без възглавница - не знам точно, но аз считам след годинка.
на мандарините им правя малък процеп от единия край и му давам да смуче.
накрая. Вечерта се събрахме у майка ми и баща ми на Никулденски шаран. Никола си умря от кеф. Пуснахме го да "разтребва" и за нула време всичко беше превърнато в подобаваща кочина, а той си умираше от кеф
. Е, май без да искаме му направихме един незабравим бебешки купон
. Опозна книги, списания, чорапите на дядо, ролките на баба и всякакви подобни безкрайно интересни чудеса на света
?Хайде дано да му минат бързо сополите?
, оправи се вече, без да стигаме до по-силни лекарства 

/ давам я като я обеля и разделя на парченца, аз отхапвам половината и другата я стискам в устата и. То малко първобитно, ама нали Елия каквото и поднесеш и уста отваря ето така. Иначе предполагам, че става на сокоизтиствачка. С марлята не знам дали ще стане. А киви давате, така ли? И аз трябва да започна.
. И го мажа с крем. Но на него му харесва.
. Ще се радвам да кажете.
- тоя зъб е като рог
, затова май ще я обличам по дебело и в космонавтката и така ще бъде, може да се опитам и да я завивам с една пелена, ама можи би няма да издържи дълго на ЙоЙо отгоре 
- желая ви семейна хармония, уют и щастие, разбирателство 
- честити ви маса и Уолкър 

Май нашите януарчета са най-едрички. Вие добре се сватихте с Пепи и Настюхата, ама Анчето май ще си остане сам самичка.

и колко голям мъж е 
и честито ви лазене
Елия лакомница ще излезе,де да можеше и Марио така да си отваря устата 

, но вече не. Мандарина още не съм давала. Цитрусите и пр. мляко мисля да дам след годинката.
По-точно какво слагаш вътре за да придобие някакъв вкус?