Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 965
  • 723
  •   1
Отговори
# 525

Усмихнатото, споко! Нищо няма да им стане на белтъците! newsm10
И стига сте говорили за вино Crazy, че обожавам червено... А мъж ми не пие и някак не ми е хубаво сама....  Sad
Бърборанче, давай рецептата за твоите мъфини, че попадам само на някакви сладки и не толкова вкусно изглеждащи ooooh!.
Лека нощ! Hug

# 526
  • София
Билянка, не си сама бе - с нас си  hahaha

# 527
ехооо, и аз съм сама ....,ама не ми се пие нищооо, че тези дни попрекалих, а и утре сме на РД във Флоренция чак Mr. Green
децата спят и май и аз ще взема да полегна, ама пусто любопитство....да не пропусна нещо все надничам Rolling Eyes
Дони, ще трябва да се реванширам някакси.....може би с едно коледно партииии newsm78

# 528
  • София

Дони, ще трябва да се реванширам някакси.....може би с едно коледно партииии newsm78
Има сделка Peace

# 529
свате, лягай си
стига  spam2 че ше има  ban

newsm65 newsm65 newsm65

# 530
 moresmile
да се докараме като тази тук
<--

# 531
# 532
 Лорини, така ама не казвай на Кокоса, тя мисли, че специално за нея съм се веснала.  Twisted Evil Ако разбере, че не е така мали, мали, ще си отнеса боя кат стой та гледай. (но е с билети)

Не съм двер, а душичка винарка (като муха, ма не ме лови Райт), но това е тайна, особено са през дружина Малина, ще ми се развали имиджа.  bowuu Мери, ела ме цункай то муцунката, от съм същи питбул.

До де стигнах, да, Коприво, сичко давам, само Краси на Ани НЕ давам. Колкото искаш толко бутилки от квото искаш. Тая твоята най-много да го набие изневиделица. Бубчето и Дони ще си получат дажбата като му дойде времето.

НАН3 го има да го пие моя беззъб син. Събирам млечни зъби и капчица.

А да и от alex222 имате: ооооооооооо парцали (много просто това момиче, ей, нищо чудно, че я тачим ного)

Кат стане 00.00 пак ще изчезна (до 27-ми, Лориче, пусни една тема, за да мога да се включа, да поздравя Ани), понеже много вълнение не бива, не е хубаво за сърцето. Един вид като пепеляшка... Бубо, гъзе, и аз се сетих за тиквата. (и тая Буба и тя много проста, и нея тачим)

Наздраве на дружина Малина. Муах за Пепи, щото от сички дет съм тормозила, само тя и копривата са ми праили баш кефно с отговорите.

# 533
Лорини, така ама не казвай на Кокоса, тя мисли, че специално за нея съм се веснала.  Twisted Evil Ако разбере, че не е така мали, мали, ще си отнеса боя кат стой та гледай. (но е с билети)

Не съм двер, а душичка винарка (като муха, ма не ме лови Райт), но това е тайна, особено са през дружина Малина, ще ми се развали имиджа.  bowuu Мери, ела ме цункай то муцунката, от съм същи питбул.

До де стигнах, да, Коприво, сичко давам, само Краси на Ани НЕ давам. Колкото искаш толко бутилки от квото искаш. Тая твоята най-много да го набие изневиделица. Бубчето и Дони ще си получат дажбата като му дойде времето.

НАН3 го има да го пие моя беззъб син. Събирам млечни зъби и капчица.

А да и от alex222 имате: ооооооооооо парцали (много просто това момиче, ей, нищо чудно, че я тачим ного)

Кат стане 00.00 пак ще изчезна (до 27-ми, Лориче, пусни една тема, за да мога да се включа, да поздравя Ани), понеже много вълнение не бива, не е хубаво за сърцето. Един вид като пепеляшка... Бубо, гъзе, и аз се сетих за тиквата. (и тая Буба и тя много проста, и нея тачим)

Наздраве на дружина Малина. Муах за Пепи, щото от сички дет съм тормозила, само тя и копривата са ми праили баш кефно с отговорите.
С толкова правописни грешки не мога да се оправя  ooooh!

# 534
  • София
Между другото в Метро има на промоция Пинотаж за 4.79  Wink

# 535
bubchenceto, те да бяха само правописни с мед да го намажеш... от моя.  Twisted Evil

ИСКАМ НОМИНАЦИЯ ЗА ЧЕРНО ЗЛАТО!!!

# 536
А вий, вий сте..... /както е казал поета/  Laughing За туй си лягам  Laughing
qwert да не намекваш, че приличам на Баба Меца  #2gunfire
Дони кога ще ходим до Метро, че пинотаж - аванта, надали ще пием  Rolling Eyes

# 537
А вий, вий сте..... /както е казал поета/  Laughing За туй си лягам  Laughing
qwert да не намекваш, че приличам на Баба Меца  #2gunfire

Само от лево, от десно го докарваш на морж.  hahaha Баси спама, Бубче, престани, ке ни се скарат.

# 538
qwert баба ти е морж  smile3534

# 539
Абе, ей, млъкнете бе, не мога да си легна от вас!!!!! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт