Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 971
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
не мажа от много одавна ... може би до 6ти месец го правих. къпането всеки път е с шампоан и с косата, но пък не е всеки ден  Mr. Green
без възглавница - не знам точно, но аз считам след годинка.
на мандарините им правя малък процеп от единия край и му давам да смуче.

# 361
И аз от вчера се каня да пиша ама все не остава време. Вчера почте цял ден бях на работа и после докато се прибера, оправя, сготвя и то времето си минава. Ама днес между работата намерих време да кача снимките от импровизирания рожден ден на Никола.

Бубичко, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти желая! Бъди много обичана и желана!

Честит празник на всички студенти, преподаватели и празнуващи на днешния ден!

Бубченце, честита ви годишнина! Много хубав  подарък си получила. Сега имаш основателна причина да обикаляш магазините, за да запълниш новия гордероб.  Laughing

Да ви разкажа за рождения ден на Никола. Както си и бяхме решили го празнувахме вкъщи. Просто му купихме една малка тортичка и духнахме свещичката. Много му беше интересно на човека. От емоции се измори и заспа  hahaha накрая. Вечерта се събрахме у майка ми и баща ми на Никулденски шаран. Никола си умря от кеф. Пуснахме го да "разтребва" и за нула време всичко беше превърнато в подобаваща кочина, а той си умираше от кеф  Joy. Е, май без да искаме му направихме един незабравим бебешки купон  hahaha. Опозна книги, списания, чорапите на дядо, ролките на баба и всякакви подобни безкрайно интересни чудеса на света  Laughing.
Ето и снимки с тортата вкъщи:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2027126&id=1328212781# … bid=1182101715876

Рокси, не сме те забравили. Всеки път като ме побърква Никола се сещам за теб. Все си викам - "ами ако бяха две, как щях да се оправя".
Хрис, много сте сладки.

Сиси, браво на Калата за лазенето.  Направи ли пролазник  Wink?Хайде дано да му минат бързо сополите?

Ванила, аз го къпя всеки ден, но не винаги със сапун цялото тяло. Редувам един ден със сапун, един без. Косата не му я мия всеки ден, че много трудно съхне, а вече стана студено. Все още си го мажа със бебешко олио, ама не винаги. Обикновено след като съм го къпала със шампоан.

P.S. Понеже незнам какво съм направила с линка към албумчето ето го и рожденика

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 05:00 от sladur4esta

# 362
Сладурче, аз не мога да ги отворя, иска ми парола и име newsm78

Усмихнато, мерси че питаш Hug, оправи се вече, без да стигаме до по-силни лекарства Grinning

Ванила, аз я мажа много рядко с едно  натурално зехтиново кремче. А за възглавницата съм чувала че след годинка им се слага, но това според мен си е въпрос на лични предпочитания-може и да не се слага.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 02:30 от Радостчо

# 363
  • Варна
Честит първи рожден ден на Деница и Кристиан - да са живи, здрави и палави   bouquet

Честито и на именничките ни!!!!

Ванила, мажа с олиото на Бюбхен сигурно на две седмици веднъж. Мия и косата всеки ден.
За възглавницата - те децата и в детската градина са без възглавница - та мисля колкото може по-дълго.

Ягодка и Сиси /Усмихнатото, ама все ми идва СисиSimple Smile/ давам я като я обеля и разделя на парченца, аз отхапвам половината и другата я стискам в устата и. То малко първобитно, ама нали Елия каквото и поднесеш и уста отваря ето така. Иначе предполагам, че става на сокоизтиствачка. С марлята не знам дали ще стане. А киви давате, така ли? И аз трябва да започна.

Сладурче много е сладък рожденика!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:49 от Мим

# 364
Честит имен ден на Анчето на Копривата! Да е жива и здрава, весела, щастлива!

Честит рожден ден на Деница и Кристиан!

И да почерпя, че днес имаме годишнина от сватбата - 7 години навъртяхме...

# 365
Добро утро.

Честит имен ден на Анна на Лили, Анна на Оля и на всички, които носят това име! Да са много здрави!

Честит рожден ден на Деница и Кристиан!

Честита годишнина Павлина! Дълги и щастливи мнооого години занапред ви желая.

