Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 991
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Сладурче, честито!
Да ти е жив и здрав рожденника, голямо момче е вече той, да си носи името с гордост, много безгрижно детство му желая, а на вас да дава само поводи за гордост и усмивки!!!

Честито и на теб, ти си майка - героиня, какво ли не препати, но се справяш успешно, страхотна си!

Целувам ви, прегръщам ви, а на младежа да нацелуваш бузките от нас с Анчето!

Данинце, знам къде има в Пловдив, ти си в Пазарджик, нали?
Ще попитам една тортена аверка от Пазарджик дали нае и ще ти  пиша. Отделно сега като приспя дребната сядам да ти пиша подробно другите неща по тортата Hug

Тук също има в специализираните магазини откъдето аз пазарувам сладкарски консумативи.

# 316
Калина, честити празници на Никола! Да ти е жив и здрав, много палав, умен, добър и много да те радва!

Честито и на всички именици и празнуващи на днешния прекрасен ден!

Ние днес направихме прощъпулката и Вики си избра първо черпака, после взе макарата. Така че гладни и голи в нашето семейство няма да сме  Mr. Green. Беше много хубаво, доста хора се събрахме в нашия голям 60 квадратен апартамент, но важното е, че всички се чувстваха добре. Виктор се чувстваше чудесно сред толкова хора и преследваше по-големите деца, за да си играе с тях  Laughing Е, те, разбира се, не искаха да си играят с такива запъртъци и тичаха като пощурели из апартамента  Laughing Утре ще кача и снимки.

# 317
Дани, за кошничките за мъфини се сетих, че ако не намериш, можеш да отрежеш от обикновенна хартия за печене квадратно парче и да го нагънеш красиво по формата в която печеш – става като лаленце.

Вътре в рецептата има снимка, как изглежда хартията нагъната в чашките за печене, преди да се изсипе тестото

Лено, браво на детето, чакаме снимките с нетърпение

# 318
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ДЕТЕ! ДА РАСТЕш С МНОГО УСМИВКИ И ЗДРАВЕ.
Сладурче, да ти е жив и здрав сина, много много да ви радва. Целувки от нас двете с Ада.  Hug Heart Eyes

# 319
Честит рожден и имен ден на Никола!
Калина, да ви е жив и здрав, много да ви слуша и радва!

# 320
Леле,момичета прекрасни сте! Hug Hug
Веднага се отзовахте на питанто ми,чак ми се стопли душата Laughing.Мисля в Пловдив да проверя,видях в линка от Еспа,че има там такъв магазин,а и идеята за сгънатата хартия също може newsm78.Любито,вчера в КАуфланд гледах точно такава тефлонова форма закексчета и се чудихме с мъжа ми дали не става,но ето,че ти си пробвала.
Искам специално да благодаря на Лили,че веднага се отзова на молбата ми за рецепта за торта Hug Hug (и да,от ПеЙзбъри съм Mr. Green).
Ягодка,ти хартийки от там няма да пращаш Naughty,виж от онези работи,където мармота ги завива можее Laughing.
Много се запалих и аз да сладкарствам покрай вас.По принцип готвя и много обичам да се занимавам,но в сладкарството съм ЗЕРО hahaha,сега с помощта на Лили ще нагазя в тази област и по-специално тортената,че е по-трудна поне за мен.
Днес бяхме в Пловдив.Отворили са Джъмбо и там,егати хамбара,няма обхождане Crazy,после и в МОЛ-а и парите свършиха Joy,най-много намаза Йоаницата естествено,после имени дни на сумати именици и след малко ще гръмна от ЕдИнИ и пиинИ. Sick
Хайде махам се,че дзверо още не спи,въпреки,че днес не е спала Crazy

# 321
  • Пазарджик
Данинце,книжни форми за мъфини продават в магазина за домашни потреби до Тик-так.40бр. са 1.20

# 322

И аз на опашката да честитя първата годинка на първото януарче- честит имен и рожден ден на Никола, пожелавам весело и безгрижно детство, здраве, щастие и късмет да са твои спътници в живота.

# 323
ягодке, http://klukite.com/retzepti/145-pizza-cake-pitza-mafini.html ето моето предложение за солени мъфини  Grinning
поздрави и целувки на всички малчовци, преслава хвана черпака на прощъпулката и сега съм се заела да я въведа в тайнството на готвенето и после аз по гръб  Wink

# 324
  • Варна
преслава хвана черпака на прощъпулката и сега съм се заела да я въведа в тайнството на готвенето и после аз по гръб  Wink[/color]

Има някакво поверие ли за прощъпулника - аз мислех нищо да не правя, но нашите ме побъркаха! Елия вече ходи доста стабилно по 2-3 метра, та май е време....

Много ви се кефя, че готвите - аз също обичам, но явно аз не мога да се организирам с малката. А и когато тати се върне от работа сме все навън....

# 325
И аз искам да честитя първия рожден ден на вече порасналото с една година януарче  Grinning.
Никола да си жив и здрав,да си винаги щастливо,усмихнато и жизнерадостно дете.

Малко на патерици ,но много искрено.Сладурче само да ти кажа,че когато преди една година разбрах,че си родила толкова различни чувства ме заляха уплаха,радост,нетърпение,очакване...Някой писа,че Никола е символа на януарчетата и аз мисля така,както се казва ти повлече крак  Wink.Искам да пожелая на теб и таткото ,Никола да ви носи само радост и гордост.

Ние сме добре,все не намирам време да пиша,но ви чета.Вчера украсихме елхата ,даже две елхи-една мъничка в спалнята и голямата в хола.Взехме си изкуствена голяма ,аз лично ги предпочитам защото мога да си я украся много рано и да и се радваме цял месец,докато естествените трябва близо до Коледа и така капят тези иглички, а клонки ще си откъсна и пак ще ми мирише на борче.Стана много красиво ,направих и снежинки които залепихме по прозорците на вратите.Набучих мандарини с карамфил,канела,разни мои украси които направих от различни сайтове  Crazy,имам още доста работа ,набрах шишарки и трябва да ги лакирам и доста работа по коридора.Понеже украсихме с мъжът ми вечерта когато Маги заспа,тази сутрин ни възнагради за труда с такива усмивки и блясък в очите  Hug,че ни напълни сърцата.Елхата я опазваме като избутвам фотьойла така ,че с проходилката не я стига,засега не се дразни защото пипа останалите неща.
Днес сутринта както си стоях и търсих новия канал на БТВ ,някой профуча край мен с бясна скорост  Crazy,Маги хвърчеше с проходилката заливаща се от смях и развяваща половината снежинка която бях залепила явно ниско и я беше докопала,веднага взех апарата да я снимам докато вика и къса и бяга,не можах да хвана възторжения израз на лицето ,защото много се въртеше,но поне отразих събитието  Laughing.
И така...много сладки стават колкото повече растат тези деца бе.....

# 326
  • софия
Честит рожден и имен ден на Никола!   bigdance2

И да почерпя за именния ден на нашата кака

За съжалени е на патерици

# 327
  • София
Добрютрууу Simple Smile
Значи днес чакаме снимки от Лено и Сладурчето, че и от сватята...Успокоих се - моя няма да остане гладен с тъща и жена, които готвят хубаво Hug
Еспа, ще се възползвам от рецептите...а с тези мъфини ме запалихте съвсем
Иначе вчера Гого опита от шарана. Знам, че е мазна риба и не се препоръчва, но му чопнах месо откъм опашката. На него, за разлика от брат му(то на него какво ли му харесва освен Данонино и пастет #Cussing out) му хареса...Не посмях да дам повече. А в петък имаше печено кюфте от кухнята...малиииии така мляскаше. Държеше да му го чупя на парченца и сам да си ги слага в устата. Та вече има и мезе за бирата...В събота пък докато блеем с баба му нашия набарал сандвича с кайма на бате си и бум в устата. Викам си - ти кИфте яде, що да не ядеш и сандвич...Изяде цяла филийка без коричките hahaha Хареса ли му нещо е като прахосмукачка Simple Smile
Само при нас ли се очертава "сватба" с много бебета? Аз по-дърти от година няма да каня на самото парти - другите ще са вечерта Simple Smile
Айде лек ви ден. Да разрия къщата след 2 дни с 2 деца вкъщи hahaha

Ирко
, да ти е жива и здрава Никол Heart Eyes

Весел поздрав

# 328
Добър ден!
Моят син като никога заспа сутринта, та ще се възползвам от момента да почерпя:

Днес се навършват точно 7 години, от както ние с любимия станахме семейство. Още вчера в 00.00ч. му подаих подаръка - писец на "Паркър" и той остана много доволен, а пък аз три пъти повече, защото много обичам да правя подаръци, който се харесват. Той от своя страна ми купи голям гардероб  Flutter
Хайде лек ден.

# 329
  • Пазарджик

Общи условия

Активация на акаунт