Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 942
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Вики. Wink
Да е живо, здраво и много много щастливо дете. Heart Eyes

# 451
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ   newsm38 smile3510 bdbaloni

Билянка , благодаря за сайтовете   bouquet

Еспа ,  да му са честити новите мебели на Сами , много са красиви .

Ели , ти и Алекс ( така ли  й казвате галено?) сте страшни красавици .

Дани , трябва да купите на Йоанка по- голям леген да се събират с куклата  Grinning . Много мило  и весело ми стана от снимките  й .

Невенче , феята Деничка много пораснала . Показвай я по-често  Hug

Пропуснах нещо май , исках и друго да пиша , но малкото се събуди от следобеден сън и се дере .

# 452
qwert благодаря, че спомена нещо, което не знаех...така ще знам какво е пинотаж, но не съм сигурна дали всички от твоята дружинка знаят...сега ще си проличи кои са... Mr. Green

# 453
  • Варна
Честити рожден ден на Вики!!!!

Във форума, както и навсякъде, трябва да се пише грамотно! Благодаря на Пепи за уточнението, защото и аз бях писала "рожденник", обаче веднага отидох и го поправих. Момичета, важно е как пишете, хора ще възпитаваме, българчета!

Разбрах, защо се ядоса Павлина, мен също ми стана неприятно - разбира се, че форума е общ и всеки ще пише когато и каквото си иска, но след като ни четеш Лорини, започни с пост как сте и снимка на малката /много е сладка, междудругото:)/,  и после вмъкни темата ни на разговор. Според мен, така никой нямаше да реагира.

Натали, много благодаря за линка със Зайчето - Елия се влюби в песничките:))))

Хубав ден   bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 10:39 от Мим

# 454
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ   РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!
[/size]
Честит рожден ден на малкото човече! Нека расте здраво, умно, усмихнато и много обичано дете! Да не спира да радва мама и тате, да расте заобиколена от много приятели и да има много щастливо детство!

# 455
Честит рожден ден на Вики!

Еспа, вчера се бях сетила за Сами и неговата стая /по повод на това, че Марти няма негова, но той напоследък е залепен за мен, чак взех да се дразня на себе си, че му позволявам  ooooh!/. Много е хубава - голям да порасне и още по-хубава да има!

И моля всички - айде стига с уроците, който има желание да си отвори речниците по правопис и правоговор, също така тълковните речници, речниците за чужди думи, за да си обогатят познанията. Не ми се четат подобни писания, не вярвам на някой да му се четат изобщо.

п.с. всичко, което е написано неграмотно, го пропускам. Жалко, че в училище повечето са проспали уроците.

# 456

Честит рожден ден на Вики! Да е все така жизнен и разбира се много щастлив!
За Кокосчето това- и бъди все така търпелива и любвеобилна мама  Grinning
Еспа, много са хубави мебелите! Сами да си ги ползва с радост и да си ги пази  Grinning
Ели, прическата е много хубава  Peace! На теб си ти ходят кичури, ама ти си си красавица! Hug  Heart Eyes
Меки,меки,ама ци.и,а ако няма нищо как ще омекне hahaha Hug
 hahaha  Joy
Данинце,  smile3501 за аватара.

# 457
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ!
Пожелавам ти да растеш здраво и щастливо дете и да бъдеш все така палав, за ужас на мама  Mr. Green

Мила, честит празник и на вас с Ицо!  Hug

# 458
  • София
Да честитя и аз първият рожден ден на прекрасния Вики  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Tada  bigdance2  ura Мила, нека да ти е жив и здрав, да расте щастливо у усмихнато дете и да има прекрасно детство, желая ви всичко най-хубаво от сърце  bouquet Heart Eyes  bouquet

Момичета, благодаря ви за отговорите за киселото мляко Hug, значи ще действам по-смело, аз по принцип напоследък въвеждам по- смело и не лъжичка по лъжичка, ама защото нали то все пак се води за една от по-особените храни, та затова реших да попитам все пак.
Любито- благодаря ти за милите думи, не знам това дали е от там, сестра ми ми намери няколко такива картинки, които ми харесаха за аватар Mr. Green
Ели- честита прическа, много ти отива  bouquet, и аз се чувствах така преди около месец, когато си направих кичурите, наистина от време на време да направип нещо специално за теб и външността ти се отразява много добре, или поне при мен е така
Данинце- просто е станал страхотен аватарът ти така Heart Eyes /показах го и на Стани и той много г охареса, и каза, че малката много е пораснала, откакто идвахме лятото Heart Eyes/
Еспа- страхони са мебелите, да са ви честити и Сами много да им се радва, и твояаватар много ми харесва Heart Eyes
Лорини- Катерина много е пораснала и е истински бонбон
Невенче- много е сладка Деничка, станала е очарователна малка принцеса Heart Eyes
Днес ще ходим с ЙоЙо на детско парти, което организират от фирмата на мъжа ми, да видим тя как ще понесе различната обстановка и куп други, непознати за нея дечица newsm78

# 459
  • Варна.....
На всички празнуващи тий дни ЧЕСТИТО!!

п.п. Не ми се списва нещо в темата. Ама Ви чета  Mr. Green

# 460
Добро утро  Hug
Честит Рожден Ден на Вики ! Кокос за теб     bouquet
Ели много хубава прическа  Simple Smile
Дани и на мен малката ми е много сладка в легена и с куклата  Heart Eyes
Лорини много е хубава малката   Heart Eyes включвай се по често със снимки и за това как сте

# 461
Честит рожден ден, Вики!
Пожелавам ти весело и незабравимо детство, изпълнено с много усмивки!

# 462
  • Ловеч
Честит рожден ден на Вики!

Кокосче да го нацелуваш много,много от мен Grinning

# 463

Честит първи рожден ден на Вики на Мила и на Деничка на патерица!
Честито и на вчерашните ни големи рожденници- на вас желая преди всички здраве, много късмет и благоденствие, а на малките прзнуващи безборой игри с готини приятелчета и едно прекрасно детство!

# 464
Честит рожден ден на порсналия Вики на Мила!Желая да е все така палав,усмихнта и да радва мама и тате!

Мила,а на теб ти желая да си все така всеотдайна майка!

Общи условия

Активация на акаунт