ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА

• 184 546
  • 843
  •   3
Отговори
# 525
Мини пиците с мъфинова форма е страхотна идея, благодаря!  bouquet

# 526
  • София
Да се отчета и аз с приготвяне на "лучник".
Стана страхотен,сложих и малко нарязани маслини в лука и  сиренето.
Предварително обаче леко запекох във фурната тестото,за да не стане глетаво,че
го сложих в една тава и ми се стори повече тестото.
Eто и  снимка,успях да го щракна,докато не беше свършил. Laughing
БЛагодаря за идеята!   bouquet

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:29 от Evа

# 527
janaa777, Galka пак заповядайте! Аз благодаря на maia4444 за рецептата за бъркано тесто   bouquet
Преди малко осъществих и идеята на Люсито за лучник, но отново във формата за мъфини! Стана страхотно-утре ще направя пак   chef

# 528
Бърборанче, идеята ти за мини пиците е страхотна! И аз ще я пробвам скоро! Hug

# 529
Момичета, да попитам - дали пицата ще стане със сухата мая на д-р Йоткер, защото нямам друга в момента?
Извинявам се ако вече този въпрос е обсъждан, признавам - не съм прочела цялата тема  Embarassed

# 530
Виж тук:

Иска ми се да я направя, но маята, която купувам е суха, в бурканче. Колко да си отмеря - 1 чаена лъжичка ли за това количество брашно ?
Aз също използвам мая в бурканче и за тази пица слагам 1чаена лъжичка ,но маята я слагам в брашното не я разтварям предварително. Simple Smile

Мисля, че няма причина да не стане.  Peace

# 531
Благодаря!   bouquet

# 532
  • София
Момичета, да попитам - дали пицата ще стане със сухата мая на д-р Йоткер, защото нямам друга в момента?
Извинявам се ако вече този въпрос е обсъждан, признавам - не съм прочела цялата тема  Embarassed
Даже може и по-добре да стане,защото на мен ми се струваше,че има малко дъх на мая  тестото,при 20 гр. мая.

# 533
  • Viena
Мини пиците с мъфинова форма станаха уникални просто мъжете ми останаха супер очаровани и леко гладни,нямах сили да правя повече.

# 534
  • Варна
Досега търсих в другата тема да намеря рецептата за бърканата пица, а тя къде била  Crazy
С нетърпение ще я пробвам  Hug

# 535
И аз я направих тази вечер. Тестото го оформях в тавата с пръсти и с малко олио. Стана много вкусна и крехка, но някак няма вкусът на истинската пица, по-различна е... Thinking.

# 536
  • област Софийска
Е, относно вкуса, наистина е по-различна от истинската пица. Но относно леснината на приготвяне няма спор, че тази става по-лесно.

# 537
Аз съм я правила много пъти, но снощи нещо не се получи. Плънката ми падна на дъното и остана отдолу. Малко ми се смяха, че била обърната пица. Къде сгреших?! newsm78 Дали тестото ми беше рядко, дали при печенето нещо.... Ама пак се изяде, де  Embarassed

# 538
Аз съм я правила много пъти, но снощи нещо не се получи. Плънката ми падна на дъното и остана отдолу. Малко ми се смяха, че била обърната пица. Къде сгреших?! newsm78 Дали тестото ми беше рядко, дали при печенето нещо.... Ама пак се изяде, де  Embarassed
Мери,тестото на гъстота е малко по-гъсто от кексовото.

# 539
Такова беше и моето, меря все с едни и същи чаши. Нищо де- изяде се Laughing

Общи условия

Активация на акаунт