Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Ако ще и по пет езика да сте учили, държахте се доста змийски и си показахте рогата, нещо за което предупреждавах накрито от ден първи.  Joy   Тя не, много са мили момичетата.  Joy
Не е нужно да ви чете автобиографиите и да се подготвя, за да се изкаже.
Иска се малко толерантност, която явно ви липсва и много, много ме изненадахте. Уж жени с претенции, интелигентност, а не виждате по-далече от носа си.
Тъй като познавам накри от бебе, от ей такава шушка съм я изгледала, да наистина детето от 12 годишно живее в чужбина, не е писало на български, казвах й, че рано или късно ще изсъскат змиите за тоя правопис, нищо в италианските форуми си пишат без знаци, малки големи букви, тук сме перфектните.
Можем да се научим на малко повече толерантност от тях обаче.

Наде, влизай си, излизай си колкото сърце ти иска. Хубаво е, че не си го слагаш на сърцето.
Как го изпуснах този цирк и не можем да се засечем от 5 дни?

# 676
  • Варна
Честит рожден ден на Александър и Рая!!! Да са живи и здрави, да радват родителите си!!!

Обявявам кавгите за приключили. Минаваме на Коледно - Новогодишна вълна!!! Призовавам на всички да пишете във форума.

# 677
Честит първи рожден ден, Рая! Да растеш добро и послушно дете, за радост на мама и тати!

Чесит рожден ден, Алекс! Да радваш мама и тати и да си здрав и послушен!

Честита единайста месечинка на Виктор, Александрина, Рая и Боян!

Влязох да честитя празниците на децата, че хич не ми се пишеше и четеше след последните няколко дни. Обаче ми хрумна и едно процедурно предложение. Тъй като, мен лично ме е много срам от изписаната до момента тема, си мислех Дони да затвори тази и да пусне нова (ако разбира се Дони, имаш възможност и желание), така да се каже като символично обръщане на страницата. И новата тема да я започнем и завършим с честитки, снимки от рождени дни, снимки на празничната украса в къщи, снимки на бебоци и само положителна нагласа. За разведряване. Какво ще кажете?

# 678
Честит първи Рожден Ден на Рая и Алекс и да радват много мама и тате   bouquet  bouquet  bouquet
Мини меденките изглеждат страхотно май и аз ще пробвам да ги направя  Laughing ти оправи ли се? Исках и да те попитам нали сме градски  Simple Smile на куклите вътре детския кът посещавала ли си и ако да какви са ти впечатленията подходящ ли е за първи РД, защото аз до сега само отвън съм сядала?
За РД на Оги и аз се замислям че трябва да е поне на 2 пъти, на датата с родата в къщи а в събота през деня с други деца

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:27 от bebka2304

# 679
 Еспа, аз съм 'за' Peace

Честит празник на днешните рожденици, да са живи и здрави!

# 680
  • София
За - след малко Hug

# 681
Добро утро!
Каспър, има и мили между нас! На мен Накри ми е симпатична и искрено се надявам да продължи да пише!
Също така се надявам, че Коледният дух ще спомогне за връщането на добрия тон!
Идва най-хубавото време от годината, а как човек да си публикува снимките от детските тържества до Това!

Еспа, аз съм За!
И от уважение към рождениците ще ги поздравя в новата тема!

# 682
Честит рожден ден на:

Александър на Sunrice

Рая на Амелия

Да са живи и здрави дечицата и много да радват семействата си!

# 683
значи всички дружно чакаме новата тема  Hug

# 684
Честит Рожден Ден на Рая и Александър!!! Да са живи и здрави!!! Пожелавам им много усмихнато детство и палави игри!!!
 newsm38   newsm59   Tada

Ще помоля КАСПЪР и други  да не ме характеризират като змия или подобни, защото още не са видяли нищо от мен и освен това не ни познават...
И няма как да се приключи темата, защото всеки ден с влизането си във форума си намирам подобни изказвания.

# 685
нищо в италианските форуми си пишат без знаци, малки големи букви, тук сме перфектните.
Можем да се научим на малко повече толерантност от тях обаче.

Много мило... Нали знаеш, че точно това изречение е доста... хм... странно. Като никога ще напиша нещо сериозно и няма да има странни метафори, които никой не разбира освен аз. Правя го, защото Каспър засяга една много важна тема, която не мога да оставя без коментар. Въобще няма да засягам обидите, които някак си не са ми интересни.

Очевидно толерантността трябва да е към неграмотността? Или да се уча на толерантност от хора, които са построили най-близкото нещо до съвременни концентрационни лагери? Ако Накри иска или не иска да пише тук, това е неин избор. Никой  не може да й го забрани или позволи, но има хиляди начини да обясни проблема си с правописа (и да се опита да го реши, което е по-важното) - нито един не включва ейджистки обиди. Италианците също така не са особено възпитани и не държат на това, но българите държат, при това доста, ако не може да спазва нормите и порядките наложени в българското общество я чакат само такива изживявания. Една от порядките е, че неграмотното писане е израз на неуважение, когато е гарнирано с фрапиращо неспазване на правилото за размера на снимките, вади дори най-търпеливите и мили хора от кожата им (защото Виолетовото ангелче е изкюличетлно търпелива). Това не е липса на толерантност, напротив българите са изключително толерантни, в пъти по-толерантни и търпеливи от италианците, и в пъти по-грамотни явно. Мисля, че Накри разбра какъв е бил проблемът и до някъде го реши. Вероятно нататък ще избягва подобни изцепки, поне се надявам да е така.

Сигурно сега Дони ще поиска заключване на темата и ще направи нова - с още по-захаросано име, в която единственото смислено неща, ще са рецептите... Няма лошо, то си е ваша работа.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 10:20 от Дзверила

# 686
Честит рожден ден на Рая и Александър! Да растат здрави и щастливи дечица!

Накри, евала за това, че търсиш извинение! Много уважавам хора, които усещат кога са прекалили (да, това на всички се случва) и се опитват да го поправят!  Hug bouquet

Еспа, и аз съм "за", особено след един пост, който прочетох през нощта и който липсва в момента, за което много, ама много се радвам. И за да оставим гадните неща в тази тема, ще се оплача, че тая нощ пак имаше ревове и чудесии, и те пак бяха от коремче  #Cussing out. Вече няма да ви се хваля пък  Crossing Arms

Хайде, ще чакам новата тема вече  Heart Eyes

# 687
Това много ми харесва ,щом ще си пишем, без да се караме и критикуваме  е чудесно.   bouquet
Аз обещах на един човек ,че спирам до тук и така ще е .  Hug
Най-важни са дечицата ни .

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА РАЯ И АЛЕКС, ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ.

ТОВА Е ЗА ГОРДИТЕ МАМИТА

А ТОВА ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЧИЦА

Ние си имаме този лъв и Габка много му се радва.

Мим специално за теб ,щом не си видяла вчерашната снимка

# 688
Усмихнатото, не е нормално толкова колики на тази възраст... с някое друго гастро правили ли сте консултация? Знам, че в Детско здраве има някаква, която е добра...Алекс й знае името.

# 689
Дзверила, да ти разбера един пост и аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт