Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 006
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик
Честит Никулден. ... Честит имен ден на всички, носещи името на св. Никола! Честит празник на техните семейства и весело изкарване! ...

# 301
Благодаря ви много! Много ме разчуствахте и Никола също. Пращаме ви много целувки и черпим

Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името и да ги закриля св. Николай!
хайде и за мамите

Незнам кога мина цяла година. Много мило ми стана като я прехвърля в спомените си. Ние няма да правим големи празненства, но за сметка на това ще имаме повече време да се порадваме на рожденика. Вече духна свещичката на първата си торта. Ама снимки после.

# 302
sladur4esta непременно да свалиш снимки на Никола от Рождения Ден. Grinning Grinning Grinning и да му нацелуваш бузките от мен и Криско. WinkЗа Никола...

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:34 от nakri

# 303
  • Русе
Любито, а рецепта за солените мъфини? Crossing Arms Тъкмо си търсих такава! Hug

О, веднага:
http://kulinar.gbg.bg/index.php?area=1&p=recipe&id=2249

Много са ми любими особено студени. Добър апетит!  Hug

# 304
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА МУ Е ЧЕСТИТО ИМЕТО!

Честит празник и на всички именници днес!

# 305
Влизам съвсем набързо да оставя този http://vbox7.com/play:4c201940 поздрав за нашето най-голямо момче, прекрасния сладкиш на Сладурчето Никола!
Сладурче, честит ти рожденник и именник! Целувки и на двамата от нас с Рафа!
Да ви кажа нещо много се размекнах сантиментално! Трудно ми е да осъзная, че толкова бързо се изтъркаля първата годинка на нашите бебета!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 21:49 от Angelviolet

# 306
  • Варна
Честит рожден ден на малкия Никола!Да расте здраво и умно дете , да се радва на безгрижно детство!

Честит празник и на всички именици днес! Да се радват на много здраве и щастливи моменти!
Дони , много са ти сладки джуджетата  Heart Eyes( наборчето е облечено в костюма от Ларедут , а? И ние пък имаме такъв ,дано още да му става на кюфтето
По повод мерките и теглилките , забравих да се включа . Дани не е в категория манекен  . На 10 м беше 10,500 и 75 см , явно има защо който го види , и му вика "Дан Колов" Laughing

# 307
Любито, благодаря за рецептата! Но аз вече бях ги направила, когато ти прочетох поста, само че с 4 яйца и само със сирене. Чудни станаха.   chef Ето ги: http://media.snimka.bg/5010/016275928.jpg

# 308
Вчера си счупих краката да обикалям в нашия провинциален град да търся такива кошнички от хартия за мъфини и няма.Бях и в Кауфланд и там няма Crossing Arms

# 309
Данинце, да казват бързо кулинарките, къде можеш да намериш, иначе ще ти изпращам от тук! Колко броя искаш? Laughing

# 310
  • Русе
Аз пък ги пека без хартия, в тефлонова форма за 12 мъфини от Метро.

# 311
Момичета, да ви почерпя и аз като именничка. Доника, ме разконспирира:)) Мерси, Дони  Hug

Бързам и аз да честитя първият рожден ден в групичката. Да е жив и здрав сладура, да слуша мама и тати и да ги радва много. Чакаме снимки с любопитство. И аз мисля да не правя голям рож ден,защото са малки още и не разбират, но ще поканя едно-две наборчета, че много се радва на деца, та да поиграят.

# 312
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА! ЧЕСТИТ ДА МУ Е И ИМЕНИЯТ ДЕН!!!

Сладурчеста, жив и здрав да ти е юнакът, много щастлив да е животът му и сълзи в очите ви да има само от радост!  Hug Hug Hug
Досега бяхме навън (на имен ден на едно бебе) и сега се прибираме и веднага седнах, как ще пропусна първия ни рожденик!  Grinning Кога верно мина тази година, не си играе това време, тече си и туй то!

Много целувки и прегръдки за Никола!  Hug

# 313
Честит първи рожден ден и имен ден на сладкия Никола! Да е жив и здрав, да расте много щастливо, усмихнато и обичано дете за радост на всички! Весел празник
на цялото семейство!

И за мама Калина:

Честит празник и на всички именници. Да им е живо и здраво хубавото име!
А аз черпя за здравето на моя баща, който също се казва Николай!

# 314
Кокос, ето обещаната снимка на детските овесени блокчета, дето сътворих

снимката е линк към рецептата
Шушона силно ги удобри, кучето също – изяде нападалите парчета и дебнеше за още Laughing
Дани, за кошнички за мъфини и капсули за бонбони виж в този магазин – Двата щъркела
http://vino.start.bg/article.php?aid=3989
Накри, за бъдни вечер обикновенно правя постни, сушени пълнени чушки. Ето линк към рацаптата която правя

Радстчо, дано бързо и безболезнено изкара камъка мъжа ти
Ягодке, браво на Ивка за "мама" - аз още си чакам тази така заветна думичка
Дони, много са ти сладки джуджетата Heart Eyes
Сладурче, чакаме снимки
Още веднъж, честито на всички празнуващи!

Хубава вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт