Невенче, много е сладка Деничка, каква е розова и миличка. Чудесен празник сте й създали, сигурно много се е радвала.
Накри, идеята за подарък на Криси на мен много ми допада, но Сиси най-точно ти е казала - прецени дали детото ще играе с нея. Ние също сме решили на бубка едно люлеещо се конче да й вземем. Пробвах я на кончето на детето на моя приятелка - голям кеф, не искаше да слиза от него. та всяко дете е субективно.
Лорини, Катеринка е такъв бонбон, много е сладка

Ягодка, блазя ти, че Ивка спи, т.е търпи да спи в чувалчето. За нас това е направо мисия невъзможна, независимо от моето настояване. не за друго, а защото от месец насам е вечно открита, аз бях ви споделила, а аз не спя и се будя през половин час да я завивам, след което тя отново е изритала одеалцето и така. Като почна да я завивам тя пък почва да рита, да се върти и съответно се буди, даже реве като я покривам, та чакам да се унесе и тогава. Не знам, досега не сме имали такива изпълнения. Добре че сме на конвектори и температурата през нощта е относително постоянна, но пак - как така открита.
Уф, спирам, че днес май само се оплаквам. Сега да се похваля - имах час за фризьор днес и 2 часа направо се разтекох от кеф. Почти бях задрямала след маската на скалпа, изсушаването, разните там други стилизиращи процедури. Добре е човек да разпусне поне за 2 часа пък били те и 1 път на 4-5 месеца

Отивам да гладя с новата прическа, ми така де и в домакинската работа трябва да сме красиви и поддържани