ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 39 887
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
  • плевен
Малко голяма подредба но се надявам да помагате.Незнам как да кача картинките тук за което моля да ме извините.Въпросът е на жената дали ще продължат срещите й  с мъжа,който тя иска?

13
                                                     12
                                                         11
                                           4             10
                                  6--2--1--3--7-- 9         
                                           5             8

1.Тема на гадаенето-ковчег
2.Отговор на въпроса-жена
3.Отговор на въпроса-дърво
4.Мисли и намерения на питащия-риби
5.Безсъзнателното-луна
6.Минало-градина
7.Информация за бъдещето-слънмце
8.В какво може да сме сигурни-змия
9.Външни намеси-писмо
10.Надежди и опасения на питащия-букет
11.Изход от ситуацията-книга
12.13.Краен резултат-мъж и облаци

Ето какво мисля аз:Жената е сложила край на чувствата си ,сякаш ги е погребала.Относно новия човек отношенията са перспективни и ще се развиват благоприятно,чувствата там са дълбоки.За в бъдеще я очаква любов,искрени и сърдечни отношения с този човек,зрели чувства и сериозно намерения.Може да е сигурна че сексуалните им отношения и контакти ще продължат и това ще е основата на отношенията.Някаква тайн атрябва да пазят а може би да крият връзката си..Жената се надява на някаква изненада,на нов тласък на отношенията.Като изход от цялата ситуация според мен това ще е тайна връзка,но пък в прекрасни отношения.Само малко ме притесняват тези облаци най накрая и незнам как да ги свържа със ситуацията.Благодаря на отзовалите се

# 136
много ми прилича на келтския  кръст,разлика има де и в броя на картите...
 жената в момента си задава някои въпроси за себе си  и протичането на живота и'. естествено че мислите и са насочени към жотейската печалба,така наречения късмет. имала или връзка или такава която не е била съвсем изконсумирана. бъдещите дни са едни топли и плодотворни,може да се надява на приятни емоции. виждам е като чакаща жена,като че ли иска от някого знак,или сведение за някого. нещо като одобрение или отхвърляне,важното е да е нещо. все пак трябва да вложи  ясна преценка за ''този слух-новина'' защото може да се разминат нейните представи и желания с реалността.
 самите карти  не ги тълкувам като да или не. нейният отговор се крие във времето, и житейският и опит със това дали си заслужава.

# 137
до Цветето 2009

На мен ми изглежда, че жената се надява на хубави работи, щастие и удоволетвореност, но този мъж, ще и донесе неприятности...

# 138
по подредбата на цветето, Меги и 2 са коментирали , няма да се спирам в подорбонсти , само за крайните карти мъж  и облаци.За мен това означава че ще има този мъж който иска тя , но тъй като изхода от ситуацията е да се пази тайната на оношенията, непрекъснато ще има облаци над тях , тоест съмнения и неувереност.Страх от разкритие.И като отговор конкретно на въпроса д аще продължат срещите , но съпроводени от неяснотата , лутането , неизвестното.

# 139
Момичета имам едно запитване от жена , но незнам как да разглеждам картите в голямата подредба .Ситуацията е такава жена ,съпруг и друг мъж.Други подробнсти не знам. Жената пита   какво е  мястото на новия човек  в живота и съответно мястото на съпруга . Аз пък  питам как  да  разглеждам съпруга и да кажем "любовника" . Мисля съпруга да е мъжа , а любовника мечката .Вие ккаво мислите?

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 12:14 от zimma

# 140
зима ,много добре  '' изглеждаш''. най-сетне аватар.

# 141
Момичета имам едно запитване от жена , но незнам как да разглеждам картите в голямата подредба .Ситуацията е такава жена ,съпруг и друг мъж.Други подробнсти не знам. Жената  какво мястото на новия човек  в живота и съответно мястото на съпруга . Аз пък  питам как  да  разглеждам съпруга и да кажем "любовника" . Мисля съпруга да е мъжа , а любовника мечката .Вие ккаво мислите?

Зимма на мен ми е излизал и като Куче/любовника/ ако е по млад човек.

# 142
Благодаря Меги, Hug
Веси ,ами незнам въобще млад  ли е или стар , по скоро се двоумя между мъж-съпруг или любовник  и мечка -мъж или любовник .

