Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 957
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Честит рожден ден на Деница и Криси   bouquet
Честит имен ден на Анитата на Коприв и Оля   bouquet
Да са живи, здрави  имного послушни  Hug
Павлина честита годишнина   bouquet Още дълги години щастлив семеен живот  Hug / ама вие сте се взели два дни след нас бря  Laughing/
Сладурче много ти е сладък порастналия мъж  Heart Eyes
Аз да се похваля - от днес сме с 4 зъба  Mr. Green
И като съм тръгнала с хвалбите да продължа - на годишнината ни, милото се прибра с букет от 7 /колкото са годините на съвместното ни съжителство/ червени рози и ми подари /освен гардероба, за който се похвалих/ и прекрасна сребърна гривна - авторска изработка  Heart Eyes
За къпането - ние се къпем с шампоан всяка вечер, включително и косата. След това си го мажа с олио. Моя лигльо обожава както къпането, така и последващия масаж, а аз от своя страна обожавам миризмата му на бебе  Mr. Green
Елена за готвенето мисля, че можеш да му готвиш всичко, само да е без запръжки и много мазнина.
Я да ви покажа моите дядо Коледовци
Лек ден  Hug

# 376
Здравейте мили мами,
Дени вече стана на годинка и по този случаи ви черпя с една вкусна тортичка.
Виждам, че не сте ни забравили, макар че напоследък не съм се разписвала.  Hug Обещавам скоро да ви покажа снимки от празненството.
Честито на именниците, да са живи и здрави.
Честита годишнина на Павлина.

# 377
  • София
Бейбибой- много ти благпдаря за инфото, значи все пак имало такова нещо Hug
грийн аис- много сладка Аничка Heart Eyes
любито- и аз се чудех точно същото за червената леща, че мислех да давам на ЙоЙо тази седмица Thinking
Невенче- честит рожден ден на Деничка, слънчево детство й пожелавам Heart Eyes  bouquet
ЕлиГеоргиева- честит рижден и на Криси  bouquet

# 378
Green eyes,хубавица е Анчето,как така ще остане самичка,Марио е насреща Mr. GreenВ понеделник правихме прощапулника.Търкулнахме питката и Пъпешчо първо се хвана(по-скоро се подпря на тях) едноврименно за книга и портмоне,и след това се насочи към макара с конец и кола Mr. GreenТа ясно е, че детето много ще учи, в резултат на което ще изкрава достатъчно пари, за да кара хубави коли и в свободното си време ще е шивач ,пък може и да е следващият Валентино:lol: Laughing Laughing

А такааа .... идеално. Тамън по съседски!  Wink  Пък и като гледам гладни няма да останат - с толкова много професии ........  Joy

# 379
Невенче, честит първи рожден ден на Дени! Да ти е жива и здрава малката сладурана и само да ви радва!!!

[/b]

Хайде, ние тръгваме за Софията и няма време да пиша  Hug

# 380
Честит рожден ден на Дени и Криси , да растат здрави и щастливи деца!
Невенче, включвай се по- често  Hug и чакаме снимки.

Честит имен ден на пухкавите ни Анчета! И Анчето на Оля се уреди , няма да я мислим  Mr. Green

Сладурче, много ни е хубав Никола  Grinning, не сбъркахме , като го взехме  Laughing. За РД, най- важното, че той се е забавлявал.

Павлинче, Честита годишнина! Много любов и разбирателство ви пожелавам!
За къпането- не я къпя всеки ден, през ден. Шампоан не ползваме винаги (мием я с Бюбхен- от глава до пети; много съм доволна).
Мажа я с тоалетно мляко (пак на Бюбхен) винаги след баня ( олио спряхме да ползваме още в началото на лятото). Ползвам и кремчета за подсичане при нужда.
Препоръчаха ми кремчета на д-р Тайс, че все й се зачервява на едно и също място вратлето. Детската каза, че не е нещо сериозно, но не го и погледна особено, та май ще взема това кремче. Ако някой го е ползвал, да сподели!
И аз още не съм давала киви. Мандарина й давам на малки парченца и тя си ги дъвче, не й пречи , че няма зъби.
Усмихнатото, браво на Калата за пропълзяването! Hug
Миналата година по това време почнахме да слагаме снимчици на бебочетата си, а сега вече идва ред на снимки с едногодишните малчугани, ех как лети времето.
 Да направя и едно правописно уточнение  Grinning Пише се именник ( с двойно н) и рожденик ( само с едно н)  Wink
Бубче, хубаво те е изненадал мъжът ти, браво на него! На снимката  липсва само Снежанка  Grinning

# 381
  • София
ВАЖНО !!!
Моля всички рожденици да се отчитат със снимки, за да мога по етапно да обновя снимките  bowuu

# 382
 Дони, златна си! Вече видях снимката на зетя на първа страница.

# 383
Честит Първи Рожден Ден на Дени и Криси!Бъдете здрави и усмихнати мили дечица.Много слънчеви мигове и прекрасно детство! newsm59 newsm59 newsm59
Честит Имен Ден и на всички които празнуват!
Павлинка,честита Ви годишнина!Много любов и щастливи семейни мигове! Two Hearts
Всички дечица са страхотни сладури и са пораснали страшно мнооогооо,толкова бързо мина най-прекрасната година изпълнена с толкова вълнения,миналата година по това време тръпнехме в очакване ...леко ми става носталгично...
Относно мандарините и аз давам махам добре ципите и те давчат,имат по 4 зъба и двамата и гризкат,те не искат да пият сок и им давам  плодовете да ги хапват.
Ние се къпем всяка вечер,но косите ги мием на 2-3 дни и след това мажем с кремчето на А дерма (с много сухи кожи са и трябва да ги мажа)
Дони,браво за снимките!Страхотна си както винаги! Kissing Heart

# 384
  • Пазарджик
Честит Първи Рожден Ден на Дени и Криси!
]
Нека расте здраво, умно, усмихнато и много обичано дете! Да не спира да радва мама и тате, да расте заобиколена от много приятели и да има много щастливо детство!

Честит Имен Ден и на всички които празнуват!

Павлинка,честита Ви годишнина!Много любов и щастливи семейни мигове.

За къпането-ние се къпем през ден,като всеки ден мием дупето и ръчичките.Мажем се с олио след всяка баня.

# 385
Честит първи рожден ден на Дени и Криси !Да са живи и здрави , много щастливи,заобиколени от много любов.
Честит имен ден на всички Анита ,да им е живо и здраво името!

От сутринта се каня да пиша,и чак сега намерих време.
Сладурче,много ти е сладък рожденика  Hug.И аз предпочитам рождения ден на Маги да бъде в по тесен кръг,защото на нея няма да и е приятно сред много хора , тя си обича спокойствието и съм сигурна,че ще се превъзбуди.Затова и няма да го празнуваме в заведение,но пък идва проблема ,че смятам,смятам минимум 16 човека се събираме-баби,дядовци,лелята,чичото,кръстниците,вуйчо ми ....и пак става навалица.А трябва да ги побера в нашия хол  ooooh! Tired....
Мим,като видях Елия , и Маги така си отваря устата когато и е вкусно  Laughing.
Елена,и аз гледах почивните дни на ДК ,за сега мисля да и купя готови пюрета от тези с менютата за по-големи , а да и приготвям супата аз.Маги много харесва кухнята,яде с голям апетит/дано и така за напред/,на обяд яде половината супа и цялото пюре,като отваря ей такава уста като Елия.
Не знам какво слагат в супите и аз съм се чудила,като,че ли в супата има малко сол,ти как мислиш,а не ти ли се струва ,че пюретата са направени от картофените пюрета дето са на прах.Сестра ми като ги пробва и ми вкара тая муха в главата,че не били истински картофи  newsm78.
Иначе аз съм и готвила от рецептите тук от форума , ето да не се ровиш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0,но за съжаление не ги оценява подобаващо,може би защото слагам АМ , а не прясно мляко,не слагам сол,знам ли. Иначе като и дам да си кусне от нашето ядене и плющят ушите.