Напоследък отчетната стана като голяма честитка.
Сладурче, чудесни снимки. Аз също мисля в домашна обстановка, с минимум присъствие да се отбележи само празника. И без друго Марти е подозрителен към непознати и много хора, които вижда рядко, ще ми дойдат в повече.
Аз обаче всеки ден му мия косата  Thinking. И го мажа с крем. Но на него му харесва.
Сега големият ми проблем е, че кухнята затваря за празниците и Марти ще почне да суче нон стоп. Та в тоя смисъл - знаете ли как готвят супите в ДК? Разбрах, че лимонтузу им слагат  newsm78. Ще се радвам да кажете.
Ох голяма мрънканее  ooooh! - тоя зъб е като рог ooooh!

# 366
  • София
Добро утро и от мен.
Търсих инфо за чувалчетата, ама от нета ми излизат само такива, които се продават, но са към определена количка, явно няма такива универсални Thinking, затова май ще я обличам по дебело и в космонавтката и така ще бъде, може да се опитам и да я завивам с една пелена, ама можи би няма да издържи дълго на ЙоЙо отгоре Laughing
Честит имен ден на всички Анички- да са живи и здрави и да си носят с гордосто името  bouquet
Сладурче- прекрасни снимки от 1-я рожден ден :love
Павлина- честита годишнина  bouquet- желая ви семейна хармония, уют и щастие, разбирателство Hug
Ванила- аз се чудех до кога трябва да спят без въглавница, аз все още не съм сложила на ЙоЙо, иначе я къпя ипи през вечер или всяка вечер, според това дали не е заспала с душ гелчето на бюбхен и шампоанчето на Чико, но не всеки път я мажа с нещо след баня, защото ми си иска по-бързо да я облека, че винаги й е студено след баня. Всеки път обаче като й сменям памперса все още я мажа с бочко, да не се зачервява от кърпичките, че вече ми тежи да я мия, и позлвам тях.
Усмихнатото- дано бързо му минава на Кало Hug- честити ви маса и Уолкър  bouquet
Мим- страхотна снимка на Елия и ЙоЙо прави така Laughing
Аз пък все още не съм давала мандарина и киви, дали пък сега по празниците, като се звъртят повече от тях и у нас, да не взема да дам Thinking

# 367
Честит първи рожден ден на Деница и Кристан! Да са живи и здрави и много щастливи! ще се радвам да се включат Невенчето и Ели Георгиева да кажат как са рождениците  

Честит имен ден на сладките Аничка на Лили и на Оля! Много здраве и късмет да им носи името!

Павлина, честита ви годишнина! Още дълги години да се обичате!

Забравих да ви се отчета колко е голям нашия мъж на една година - 13,5 кг. и 82 см.

# 368

Хайде да почерпя за имения ден на моето Анче!
Копривке, да ти е живо и здраво момичето!
Павлина, честита годишнина!
Сладурчееее, много сладък рожденика! Голямо момче е вече! И мерките са ви добри! Но нали знаеш, че ние сме по петите ви.  Sunglasses  Май нашите януарчета са най-едрички. Вие добре се сватихте с Пепи и Настюхата, ама Анчето май ще си остане сам самичка.  Mr. Green Отдавна не съм пускала снимки - ето малко по-нови.

Честит рожден ден на Деница и Кристиан!   bouquet

# 369
Добро утро,мамчета:)

честит имен ден на Ани-тата:)) Да са живи и здрави и името да им носи късмет в живота.

Ралче , моята приятелка си купи универсално зимно чувалче на Греко и е много доволна, а и изглежда много добре. тя има количка Чиполино. а друга моя приятелка, пък ползва на Джордани, пак каза, че е универсално, защото го е ползвала на 2 различни колички.

Ванила, аз го къпя с душ-гел на Хип и го мажа с олиото на Хип, защото мирише страхотно и кожата му става супер мекичка и се чувства конфортно. Косата я мия през 2 дена някъде, различно.
Ягодка, аз мандарината му я беля и му я давам да си я дъвче. На този етап се кефи да дъвче и предпочита така да си хапва, а бананите даже му ги давам да си отхапва. От както се появи горен зъб (макар на половина) си отхапва. Киви още не съм пробвала.

