Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 980
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Честита единайста месечинка на Ивет, Елина и Есер!

Почерпете се по повод 11 тата месечинка на Сами,  с домашни бисквити

Бубченце, Честита годишнина! Да се обичате и уважавате още много дълги години!

Мим, честити ходещи крачета!
А за прощъпулника, каквото хване детето първо – това ще го влече в живота. Не че е много вярно де – аз като съм хванала тесте карти за игра, ако знаете каква съм картоиграчка и харазтен тип Laughing. Сестра ми пък хвана направо питката, всичко друго пренебрегна – ама няма такъв злояд човек като нея. Та така...
Ванила, дай снимки на украсата – представих си колко е красиво
irko, честит имен ден на Никол на патерица! Да ти е жива и здрава!
Дони, Георги много сладък! Браво на детето за добрия апетит.
Хубав и слънчев ден  bouquet

# 331
Свате, чакам снимки! Как се представи Никола на първия си рожден ден?
Еспа, Ягодке, пак сте сътворили вкуснотии, не мога да ви стигна.  Laughing Явно е , че имате по- голям хъс за готвене, по- точно творене  Wink  А аз , като не мога, ще гледам снимките и ще се облизвам  Laughing
Дони, много сладки джуджета си имаш  Grinning

# 332
Еее, и аз да се разпиша, макар и с малко закъснение, но с нааай-добри чувства

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА, ПЪРВОТО НИ ЯНУАРЧЕ!!! ДА БЪДЕ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТЕН И ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ КЪСМЕТ! МНОГО ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И КАКА!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, въобще не мога да повярвам, че започват наистина януарските купони... Прекрасно е, нали!?! Grinning

Честито и на Бубченцето за годишнината! Още много, много щастливи години ви пожелавам и да бъдете все по-влюбени на всяка нова годишнина!

Честито и на всички новопроходили човечета! Пожелавам им много безгрижни игри и усмивки!

Ех, как да не си оправи човек настроението  Hug

# 333
Бубче, преди забравих   doh, Честита годишнина!
Още много, мнооооооого години да сте заедно и винаги да се обичате, да се радвате един на друг!
  newsm24

# 334
  • Варна
Сватя, многооо дълго още да се обичате   bouquet

# 335
  • София
Бубченце- честита годишнина  bouquet- желая ви дъъълги години още на семейно щастие, хармония и разбирателство  bouquet
Дони- странотна снимка Heart Eyes
Ирко- да ти е жива и здрава Никол Heart Eyes

# 336
Бубченце, честита годишнина! Да сте вечно влюбени и мнооого щастливи ви желая!

Ирко, честито на малката(на патерица)

честито и на днешните месечинковци!

Дони, браво на Гогича! Това се казва здрав апетитит, ама така трябва, нали голям мъж ще става!

Досега разглеждах на Еспа блога. Е, то на беше ослюнчване и преглъщане! Страхотни рецепти, много разнообразни и интересни! Снимките и подредбата също много ми харесват! Еспа, мерси, че ги споделяш с нас! Аз определено ще се възползвам  Grinning

Ние с Анджито днес май няма да излизаме, че тук духа и пръска. Сега ще чистя и после ще украся елхата, че е крайно време.
Довечера сме решили да се поглезим с една нездравословна, но много вкусна любима наша вечеря- паниран кашкавал с пържени картофи Crazy
Рядко го хапваме, че е мазничко, но нали започнаха празниците, сега е момента да си похапне човек забранени неща Grinning

# 337
Радостчо, какво ме направи ти с тоя паниран кашкавал с картофки  Crazy - знаеш ли как обичам - аууу...отивам да звъня на мъж ми да купи кашкавал на прибиране, за да пържа smile3535
Радостчо, Пепи, много сте мили  Hug

# 338
Дони, голям сладур близнакът! Браво за кюфтаците! Ивайла за сега само пасирано яде. Най-голямото й постижение е намачкан(много намачкан) с вилица банан.
Бубченцето, честита годишнина! Да вървите винаги в една посока!   loveuuu
Лошо, мнооого лошо... Crossing Arms Сега и шоколадови мъфини, и мъфино-пици ще трябва да правя... Скоро 100 кила ще стана. Rolling Eyes
Радостчо, аз паниран кашкавал много обичам, но такова нещо никога не съм правила.

Да питам тези, които дават киви, как става тази работа? Вчера го пасирах, то се получи някаква кисело-горчива каша. Май ще трябва да поизчакам с него, докато Ивайла започне да дъвче.

# 339
Честит рожден/имен ден на Никола! Много да смушка, да е здрав като камък и да има най-веселото и безгрижно детство!  bouquet
[/color] Сладурче, извинявай за закъснението Wink
Бубченце, честита годишнина! Една мисъл, която много харесвам: "Любов не е да намериш някой с когото да живееш, а някой БЕЗ когото не можеш да живееш!" Дано вашата е такава!  bouquet
Дони, много са ти сладки джуджетата! Честита придобивка! Аз в края на лятото си взех Омния 3, че бях отишла в града, а моя "танк" - разбирай старата количка e много неудобен, видях я на промоция и я взех! Доволна съм, много е лека, и компактна в  сгънато положение! А и беше евтина.Wink
Мим, честити ви крачета!
 Гого тези дни ще ни подлуди - постоянно иска да се разхождаме, хванат за единия ми пръст! Дано скоро да проходи, че нищо не мога да похвана от него! А такива интересни рецепти споделяте! Crazy

# 340
Усещате ли, че сме по-зле и от бременни относно ядене  Laughing Всичко ни се прияжда. Аз пък сега мъфини ще сънувам, пък дано някой ми направи (надеждата умира последна). Някой ако си търси дегустатор да свирка  hahaha

# 341
Ягодке, аз го претривам през цедка и го смесвам с круша или кисело мляко. Обаче някои видове кивита са много гадни на вкус, а на външен вид не дават индикации, така че първо пробвай, защото веднъж учудващо Рафето остави към 30 грама от "киселомлечното си " шейкче с киви и като опитах-то такава гадост, горчиво като хинин, направо се чудихме как е изпило милото близо 200 гр. Той нали е душичка и лаком, и явно е бил гладен  Joy

# 342
Angelviolet, благодаря!   bouquet Разбира се, че през цедка, ама кой да се сети! ooooh! Laughing

Ако можеше и за чистенетето така да се прихваща, както и за готвенето - добре щеше да бъде! Laughing

# 343

http://stirianowa.blogspot.com/2009/12/blog-post_07.html

Предложение от мен за коледни сладки, страхотни на вкус меденки на Ванчето

Бубче, пожелавам ви винаги да гледате в една посока и да вървите заедно към изпълнението на общите ви мечти, поддържайте онзи пламък, който сте запалили в началото на вашата връзка винаги  Hug

# 344
Имаме си първи  натрупал сняг , слагам ви снимки да ви заредя  с коледно настроение

Бубченце , честита годишнина , много любов и разбителство

Е то още от любимите песнички на Алекс , дано  и на вас ви станат любими . Най - много му харесва зайчето Шнуфел  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI
http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TQSrT2xe7dk
http://www.youtube.com/watch?v=89BVyU499pE

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 03:18 от natali81

Общи условия

Активация на акаунт