Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 968
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Ели, честити придобивки! Браво на теб!
Сладурка , ми като си видиш новите мебели , дай да ги оценим и ние  Wink
Кокосче, имам вече въпросната играчка, купена от Търново!  newsm44 Не е още в мен, но другата седмица ще ми я донесат. И сега е била намалена на 2, 99. Дано и Настюхата да й се радва.
qwert, малко ми звучи като " дзвер". Mr. Green
Много точно казано  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 511
Копривке , що така се скара на Накри ? Момичето  е ново тук и  не знае кой кой е .

И да те питам - тази година няма ли  да организирате коледен благотворителен маскарад ?

Ягодке , браво на твоята бърборана !

# 512
Последно за днес! Peace Да ви покажа Гогата, че скоро не сте го виждали: /двуеточие/ hahaha

# 513
Пак съм тук, радвам се, че името м исе среща във всеки трети пост... Mr. Green Mr. Green Mr. Green щом ви е толкова приятно ще ви навестявам всеки ден...колкото до Иники заяждай се...то е ясно, че напоследък се включваш само след мои постове, а понеже на много хора им липсваш, така ще можеш да се появяваш по-често...айде тук съм, за да можете да плюеете по мен както тук, така и в другия ви "форум"...
Прекрасна вечер на всички...особено на тези, които ми писаха на лични  Wink

# 514
здравейте,
докато заспят дълбоко децата,за да мога да оправя багажа, да дразна някой ред Heart Eyes
като гледам пак сте се поскарали, ама нищо...така е по-забавно.
наближава и РД на Евгени и вече взех да търся подходящ бар, че той така и така не помни нищо, поне ние да го отпразнуваме подобаващо Crazy. той още не е проходил и като гледам май ще се позабави, че в пълзненето е the best...............
снимки- във фейсбук-а колкото си искате Wink-няма да качвам и тука

# 515
Аз пък не мога да си обясня защо я нападате Лорини. Жената постна един линк и айдееее  ooooh!. И тя може и да е провокатор, но това според мен хич не беше провокация. Ама някои така явно го разбирате по подразбиране дето се вика. Както и да е, апелирам да прекратим вече изключително глупавия спор (даже всъщност и не разбрах защо е, но то е сигурно, защото съм тъпа).

Катериче, мерси за идеята за кисело мляко, и аз съм в голям чудинг, не че скоро ще давам, но ей така - да има за какво да се чудя  Laughing. А и щом сватята каза, че и тя това ще дава - сигурно и аз натам ще тръгна  Wink

Еспа, и на мен много ми хареса стаята на Сами  Heart Eyes Като поразчистим малко стаята на Кало и като поразместим гардеробите (че хич не ми харесват така) и аз може да сложа снимки. А ние голям късмет ударихме - купихме си апартамента обзаведен, детската е в синьо и жълто, един вид малко по-момчешка. Та добре, че е момче, не се налага да сменяме  Mr. Green

Я да задам един изключително тъп въпрос на кулинарките, ама не се смейте, казах вече, че съм тъпа Simple Smile - ако забъркам тесто за палачинки от вечерта - дали ще е ок за сутринта?  newsm78 Чуденката ми е, понеже в мойта рецепта белтъците се разбиват на сняг и се добавят накрая, преди пърженето. Та мисля да не ги разбивам вечерта, а сутринта и да пренощуват в хладилника в съдче някакво. newsm78 То май ще пробвам, пък ако не стане - нови яйца сутринта  Laughing

Данинце, пропуснах и аз да ти кажа колко ми харесва тази снимка, дето ти е вече на аватара  Heart Eyes Много..  Heart Eyes Абе тия деца вашите наистина много големи ми изглеждат, не са бебета, пък моето още за бебе го имам  Rolling Eyes

Има ли още дечковци без зъби? Или Кало е изчезващ вид? Laughing

# 516
Данинце, преди няколко дни попаднах на тази супер лесна рецепта  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.msg13418808#msg13418808 . Правила съм голяма пица, мини пици (във формичките за мъфини), чеснови питки, сиренки, лучник...всичко, което ти дойде наум-бързо,лесно вкусно  Hug
И като говорим за лесни рецепти, трябва да благодаря на Радостчо, че ми показа рецептата за лесния кекс без яйца   Hug
Сиси, Петя още няма зъби  Hug

# 517
Зъби = 0 броя.

# 518
  • София
Киша, аз мисля, че и на децата ще им хареса в бара - като удари Евгени един шот и току виж директно протичал Joy Та като спомена бар имаш вече 2 черни точки.. Rolling Eyes
Както споменах, тази вечер съм сама, скучно ми е. Сипнах си чашка малка каберне и си обещах да не си развалям настроението
Пепиии, що каза сега новата цена на играчката - прецакахме се  Joy Шегувам се. При нас е в употреба отдавна. Надявам се и на Настюха да и хареса. На батко и също Simple Smile
Билянка, тоя синеок адаш що мацки ще остави разплаканииии Hug
Да взема да си пусна един филм май newsm78
Сиси, тц, ще спаднат белтъците душата - поне така мисля де.
Забелязвате ли, че и миналата година по това време само за манджи говорехме Mr. Green Аз в момента съм на солена вълна - яде ми се прошуто и филееее

# 519
Дони, току що осъзнах, че съм се прецакала. Thinking
И аз съм сама, ама цъкам семки.... Rolling Eyes Laughing ,
"щото мога да ги поцъкам на воля, иначе благоверния през 2 мин. пита няма ли да свършват вече.  Whistling

# 520
  • София
Здравейте и от мен, най-голямата несериозница тук!  Mr. Green

Първо с голямо закъснение и извинение искам да честитя Рожденните дни на Никола и Виктор, да са живи и здрави, да имат най-прекрасното детство, щастлив живот и усмихнати майки - впоследствие кисели свекърви... Twisted Evil

Сиска и моята Рая още няма зъби, аз съм се заканила вместо дентинокс следващия път да купувам корега и чене. А като се появи зъбче ще извикам медията да отрази събитието.