Андрей почнах да го водя на гости на негови наборчета (февруарчета), с които лятото се виждаха почти всеки ден, но през количките, сега уж да си играят:) Разрева и двете разбойникът. Понеже от радост и емоции крещи, та едното го разстрои като му писна в лицето от близо, а другото беше пък устойчиво на крясъци, но оскубано:) дано не бие децата като порастне, че както е силен физически..Simple Smile

лек ден от нас, тук вали днес и май ще имаме релакс вкъщи:)

# 370
Честит имен ден и на Анчето на green eyes! И на всички, които празнуват днешния ден!

Принципно всички би трябвало да празнуват днес, защото като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:08 от pavlina_k

# 371
Добро утро момичета!
Честит първи рожден ден на Деница и Кристиян!Желая им здраве,щастие и много усмивки!
Честит имен ден  на Анчетата на Оля и Лилито!Със здраве да си носят името!
Павлинче,честита годишнина!
Сладурче,голям сладурко е Никола Winkи колко голям мъж е Hug
Усмихнатото,по скоро всичко да минава на Кало Hug и честито ви лазене
Елена, знам,че супичката не се застройва или ако има то застройката е брашнена.
Ралче,  маже да я извеждаш с космонавта и с чувалчето на количката и може и пелена отдолу:peace:
Рокси,много са сладки твоите мъже Hug
Мим,страшна снимка Wink Елия лакомница ще излезе,де да можеше и Марио така да си отваря устата Mr. Green
Ванила,всяка вечер го къпим,но главата 2-3пъти в седмицата.Мажа го вече рядко с мляко 1-2 пъти на седмица.Спи с малка итънка възглавничка.
Green eyes,хубавица е Анчето,как така ще остане самичка,Марио е насреща Mr. Green
В понеделник правихме прощапулника.Търкулнахме питката и Пъпешчо първо се хвана(по-скоро се подпря на тях) едноврименно за книга и портмоне,и след това се насочи към макара с конец и кола Mr. GreenТа ясно е, че детето много ще учи, в резултат на което ще изкрава достатъчно пари, за да кара хубави коли и в свободното си време ще е шивач ,пък може и да е следващият Валентино:lol: Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:32 от desisladka

# 372
Добро утро от нас  Hug
Честито на именничките   bouquet
Честит Рожден Ден на Деница и Кристиян   bouquet
Честита годишнина на Павлина   bouquet

А ето ни и нас с коледното костюмче http://bebka2304.snimka.bg/baby/bebko-ogi.330630.16312413 http://bebka2304.snimka.bg/baby/bebko-ogi.330630.16312418

# 373
  • София

Да са ни живи Деничка и Криси. Желая им щастливо детство Simple Smile

и на малките ни Анита, както и на всички останали именници.

Павлина
, дълъг семеен живот и на теб Hug

За къпането само на бързо - всяка вечер, но косата не - ние всеки ден ли си мием косите...Е, зависи и колко ядене има по нея.
Оставям ви, че се дере, та се къса...

# 374
  • Русе
Честит първи рожден ден на Дени и Крис! Да носят само радост на всички около тях!
Честит Имен Ден на Анитата! Живички и здравички да са и много весели!
Честита годишнина на Павлина и мъжа й! Да са все така влюбени още дъълго време!
Бебка, Оги е много сладко джудженце.
Ванила, ние къпем Кари всяка вечер с душ гел за коса и тяло 2 в 1 на Бюбхен, но косичката я мием само в сряда и неделя. Мажа я с мляко за тяло след всяко къпане / мислех, че олиото е само за новородени/. За възглавницата бях питала педи преди няколко месеца и тя каза същото като Мим - "те децата и в детската градина са без възглавница", така, че Кари още спи без в-ца, но тя и по цяла нощ "обикаля" кошарата. Като я сложим с глава към скрина я намираме с глава към вратата и обратно.
Green Eyes, малката е голям бонбон.
Сладурче, страхотни снимки!
И аз като Усмихнатото давам киви обелено и намачкано с вилица. Първите 2 пъти си играх да махам семките  Crazy, но вече не. Мандарина още не съм давала. Цитрусите и пр. мляко мисля да дам след годинката.
Ох, сетих се какво щях да ви питам. Някой беше споменал / ако не се лъжа Ягодка /, че е давал червена леща. Би ли споделила рецептата?  Praynig По-точно какво слагаш вътре за да придобие някакъв вкус?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:43 от lubito

Общи условия

Активация на акаунт