Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 942
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
ХО ХО ХО

# 541

Имам само три минути, затова последно - Ц, тюлен е, не ми ли личи?

# 542
Иники, недей да лягаш, че след малко мисля пак да пиша..като сте тръгнали да спамите и аз съм тук...

# 543
Какъв спам, какво нещо в чест на Рд на Вики! Не ви е срам!  Mr. Green Веднага да ви порицая, а вие да се засрамите!  Mr. Green

Благодаря на всички, че отразихте този хубав ден за мен и Вики и ни уважихте с честитки, пожелания и хубави картинки  Peace

# 544
ИНИКИ има да оправя  белите трюфели на готвача Майкъл!!! Не я чакай...

# 545
Честит ви първи сняг!/ или поне на варненки/
Ето ви и едно кафе за събуждане и една закуска за подслаждане.

Усмихнато,то кой да се сети,че това може да е причината  Crazy,днес ми дойде и кърмата вече ми се позасили,най-важното,че Маги е доволна.

# 546
  • Варна
Май ще купуваме шейна:)

Момичета, айде малко по-сериозно....скучно ми е вече без екшън, искам  Popcorn

# 547
  • Варна.....
Май ще купуваме шейна:)

Недей, нали знаеш, ще се стопи  Mr. Green

# 548
Честит първи сняг на варненки! Сигурно е завалял, за да ви събере всички отново на едно място, щом и Златната Мери Hug се появи!

Ивайла също още няма зъби.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:23 от yagodka

# 549
  • София
Здравейте и от мен за днес,
Ванила, страхотна закуска
Ягодка- много е сладка Ивка Heart Eyes
Алекс- Васи много е пораснал, истински красавец е станал Heart Eyes
Днес ходихме до Штъркела и харесаме на ЙоЙо столче за кола, не е от най-скъпите и на някаква полска фирма http://www.berber.pl/index.php?option=com_content&view=artic … ki&Itemid=242- ето това, ама на мен ми хареса, може да му се регулира височината, хубава е материята, а и изглежда удобно, дано да се окаже удачна покупката

# 550
Ягодка  Hug  благодаря за отбелязването на моето завръщане..., Ивка мнооого е пораснала. и е същата чаровница, не знам как и устояваш на бузките. Дивна е яко наядена всеки път когато се усетя.

Днес май всички варненки се влючват, сега и Елена остана да се обади. Мдааа, валеше когато станах и продължава да вали. Таис - ще се стопи, но ще е хубаво 2-3дни да остане. Знам, че и в Пловдив и Русе вали, а в Софето как е?

хмм, покана за целувка на питбул значи, няма проблем, кучетата понякога са за предпочитане от хората, стига лош дъх да нямат. даже с едрите кучета по-се разбирам отколкото с много хора, хихи.

да попитам - дечица вече вървящи сами има ли - да поздравям. занимават ли се вече дечицата ви сами? на какви игри си играете с тях - търся нови идеи.мерси за което

Ралче - много хубаво изглежда столчето. ако не е проблем би ли споделила цената?

Алекс 222 - малък мъж е станал Васи, и изглежда доста подвижен  Wink

лек ден на топло...

Елли-я - правила съм с Боженци, но не заквасва добре. много добра се оказа Активиа-та - само че всеки път трябва да се купува нова, не можеш да използваш домашното кусело мляко за следващ път-става по-рядко. иначе преди съм правила с Елена - ставаше ок, Верея - не става. Важно е температурата на свареното мляко - 40градуса - кутрето ти да може да стои вътре...почти. бурканчетата трябва да са сухи и затоплени. веднага се увиват и престояват около 3-4-5 часа - може да си ги провериш към 4тия час да видиш колко добре е хванало. после в хладилника, за да се достегне. аз след 3тия път започнах да правя хубаво кис мляко.
моля тe, качи снимка на твоята малка гъбка, че много ми е любима  Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 15:05 от merrygold

# 551
Здравейте мацки  Hug!
Нещо липсата ви е хванала, последният пост е от 12 часа  Wink. Снощи май бая винце се е изпило пред компютрите  Mr. Green. И аз щях да ви правя компания с каберненцето, ама моето зверче до 1 часа голяма игра му удали. Ей не му се спи на това дете бе, пълно с енергия, скача в леглото, пее, бърбори. Аз вече едвам гледам, тя не - не заспива. Гушках я, ама тя се извива, рита, нерви се. Та я оставих да се наиграе и към 1 и нещо благополучно заспа. Ама тая сутрин спахме ли до 10,30  Laughing. Та чак сега сколасах - пране, простиране, готвене. Замислила съм едни коледни сладки да пека, ама към 4 часа, сега релакс. Много ще са в унисон с прекрасната снежна картинка навън. Ей от кога го чаках тоя снежец.
Та честит ви първи сняг Януарки! Да ни е бяло и красиво в душите и сърцата Nature Snowman Nature Snowman!

Ягодка, страхотна бонбона е Ивка и каква готина рокля има само. Имам обаче една критика към снимката - защо се криеш зад това тайнствено сияние от светкавицата  Mr. Green Laughing. Веднага да щракнеш още една снимка, този път и теб да видим  Hug

Алекс, Васи наистина много е пораснал и голям чаровник. Много е нежен и сладък!

Невенче, добре завърнала се. Да те питам - иска ми се да пробвам да подквася мляко. има от къде да вземем качествено прясно мляко, но съм пробвала със закваска от купешко кисело и съответно нищо не стана. Та каква закваска ползваш?

Свате, станаха ли палачинките? Метни една насам, че съм им такъв фен, а така е не усвоих правилното им приготвяне. Все нещо не им е наред на моите палачинки  Blush.

Ралче, много е хубаво столчето. Дано Йойо се чувства комфортно в него.

Айде аз отивам да се лакирам и да си пробвам новата преса, днес съм решила да се правя красива  4470  Grinning

# 552
  • София
Елиии, не е виновно винцето. Днес съм яхнала метлата - сиреч чистя. КОмандировани са и двамата при баба им и сега дори набързо хапнах Mr. Green Кви са тия игри по никое време беее Laughing
Да не би и Дивна да е пешеходка вече?
Леко и безаварийно возене на Йо-йо Wink
Днес било св. Спиридони Дариите имали имен ден. Да са живи и здрави Дария на Нането и кака Дари на Киша Hug

# 553
  • София
Ехааа, значи и днес имало поводи за празнуване - да са живи и здрави тогава Дари на Киша и Дари на Нането, да си носят имената с гордост и нека то да им носи само радости  bouquet
Това сега ме подсеща, че имах една бивша съквартирантка- Дария, много мило и умно момиче, ама одавна съм й изгубила координатите, та няма да мога да й се обадя Tired
ЗпатнаМери- радвам се, да те видя Hug, не е проблем, разбира се да споделя цената- 135 лв е, ние и затова се навихме да го вземем, защото наистина за нас е по-поносима, иначе аз исках да е Чико или ПегПегеро /каквато ни е количката/, ама цените им ни идват по-солени и не можем да си го позволим, особено сега преди празниците Tired
Ели- я кажи каква преса използваш и доволна ли си, че моята коса е много чуплива, а аз все искам да е права, ама преса не съм използвала, а се чудя дали става добре с нея newsm78
Дони- днес сме на гости на едни приятели да черпят за новия си апартамент, ама като гледам тази картинка, май аз от по-рано ще запразнувам Mr. Green

# 554
merrygold , ЗЛАТНА си  Hug!!!! Мерси още веднъж и тук за подробните указания за подквасването. Все си мислех, че това е мисия невъзможна за мен - но явно и тук си има чалъм  Wink и ако следва стриктно съветите ти, сигурно ще се справя.

Дони, предполагам, че за вчерашните среднощтни изпълнения на Александрина до някъде вина си има аз. Нали е водихме с нас по магазините и прескочихме времето за следобедния сън, та заспа в 7 до 8,15 и съответно вече свежа като репичка как да не щурува до 1 часа. Та сега заспа в 2,30, до 4,30-5 да поспи, довечера да си легнем навреме.

Ралче, пресата е Елеком. Мислех да си взема на Ремингтън, но все пак моята коса е права и я използвам за оформяне на прическата и заглаждане на някое кичурче, решило да се прави на по-начупено  Mr. Green. С керамични прочи е, до 200 градуса, чудесна работа ми върши. Сега даже докато пиша се изправям  Wink.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 22:02 от elli_g

Общи условия

Активация на акаунт