И сега да се оправдая защо съм несериозна /не че има оправдание/. Таз година взех че станах студентка, до тук взех два изпита, единия с 4, другия с 6  Blush, а математиката я чакам да излезе, 3 ще имам надявам се на 6 ама ще видим. Освен изпитите и баткото нещо много се задържа вкъщи и аз и да искам успявам да седна на компа колкото да ви прочета и да си сверя часовника.

Доника, видях една малка грешка на първа страница, Рая е родена на 15, а не на 16 декември. Ако имаш възможност, моля, да промениш...Та що викаш ти е скучно ти деца нямаш ли бре моме, кабарне ще ми пие Hug

Рая един ден ходи сама, на другия иска за ръка, и тя не знае какво иска. Навън обаче е доста смела, сигурно заради повечето дрехи се чувства по-сигурно, и да тупне няма да боли много... Laughing

Ще сваля снимки, че имам от лятото, а те вече не са актуални, да опресня информацията.
За сега приятна вечер от мен и до нови срещи!

ПС И аз тази вечер съм сама, да няма среща на янурските БГ татко някъде тайно и ние тъй прецакани да си седим сами вкъщи!

# 521
Дони, абе аз няма да ги разбивам от вечерта, само ще ги складирам в чаша например. Ама не знам дали няма да им стане нещо  Rolling Eyes

Уф, и аз съм сама в момента, мъжовете хъркат сладко-сладко. Да взема и аз ли да ударя едно  Rolling Eyes

А за манджите - ми то май по всяко време си говорим за това. Ако не са манджи, са .. хъм.. преработени от децата ни манджи  Mr. Green

А новата играчка Кало не я уважава много-много. Той коя ли играчка уважава де. Виж, ако е кабел, станиол, картон, обувка, връзки и прочие - няма прошка  Laughing Ама играчките за нищо не ги има. Що ли си даваме парите, да ни се чуди човек  ooooh!

# 522
Ами наздраве тогава, Доника. и аз пия малко винце, но мерло newsm10

спомняте ли си ни? мноооого отдавна не съм писала, но то живот - не мога да се спра...мисля че още ходех на плаж, когато писах за последно

Всички бебоци са толкова сладки. вече стават дечица, аз снимки имам в Бук-а ако някой се интересува  Hug
Честит рожден ден на Вики. Кокосче, странно е една година по-късно, нали... Да ви е жив и здрав Вики, ако може повече да слуша мама, хихи. Изпуснала съм и един друг мой любимец тука - Никола, и той да е здрав и лъчезарен.

Ние растем яката, вчера проби само 3то зъбче, но добре, защото още налазваме мама за цокване. кърмим се 2-3пъти на ден само, но е голямо гушкане, особено сутрин - голям ми е кеф. и аз като Пепи вече се замислям с носталгия към едно евентуално отбиване.  Дивна не ходи още, не пълзи, а много смешно се сурка по дупе - почти като леля си - сестра ми. Говорим много, пеем, танцуваме - приятелите ни са удивени от уменията на малката кукла  Crazy
пробвах я няколко пъти с филчета от серията Baby Einstein - ще научи английски още в невръстна възраст,хихи. като кажат думичката и тя повтаря, разбира се няма нищо общо - примерно казват Horse, а тя казва - АФ. идва ми да я изям почти постоянно. за мой късмет се научи да заспива сама  Laughing

со кратце, това от нас.
прочетох предните 7-8страници - явно яката сте се разписали - щото почнаха рожденните дни ли, що ли...

Мини - мноого лошо това и на мен ми се е случвало, и съм предразположена и сега както стана студено. като се оправиш трябва да се погрижиш за гърба си - малко упражнения за да заякне, сутрин едно хубаво разгряване, вдигане на гирички.... аз опитах с бокс - много добре се отразява на гърба ми, и не само.

Лорини -  Hug

значи Иники е Дзвер-а, така ли?

за киселото мляко - аз заквасвам и Дивна го мори яката.Боза не бих дала.

поздрави, ще следя сериал ако има.

# 523
междудругото ние утре ще посетим това: http://www.littleowl.bg/bg/little-owl-in-the-tea-house.html
Вярно, че е за по-големи деца, но магазина ще е отворен и ще може да купим някои от играчките.

# 524
  • София
Дони, току що осъзнах, че съм се прецакала. Thinking
И аз съм сама, ама цъкам семки.... Rolling Eyes Laughing ,
"щото мога да ги поцъкам на воля, иначе благоверния през 2 мин. пита няма ли да свършват вече.  Whistling
И аз  Embarassed
Амелия, а честито. Останалите изпити  - само 6 - иначе няма да оправдаем отсъствието hahaha Ще коригирам грешката  Wink Деца имам, но спяяят  smile3533
Сиска, само отделени нищо няма да им стане за една нощ в хладилника...Кат каза палачинки, отдавна не съм му правила на моя мъж - аз ги правя от магазина за 2,40 Mr. Green Но ако ме споходи музата, може и домашни Simple Smile
Аз имам мярка - една чашка от 100 гр. Заспивам веднага и на мрънкане не се обаждам(просто не го чувам  Mr. Green) така свиква да се успокоява сам...Малиии каква майка съм Rolling Eyes
Оооо, Невенче. Затрихте се като старите пари. Да ти кажа и аз мерлото го уважавам повече - това на Търговище. Най-уважавам Мавруда на Асенград обаче
Ха наздраве. Аз вас много ви уважавам  Drunk

Общи условия

Активация на акаунт