# 143
тази жена не даде ли насока кой какъв е като характер.
 около мечката има ли кула,лисица-може да е любовника тогава.

# 144
Меги защо кула до мечка,
 абе ще наредя така както съм го намислила , по добре да е мечка -любовника , так аще нареждам д авидим какво ще покаже. В смисъл предварително ща кажа кой ко е за да не се обръкваме при тълкуването после.Етоа и подредбата :

някакви документи , известие очкава тази жена, невярва в късмета, а по скоро  това което сама си направи.има си някаква тайна , която не споделя с обкръжението си , и тайната е свързана с внезапна промяна ,която ще търпи и в бъдеще .В близко минало са и се сбъднали някаквинейни мечти за намеране на приятел и другар.мисли си жената за помиряване , изглаждане на конфликтни ситуации.Ще намери отговорите за себе си.
 Новия човек е това нещо което тя е искала и мечтала мечка в дома на звездите., звезди в дома на кучето.Надежда за приятел.Пред жената семейни промени и изменения, които идват от разочарования в семейството./лилии в дома на планината./Двоумене пред измененията /щъркели в дома на пътя/.Имал е някакви успехи скоро с парите новия човек, или прото значава че е финансово обезпечен.Сърцето на жената е проядено , не се чувства добре , очаква нещо /известия/ което да сложи в ред нещата , по скоро от мъжа си очаква тези неща да дойдат.в момента съпруга не се намира вмног добър период , изглежда чувствителен човек.На няколко пъти срещам проблеми с работата , ще чакам коментари дали има такива?
струва ми се в близките месеци ще продължи връзката с мечката , но и семейството ще остане.Ще продължава жената да се чуди за изход от ситуацията , несиурност двоумене .Това което се случва е вид изпит , трупане на опит и мъдрост чрез изпитания.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:36 от zimma

# 145
когато говорехме за жената любовница прочетох че змия със кула е нсигурната любовница.
 та ако ти излезе в подредбата мечката  и кулата до нея,може да приемем за любовника,но все си мисля че една лисица може да ни говори за трето лице. мечката по-ми прилича на върастен роднина,официално лице.

# 146
И аз така мисля. Лисицата ще си излезе като втория човек изън брака.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:53 от vesinko

# 147
а защо да не се използва подредба в която има 2 ЛК(сигн) -нещо като  кръст от пет карти за съпругът и кръст от пет карти за любовника.

имаше подобна подредба за отношение на двойката един към друг.
      3                 7
 1--лк--2   $  5-лк-6
     4                  8

сещате се нали. $ може да е някаква сборна,пояснаваща,може да сложим  под подредбата още по една карта.

# 148
Меги ако искаш направи такава подредба да видим какво ще излезе и ще коментираме.
 Аз сега имам важна задача да питам за бебе , за първи път на такъв въпрос ще направя голяма подредба , нямам идея къде какво да гледам , надявам се картите да ми подскажат , и  н авашата помощ разчитам също така. Нека да видим моята приятелка ще има ли бебе до 6 месеца. /Бременност/

Първо вижгдам че са разменени местата на детето и кръста.Идва нещо ново Дете.Картите казват д асе спре със планирането , нещата следват своя съдбовен ред.
 жената е в дома на преградата , сякаш има нещо за преодоляване , обвинения.Надеждите й с ас вързани с това бебе. В дома на щъркелите - зведздите/Опа още едно пътвърждение щъркели в дома на сълнцето , много благоприятни промени.Неочаквано ще дойдат новините за бебето, някакви усложнения има .Да Меги възможно е и да има престой в болница -/парк в дома на дървото/, дървото в дома на пимото потвърждава необходимостта от лечение.Но по нататък писмо в дома на букета , нещата ще имат добър край - подарък з адвама души. Букет в лилии. Ключа е при мъжа , явно при него ще се наложи лечението.Да при него е ето я вързката мъж - куче -парк и от там вече видяхме здравето и болницата.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:54 от zimma

# 149
 Winkзадай въпроса за бременност,няма как след  6 месеца да имаме на практика бебешки рев.  preggo
успех. Simple Smile stork-boy  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт