  newsm38

Днес не можах да ви чета, че моя мъж като точи едни сополи цал ден и предната нощ - в чудо се видях. Имаше и малко температура, но сам си я свали. Сега се чудя настинал ли е или нещо зъб расте - че и лиги точи  newsm78. По на настинал ми прилича, ама може и някое вирусче да е лепнал от тълпата хора у нас.

Както и да е - това между другото. Сега да покажа няколко снимки от прощъпулника:

А ето я и погачата, която сътворих Simple Smile Много бях доволна от себе си

# 392
Ау Лено,днес си мислих за прощъпулника.Една позната правила наскоро на детето и ми каза , че направила пита ,след това бягала  Crazy,трябвало да се " бяга"примерно до съседите и да ги почерпиш.Питах майка и тя каза,че така е правила,може да е Варненски обичай , не знам.Аз пък знам , че се прави пита която се търкулва по платно на земята към масата с предметите към които детето трябва да се насочи , и то тръгва след питата.Ама тая пита сигурно се обвива в нещо,че иначе кой ще я яде после  Rolling Eyes.
Гледам към черпака се е насочил  Grinning,блазе на жената която го вземе,особено ако не обича да готви като мен.Голям ти е сладур  Hug.

Може и да сте го обсъждали,но я кажете ,как направихте прощъпулника вие, с какви обичаи?

# 393
  • София
Ванилка - нагледен пример  Mr. Green

# 394
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА  И КРИСИ  newsm59 newsm38

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА АНЧЕТАТА    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА на Габи, Християн, Марти, Рая и Краси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Павлинка, много обич и разбирателство да цари във вашето семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета ,  вижте какво сътворих , приемам предложения и за други подобни сайтове , ето този -   http://funny.pho.to/

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:46 от natali81

# 395
  • София
Ей...как лети времето. Сега като си гледах клипчетата и с прохождането и от прощапулника...Ей го на - малко време ще мине и Бебе ще проходи CryНещо носталгия ме е обзела Simple Smile
Натали, и аз имам доста колажи от този сайт Simple Smile

# 396
Ей , Дони , ама ти голяма кльоща си била , сега пак ли си същата  , ако  е така  браво  Hug

# 397
Честит първи рожден и имен ден на днешните празнуващи деца! Да са здрави, усмихнати и весели    bouquet

Ау, прощапулника ми навява много мили спомени. Иван проходи на година и 3 месеца и беше много дългоочаквано събитие. ето нагледно и от мен Simple Smile За първи път месих питка и стана страхотна.
Ванила, това с тичането го знам от друга съфорумка, пак от Варненския край. Тогава като го разказа как са тичали по съседи, ама и съседите трябвало да тичат, много се смях. Но обичай, който си го уважава, си го спазва Simple Smile
Аз от прочетено и чуто знам следното. Може да се поканят дечица проходили, а ако не - след това може да се раздаде от питката на дечица. Аз така раздадох след обяд в градинката. Друго при търкулването - трябва да мине питката между крачетата на детето и да се търкули. Това не го спазих, че беше по-голяма питката Simple Smile Сложих бял чаршаф, търкулнах я и младежа тръгна след нея. Избра си молив, след това макарата. За мен това си е страхотен обичай.

Дони, не се натъжавай, идват дни на самостоятелно заиграване по братски (дай боже) Simple Smile

Кокосче, снабдих се най-накрая и аз с въпросната играчка от юск, за 3лв. спас не я уважи, но пък батко му се заигра с интерес Grinning

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 23:18 от Данче

# 398
Честит първи рожден ден на Дени и Кристиан!Желая незабравими детски спомени,както много да слушат мама и тате!

Честит имен ден на Ани на Лили и Ани на green eyes и на всички които носят това име!

Павлина, да се обичате все така и къщата ви да е пълна с радост!

Сладурче, много е красив Никола,пу-пу и с тази коса. Heart EyesА ти си толкова нежна и чаровна както винаги Hug.
Рокси, много са ти пораснали момчетата и са много сладки.  Hug
Лено,Викито е голям хубавец. Heart Eyes
Мария,благодаря ти.С твоя помощ успях да намеря хартиени кошнички за мъфини в Пазарджик града голяма Joy Hug
Еспа,(аз вместо Ангелчето Blush)понякога давам на Йоана мляко с бисквити,но като вечеря към 20 ч. И днес правих една твоя рецепта от блога ти и всички си облизаха пръстите,благодаря ти! Hug
Мим, разцепи ме с тая твоята сладурка  Joy,толкова сладка зяпа.Сякаш си мисли,че колкото повече си отвори устата,толкова повече ядене ще поеме наведнъж. JoyПОказах я на мъжа ми и той само поклати глава:"Ех,ако можеше и Йоана така да зяпа при вида на лъжицатаа..."Много ее сладка пу-пу Hug
Усмихнато,добре завърнали се.Дано Кало е добре.И у свеки винаги е 187328748209 градуса и после навън студ и много се ядосвам,че малката ще се разболее така.Дано Кало се оправя и да си джътка с уолкъра.И на мен ми е чудно за "именник",и аз следвам твоята логика за "нен",ама Пепи да поясни нали е учител по БЕЛ. newsm78
vanilla Йоана я къпя всяка вечер с гел с главата и я мажа след това с лосион.Много обичам да ми мирише на къпано,а и тя обожава да се къпе.Възглавница не слагам,но и да слагах,тя се върти и няма да лежи на нея. hahaha
Бубченце, супер са ти мъжете и каква обич струи от снимката. Hug
Elli, браво за изпитите.Сега можеш да се насладиш на празниците. Hug
Натали, приказно е там при вас,чак ми се иска да съм там сега,а Алекс е много сладък с тоззи костюм Heart Eyes
Дони,верно слаба, бе.А жената с брадвата? hahaha

