Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 978
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Ама то много хубаво било декември месец - само иху-аху!!!

Та... скъпи колежки, бивши и настоящи, честит празник - да сте все така Ентелигентни....

Натали, много хубаво настроение си имате там - Коледно, че тук допреди 2 дена беше по-скоро лятно. Ама пуста Варна - дали ще видим и ние сняг??? Rolling Eyes

Ягодке, киви не съм давала още, но как яде мандарини моята дъщеря....

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 09:05 от Мим

# 346
Бубченце, честита годишнина! Пожелавам ти много любов и дълги години щастие!

# 347
Ама то много хубаво било декември месец - само иху-аху!!!

Та... скъпи колежки, бивши и настоящи, честит празник - да сте все така Ентелигентни....
  Laughing Поздрав и от мен!   Wink
Натали, и аз искам сняг  Crossing Arms
Усещате ли, че сме по-зле и от бременни относно ядене  Laughing Всичко ни се прияжда. Аз пък сега мъфини ще сънувам, пък дано някой ми направи (надеждата умира последна). Някой ако си търси дегустатор да свирка  hahaha
  smile3521 newsm62

# 348
  • София
Момичета, да ви честитя и аз Студентския празник- на всички бивши и настоящи студентки Hug
Натали- много хубави снимки, наистина ми става коледно Heart Eyes
Тук към края на седмицата го дават да вали сняг, ама да видим newsm78
Да ви се оплача- вчера давам на ЙоЙо намачкан банан с АМ и бисквити, ама явно от бисквитите е имало малко по-голямо парченце, което аз не съм го видяла и тя се задави ooooh!, започна да кашля, почервеня, добре, че като я потупах по гръбчето, парченцето излезе, ама много се уплаших. Тя по принцип яде не гладко пасирана храна, ама явно трябва да внимавам повече за по-големите парчета.
И да ви попитам нещо- трябва ми зимен чувал за количката, защото аз нямам към моята, а покривалото вече умалява на ЙоЙо и трябва да пусна крачетата долу, но ми трябва универсално чувалче, за да я завивам като стане по-студено, знаете ли откъде мога да намеря newsm78

# 349
Здравейте момичета!
Честит 8-ми декември за всички настоящи,минали и бъдещи студенти!
Бубченце,честита ви годишнина,май пак се сещам на патерици-Нека семейния ви живот да прилича на чаша шампанско,много пивко,много шумно,много сладко и от време на време да пощипва.Всяка глътка да е година,да се услажда със всяка следваща,да ви опиянява и никога да не е достатъчна.

Еспа,аз още украсявам ,ще правя снимки като всичко е завършено  Grinning.
natali81 ,пуснах песничките на Маги и на нея много и харесаха опитваше се по всякакъв начин да се докопа до монитора.Апък снимките са страхотни , наистина с много коледно настроение.Тук във Варна като падне сняг което е рядко обикновено става на лед ,духа и вятър и е неприятно за излизане.Иска ми се ей така да задържи и при нас снежец с тихо време , да зарадваме с първи осъзнат сняг Маги,че на 3.01 когато се роди имаше ама нищо не разбра ,беше увита като пъшкулче на изписването.
Гледам Мини,е показала меденки.И аз съм решила да правя коледни курабии и да ги украся .Но да видим какви ще станат,по принцип не съм месила и точила и какви ли ще ги сътворя,ама за каузата съм се решила.

И да ви сервирам едно кафенце , че обяд ще стане  Laughing

# 350
Здравейте мили Мамчета!  bouquet
аз много отдавна не съм се включвала надявам се да ни помните Embarassed,попрочитам ви вечер като заспат моите малчугани.
Искаме да честитим рождения ден на патерица на Никола,да е жив и здрав и много послушен! newsm38
Бубченце,честита годишнина и на вас!Обичаите се и бъдете щастливи! txtloves Two Hearts
Честито и на всички студенти!
Ние сложихме Коледната украса в къщи и малчовците са във възторг ,не спират да се радват и смеят на елхата,много са забавни.Все още не са проходили буйстват в проходилките Crazy
Натали,страхотни са снимките стана ми много коледно и мило Heart Eyes
Ето ги и моите момчета

# 351
  • Пазарджик
roksi77Ще ти изпапкам малчуганите. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 352
Здравейте и от нас!