# 386
Ха здравейте пак, и то пак накратко!  Laughing Ама поне вече от Софийска територия Wink

Пепи, защо пък да е "именник"? Според мен трябва да е "именик", тъй като идва от "имен", което не завършва на "нен", а на "ен", а с двойно "н" са думите, които завършват на "нен", т.е. по същата логика като с "рожденик"  Thinking

Калоян го къпем през около 3-4 вечери, а косата по-рядко  Laughing. Мажа го след баня все още. Не знам въобще кога трябва да се спре, може би когато детето не позволява вече  Laughing  newsm78

Хайде, че вечеря трябва да правя..  Hug

# 387
Честит рожден ден на Деница и на Кристиан! Да растат здрави и щастливи, да папкат много и да слушкат мама и тати! newsm38

Честит имен ден на двете прекрасни Анита! Heart Eyes

Павлина, честита годишнина! Любов и взаимно уважение ви желая, винаги да имате обща тема за разговор!  1dating

Благодаря на всички ви за отговорите за мандарината и кивито!

Много хубави са всички дядо Коледовци - и малките, и големите!

Любито, слагам лук, морков, червена чушка, 2 с. л. леща, после домат и магданоз, олио. Пак си е безвкусна, ама без сол каквото и да й слагаш - все ще си е безвкусна. Ивайла не я харесва особено. Изяжда около половината.
Сладурчеста, много хубав е станал Никола! Язък, изпуснахме го! Нали си търсим нов зет, ама на - Настюха ни изпревари! Grinning Наистина сигурно весело е изкарал първия си рожден ден на свобода!
За къпането - всяка вечер дупето с гел, ръчички, личице, телцето цялото го обливам с водичка, къпане(с косата) през два дни. Аз от раждането не съм я къпала всеки ден, а през ден. Така ми казаха английските акушерки - и аз слушах и изпълнявах. Grinning Мажа с натурален зехтинов баласам след къпане, като Радостчо. Grinning

# 388
Честит първи рожден ден на Дени и Кристиан
Да са усмихнати и добри деца за радост на мама и тати!

Честит имен ден на Ани на Копривка и Ани на green eyes и на всички други, които днес празнуват!

Павлина, честита годишнина – дълги години семеен уют и разбирателство ви пожелавам
Честита единайста месечинка на Габи, Християн, Марти, Рая и Красимир

Аууу, Сладурче, много сте сладки. Страхотно сте си изкарали, а Никола е пораснал страшно много. Ти ми взе акъла с тези мерки – Сами май гони Никола по килограми, ама на височина е с 10 см по нисък – направо за борец се готви Laughing
Рокси, страшни са ти сладурите
Хриси, имаш много сладък розов бонбон
Ангелче, ти май беше споменавала че даваш кисело мляко с плод на Рафа – по кое време му го даваш, между яденетата или като основно, че аз нещо не мога да го наместя  newsm78
Ауу, Мини, убийствени меденки!
Натали, страхотно коледно настроение внесе с тези снимки
Хехе, Мим, много сладко зяпа Елия
Elli, честито приключване на семестъра! Браво ти си майка героиня
Усмихнато, честити придобивки и бързо да се оправя Калата, че аман от болести при вас
vanilla, къпя Шуши всяка вечер със душ гел, главата през няколко дни в зависимост от това дали ми се стори мръсна или не. Не мажа с крем от многого отдавна – може би от както стана на 2 месеца. Възглавница не смятам да му давам, докато не е в състояние сам да си поиска и да си я вземе Grinning
green eyes, Ани много пораснала!
Бебка, Бубченце, много са ви сладки джуджетата

Хайде до после, че малчо разтребва стаята си и само се чува тракане на чекмаджета  Laughing

# 389
чЕСТИТ РОЖДЕН НА ДЕНИчКА!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ.

Общи условия

Активация на акаунт