Инаече за нас...добре сме,стягам се за на оана РД-то  иии познайтеее,няма коя сладкарница да разботи за мен на 01.01. hahaha.Да не съм раждала на НГ,та добре,че е добрата стара Лили Joy (стараааа познайница,не на години,Лили Hug),та ще се пъна аз да я правя с изцялло нейна помощ,пък да видим какво ще става.И нека силата бъде с мен. bowuu
Чакам на Йоана стола за кола да дойде от Англия.И ние взехме Рекаро янг,но от там и е за 135 паунда,тънканайка.
Накрая да видите как "гушим бебето":

Как "го къпем":

и как "го целуваме" (само с влажни целувки може hahaha)

Хайде лягам,че съм гроги!Лека вечер и приятни запивки на празнуващите! hahaha

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:49 от daninceto

# 399
  • софия
честит първи рожден ден на Криси и Деничка!!!!!!!!!

Честит имен ден   на празнуващите днес!!!!!!!!!!

А сега и аз да почерпя защото съм рожденичка

# 400

“Имен ден”, а защо “именно”?
http://bglog.net/Obrazovanie/13183

# 401
честит рожден ден на Дени и Криси...Да са живи, здрави и много много щастливи.    bouquet

sladr4esta голям сладур е рожденика.
Espa мерси много за рецептата. bowuu
Лено малкият е голям чаровник, а питката е невероятна.Какво хвана първо? Rolling Eyes
bub4enceto тати и Дели са страхотни... Наистина много хубава снимка. Wink
Нашият тати си идва на 16 декември. Вече нямаме търпение с Криско. Sad

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 23:20 от nakri

# 402
Честит рожден ден и от мен на малките куклички Криси и Деница! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи дечица!
Честит имен ден на Ани на Копривка и на Ани на Грийнайс! Много здраве и късмет и на тях!

Честита годишнина на Павлинка!
Честит Рожден Ден на Ирко!

Еспа, Данинче, благодаря за милите думи. Сега до колкото е възможно ще се отдам на заслужена почивка, че после пак сесия, освен това и великото годишно приключване, на всичкото от горе промени от НГ по почти всички данъчни закони, та дето се вика - занимавка ще си имам по между другото  Mr. Green Laughing.

Дани, е уникално дете е Йоана, такава ми е слабост. Страхотен бонбон е и като гледам снимката с куклата, ми тя готова за кака  Wink. Във тази връзка вчера ми се обажда езна моя позната, която така ме изненада - имат си второ бебче, а разликата с първото е година и 5 месеца. А като се има в предвид, че имаше проблеми при забременяването. Много им се зарадвах, нека повече дечица да има, пък било то и с малка разлика във възрастта.

Бубче, много са готини джуджетата!
И Виктор на Лено е много чаровен на прощапулника.
Елия е сладурка голяма!
Дано не пропускам някой, че често казано не изчетох темата кадърно  Blush

За къпането - през вечер мия косата, къпем се с шампоан и сапунче за телцето, мажа с олио след това.

Вчера направих елхата и украсихме къщата, за мое учудване Александрина е много впечатлена и най-вече внимателна - не дърпа и не събаря, все още де  Mr. Green, даже така лекичко пипа играчките. Като пусна лампичките така подскача от кеф, а вече си имаме и любима коледна песничка - Тихо се сипе първият сняг, ха дано да завали снежец тия дни, че тоя дъжд и тази влага са ми много неприятни. да не говорим, че вече 3-и ден сме в къщи, обаче пък всяка вечер имаме гости - приятелки, колежки с децата. Решила съм да направя един график кой кога да идва, че то иначе ще издивеем в къщи, а така много се забавлява и играе с по-големите каки, измаря си и веднага след баня заспива. Иначе преди до 12 часа - купоннннн  Grinning.

# 403
Ирко,  newsm59 nbirthday  bigdance2
Рокси, много са ти сладки децата, пу пу
Сладурче, Никола е голям сладкиш, колко се е променил.
Доника, и аз зазяпах жената с брадвата, викам сега брадва ли ще сложи за избор на детето.  newsm78
Лено, много ти е сладък готвача.   chef
За столчето за кола ние купихме това: http://www.kasidabg.com/stolcheta_za_kola_stolcheta-za-kola-maxi … cts_id-12566.html и с баткото ползвахме същото, изключително удобно за дълги пътища, много удобно се спи.
Моята малка бисквитка ще е голям егоист ( това по думи на баща и), първо изговори името си, непрекъснато: " Ада, Ада .....", вика батко си по име, казва много съсредоточено "ДА" и други думички. Много се радва на кукла си, една такава умилителна физиономия, показва и очичките и носа.
Лека вечер за сега. Hug

# 404
Лорини, в каква връзка ни образоваш? Предполагам, защото се смяташ за най-големият експерт по правопис тук...

Общи условия

Активация на акаунт