Честит празник на всички студенти!! smile3525

Не ми остава много време да ви чета ,че използваме хубавото време за разходки. 1stroller И ние още не можем да дъвчем по -едрата храна,но отскоро почна да си отхапва от банана и то доста големи парченца и си ги изяжда.Скоро ще се записваме на кухня да видим там как ще е.
Ето една снимка и от нас.

roksi големи са ти сладури, пу-пу.

# 353
Честит празник на всички студенти, учители и нАучни работници! Последните дано успеят да ни покажат как се прави нАука без пари, и как се постига просперитет на нацията без нАука!

Наталито, много хубаво е у ваше село! Grinning Да ти кажа, че на Ивка страшно много й харесват песничките, за които даваш линкове. За гуменото меченце вече са й любими.  Hug
Мим, а мандарините как ги даваш?
Мини, с тия сладки хич не си те представям как ще лежиш по гръб, а Преслава готви... Някак неубедителна си ми! Laughing

# 354
Здравейте момичета!
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти! Аз понеже попадам и в двете категории ще се постарая довечера да празнувам подобаващо, доколкото е възможно  Mr. Green.

Бубче, честита годишнина и от мен! да сте много щастливи и да се обичате дълги години  Hug

Рокси, страхотни са близнаците. Много са чаровни, а колко много са пораснали. това ме насеща, че ти рядко се вписваш в темата, а още по-рядко пускаш снимки на тези красиви дечица  Crossing Arms. Надявам се за напред да стават и двете неща по-често  Hug.

Хриси, много сте хубави и двете. Какъв розов бонбон е твоята госпожица, пу пу  Heart Eyes.

Натали, наистина страхотна коледна атмосфера. Нямам търпение и тук да завали мек, пухкав снежец. Ние вчера започнахме с направата на коледната украса. тази година съм си поставила за цел украсата на дома ни да е много пищна и да не остане кътче без коледно настроение. Вчера закачихме лампичките по прозорците и открих много красиви коледни шаблони, които се изрязват и оцветяват. та вчера цяла вечер съм оцветявала с пастели елена Рудолф, разни чорапки, камбанки, елхички, които залепих на прозореца и стана много хубаво. Не че Александрина разбира нещо от творчеството и ентусиазма на майка й  Mr. Green, но пък с такъв кеф ги направих. Сигурна 2 часа си играх, но съм доволна от резултата. След обяд ще украсим и елхата, коледни венци на масите, метлички по вратите...

Аз приключих повече от успешно зимния семестър, в събота беше последния ми изпит, така че вече съм свободна и активна във форума  Wink. С нетърпение очаквам снимките от РД на Никола както и следващите РД на прекрасните ни, пораснали дечица. Мен още не ме е обхванала треската преди голямото събитие - РД, но все пак ние имаме повече от месец дотогава, живот и здраве, та има и време за умуване как, къде, каква торта и пр.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 00:11 от elli_g

# 355
Сладурче (на патерица), да ти е жив и здрав юнака, да расте щастливо и безгрижно дете  bouquet

Честито и на всички Николовци, Николинки и т.н.    bouquet (пак на патерици)

при нас положението е следното. спас вече не е кърмаче, не му липсвам, не е и забелязал. той беше на 1 сутрешно в 6-7 часа. сега пие АМ и на ставане. изправя се навсякъде, по столове, по кухненски шкафове, печката (там му е любимото, явно надушва, че идва нещо вкусно от вътре или пък му е интересно да се оглежда), масата на телевизора, бюрото, кухненската маса, на тях се и увисва, че са му малко високи, и където може и има. яде всичко винаги. само някой да се завърти около масата и той пристига. давам му от нашето ядене, а докато го храня той трябва да има и нещо което сам да си чопли. или сухар, бисквита, понякога му варя зеленчуци на лентички. онзи ден така яде червено цвекло. на размери е 8.300 кг, 74см.
от 2 седмици и баткото не е на градина. нареди кашлица, после вирус, после уж беше добре и пак вдигна т. бебо изкара и той вируса, но леко - с 3-4 пълни памперса. украсихме елхата, изкуствена, че спас ще изяде игличките. и сега дядо КолеЛа носи дребни подаръчета, когато може  Mr. Green

# 356
  • Русе
Честит Студентски празник! Аз попадам в категорията бивши.
Честит Рожден Ден, bubi4ko! Желая ти здраве,щастие и любов! Весело изкарване на празника с любимите хора!
Бубченцето, на патерици, честита годишнина и още много такива, изпълнени с любов и радост мигове!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 357
Хайде, и от мен честит празник на всички бивши и настоящи студентки! Само шеститици ви пожелавам Sunglasses

Аз одеве се сетих, че и аз празнувам днес- то като е дистанционно и почти забравям че уча, само като наближи изпит и се сещам Heart Eyes
Бубичко,  baloni честито и от нас! Здраве, щастие, късмет и мноооого любов ти желаем!!!

Рокси, много се ти хубави момченцата!  Всички си имаме сладурчета, но ти си превилигирована(това така ли се пишеше newsm78)- твоите са по две Heart Eyes

# 358
Ох, аз пак много искам да пиша, но пак няма да имам време..

Честито на всички празнуващи и празнували последните няколко дни, няма да изброявам, много май станахте  Blush   bouquet

Рокси и Хриси, много са ви сладки дечицата, много са големи вече, абе все едно не гледам 11-месечни деца, много големи ми изглеждат всички  Whistling

Ние сме долу-горе добре, Кало пак е сополив и пак не може да спи, аман вече  #2gunfire  Crossing Arms Дано си остане само с това де. Ама нали бяхме на Никулден, та там беше сигурно 100 градуса, голяма жега, то детето само по боди беше, ама пак горещо бе... А после изведнъж навън, а докато го облечем във всички дрехи сигурно 100 пъти се препоти  ooooh! Та сигурно тогава сме го поразболяли..

Иначе вече се научи да лази като войник (отне му около 4 месеца мъки  hahaha) и дори е много пъргав за него си  Laughing. Днес дори татко му уж го варди, ама не го овардил - лапето се бумнало по тиква от спалнята и пак ред сълзи, ред сополи  ooooh!. Но пък си сложил ръката преди да цапне главата, та го похвалих за това  Mr. Green.

А кивито защо го прецеждате?  newsm78 Аз днес дадох за сефте, но му дадох намачкано с вилица. Съвсем нормално и добре си му беше  newsm78. Мим, и на мен ми е интересно за мандарините - пробвах вчера, но някак трудно ми беше - белиш ципата и направо така ли? И дъвче ли ги?  newsm78

Искам и аз сняг, но нека да се приберем, пък тогава  Wink. И да се похваля преди да тръгна - пристигнаха му масата и уолкъра от ЛаРедут  newsm44, но ще си ги вземем като се приберем и после ще показвам. Само дето не знам дали ще изтърпя до Коледа да му ги дам тогава  Rolling Eyes, че нали все пак за тогава са подаръци  Crazy

превилигирована(това така ли се пишеше newsm78)

"привилегирована" се пише - от привилегия  Peace  bowuu

Радостчо, а оправи ли се Анджи? (извинявай, ако си писала, но четох по диагонала общо взето и не помня  BlushHug

# 359
Мацки,мажете ли още сладурите с мляко след къпане?Аз все още мажа Маги,но докога не знам,по принцип съм чела някъде,че бебетата се мажат защото не могат кожите им сами да се овлажняват.Но докога... newsm78.
А всяка вечер ли ги миете със шампоан/сапун/?
Ние редуваме една вечер с вода ,на следващата със шампоан за тяло,косата я мием през два дена / за косата педито ми каза да прескачам/.
И последен въпрос   Heart Eyes,докога спят без възглавница бебетата?

За мандарините Сиси,аз в началото ги разкъсвах на две и изцеждах на Маги в устата,сега махам ципата и и давам да хапва като пак ги късам на малки части.Голяма цапаница,но на Маги адски и харесвах.А то как да не и харесат сигурно е плувала в корема ми в мандаринови води  Laughing,толкова много мандарини ядях.А киви ще пробвам може би утре.

Общи условия

Активация на акаунт